Super slecht! Lange tijd geleden tandenborstel besteld met abonnement voor opzetborsteltjes. Telkens brak bet middelste gedeelte van de opzetborstel af en mijn tandarts raadde de tandenborstel af. Via... Voir plus
Lisez les avis des autres
Heb een bestelling gedaan voor opzetborstels. Had de groene en de blauwe besteld. De blauwe waren een hele tijd niet op voorraad en nu eindelijk wel, dus ik die gelijk besteld. Maar nu heb ik mijn be... Voir plus
Ik heb mijn abonnement een jaar geleden al stop gezet, meerdere mails gestuurd. Er wordt niet op gereageerd en de automatische incasso’s blijven afgeschreven worden. Ondertussen ontvang ik geen opzetb... Voir plus
Bezorging ging wat lastig door wisseling warehous. Telefonisch zeer correct te woord gestaan. De beloofde mail inzake verzending is nooit gekomen. Er was mij verteld dat verzending door Post.nl zou ge... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Geef jouw mond de aandacht die het verdient. Maar doe het in stijl.
Coordonnées de contact
Daalwijkdreef 47, 1103 AD, Amsterdam, Pays-Bas
- 0203086899
- contact@smoovv.com
- smoovv.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Smoov smoov baby
Had the smoov set gifted all the way to the UK, and I can honestly say it’s the best gift ever! It looks divine in teal, love the different settings from cleaning to polish with intensity settings you prefer to give your teeth the best cleaning experience, it also came with the tongue cleaner, tooth picks and mouth wash, my mouth has never felt fresher! Definitely recommend this product to anyone who takes pride in their mouth hygiene, made my smile brighter, thanks smoov for making such an exceptional product!
Ik ben ontzettend blij met deze…
Ik ben ontzettend blij met deze tandenborstel en verwijderd goed alle tandplak!!
Geweldige tandenborstel
Geweldige tandenborstel, kleur is helemaal perfect. Ossie is er helemaal blij mee!
Geweldig!
Geweldig!! Ik ben er zo blij mee. Mijn tanden zijn super glad en hij ziet er ook nog eens mooi uit ;)
Mooi setje en snel geleverd
Mooie setje geleverd gekregen die ook snel werd geleverd. Ik ben blij dat ik de abbonement variant heb en iedere 2 maanden een borstel door de brievenbus krijg ipv na 1 jaar erachter komen dat de borstel versleten is.
Zeker bestellen!!
Hele fijne tandenborstel volgens onze dochter. Mooi pakket, met zorg en aandacht voor design en kleur samen gesteld. Top
Heel fijn mondwater
Heel fijn mondwater. Goede smaak en goede prijs. En top dat het duurzaam is.
Fantastisch
Beste tandenborstel everrrrr
Voor mijn man in december een Smoovv tandenborstel besteld. Beviel zo goed dat ik er nu zelf ook een heb besteld. Al jaren last van mijn tandvlees omdat ik s’ nachts klem. Poetsen deed daarom met mijn elektrische oral-b tandenborstel, zelfs met de zachtste borstel pijn. Sinds ik met Smoovv poets heb ik nergens last van en is mijn tandvlees veel rustiger.
Behalve voor de tandenborstel ook een dikke 10+ voor de klantenservice 👌🏼. Stuurde op zondag een berichtje met idee maandag of dinsdag antwoord te krijgen. Werd gelijk gereageerd en uitgebreid mee gedacht en al mijn vragen beantwoord.
Ook groot fan van de tandpasta en mond wash. Kortom voor ons niets anders dan Smoovv meer!
Zahnbürsten sehr schön
Zahnbürsten sehen sehr schön aus. Ich bin sehr zufrieden damit.
Service van SMOOVV is geweldig
Service van SMOOVV is geweldig! Ik had besteld zonder kortingscode en dezelfde dag word ik nog gebeld dat ik alsnog korting krijg. Geweldig!
Zo blij met deze tandenborstel!
Zo blij met deze tandenborstel! Echt een compleet pakket voor een goede verzorging van mijn tanden. Daarnaast staat hij ook nog eens super mooi in mijn badkamer.
Echt een aanrader!
I love the Smoovv toothbrush
I love the Smoovv toothbrush! My teeth feel so clean, and the toothbrush comes with toothpaste, mouthwash, and toothpicks. The customer service was excellent—Omar delivered it to my door himself! 10/10 would recommend.
Hét beste voor je gebit!
Voor de beste tandenborstels en tools moet je bij SMOOVV zijn! Ze hebben echt met alles rekening gehouden, in het pakket vind je alle tools die je nodig hebt voor het perfecte gebit. Super snelle bezorging! Ook zijn de SMOOVV pakketten erg leuk om cadeau te geven. SMOOVV jullie hebben er een vaste klant bij! Ga zo door.
I like Smoovv :)
Een hele fijne tandenborstel met precies de goede trillingen en haartjes die de tanden goed schoonmaken. Je krijgt ook meteen alles wat nodig is voor een perfecte mondgezondheid in het pakket bij, ideaal!
Professioneel goed!
De luxe straalt ervan af! Heel mooi product. Het is een beleving vanaf het uitpakken tot het gebruik en de tandenborstel is ook nog eens erg goed. Je merkt dat het is ontwikkeld door tandartsen.. Dikke aanrader👍🏽
een stevige, zeer goede en elegante tandenborstel
Na zoveel verschillende (matige) elektrische tandenborstels geprobeerd te hebben, ben ik eindelijk op de tandenborstel van SMOOVV. gekomen. Het is een stevige, zeer goede en elegante tandenborstel, die je badkamer een luxe sfeer geeft. De opties die deze tandenborstel aanbiedt zijn fantastisch, zoals het poetsen op verschillende standen en sterktes. Tevens is de prijs en kwaliteitsverhouding erg goed. Gezien de bovengenoemde pluspunten, raad ik dit product zeker aan!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.