Var inde i den fysiske butik i Brønderslev, da jeg var løbet tør for væske. Manglende enthusiasme hos pigen bag disken, det virkede som om hun helst ville være andensteds. Jeg spurgte til en type mi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg havde aldrig benyttet Smokey før, så jeg var lidt skeptisk især da deres hjemmeside virker sådan lidt halv bagt. Men til min glædelige overraskelse var priserne billige og leveringen var afsted al... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har handlet en del gange i jeres webshop, og har altid været super tilfreds med jeres produkter. Er lige kommet hjem efter en weekend tur i Odense, hvor jeg besøgte jeres butik på Skibhusvej. Samme... Voir plus

Jeg har tre GLS pakker til afhentning i Smokey Sønderborg i dag, pakker jeg absolut skal bruge i dag. Da jeg ved butikkens åbning ankommer, hænger der i døren et stykke papir med en flabet smiley, sam... Voir plus

1. Magasin de cigarettes électroniques

Écrit par l'entreprise

Smokey er Danmarks førende e-cigaret forhandler/side. Siden har tre overordnede formål: E-cigaretter og tilbehør handel i fysiske forretninger fordelt i Danmark. E-cigaretter og tilbehør webshop med salg. Fællesskab / community med artikler, guides, og forum. Vi startede salg af e-cigaretter på fysisk lokation tilbage i 2010. Året efter åbnede vi webshoppen smokey.dk. Sidan da, har vi åbnet butikker i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Aabenraa, Sønderborg, Odense. Smokey bliver drevet i Danmark og er 100% ejet af virksomheden Smokey Dk Aps (CVR: 35253807). Smokey er et varemærke tilhørende Smokey Dk Aps.

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

3,1

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

I top!

Fantastisk behandling, god service og væskerne lever op til mine forventninger.
Kan i den grad anbefales!
Op med dampen!

7 août 2015

Skuffende/ super god service!

Jeg bestilte vgp 24mg, men da vi fik den, er det i en mærkelig brun flaske og der er 0mg i! Og jeg kan ikke få fat på dem.
Har aldrig haft problemer før, som de ikke har kunne løse, så det her er skuffende!

Edit: har fået fat på dem nu og de havde allerede set min fejl og sendt en afsted! Dejligt at hører at de allerede har styre på det! :)

27 juillet 2015

God og hurtig service

Har aldrig haft problemer med at handle hos smokey. Da der uheldigvis var en fejl på en vare, skrev jeg til dem og dagen efter havde jeg en ny vare i min postkasse.. Super tilfreds med smokey😁😁

26 juillet 2015

Findes ikke bedre

Bestilte d 21.7. kl.18.00 og havde allerede varene dagen efter kl.11.00. Fantastisk hurtig service.
Efter min mening de bedste e-væsker der findes.

Kan kun anbefales til andre.

22 juillet 2015

Super

Det er en helt profosionel hjælp, når man ringer og bestiller og man er i tvivl

20 juillet 2015

Fremragende

Nemt og hurtigt at finde varen, nemt at handle - og varen var fremme allerede næste dag.
Så kan det ikke gøres bedre!

13 juillet 2015

Litt skuffet

8016 ble annullert fordi 8017 kostet mer, dere kunne annullert den dyreste ,selv om det ikke var mange kronene ..

8 juillet 2015
Logo de Smokey

Réponse de Smokey

Hej Geir

Læste din anmeldelse, og ville skrive at beløbet er præcis det samme i begge ordre, men opdagede først nu, at der er forskel.
642,40 kr og 624,20 kr, den havde jeg ikke set... Ved det lyder lidt underligt, men det havde jeg ikke. Og har da slet ikke interesse i at snyde dig for de 18,20 kr.

Jeg kan ikke tilbage betale det via paypal, men hvis du sender os dit kontonummer, skal jeg sørge for at pengene bliver sendt retur.
Om du havde sendt os en mail om dette, var pengene også sendt retur til dig.

Du kan sende dit kontonummer til salg@smokey.dk, sammen med dit ordrenummer, så skal jeg sørge for de kommer retur.

fantastisk oplevelse

Første gang men absolut ikke sidste gang jeg handler med Smokey online. Perfekt service og hele tiden infomation om varen og hvornår jeg kan forvente levering. Jeg tror faktisk kun det er Post Danmark der kan lave ged i den.

8 juin 2015