Smyckendahls Avis

3,4

Snabb leverans, bra kundservice som snabbt hjälpte att ändra adress när jag hade angett fel av misstag. Lite lägre betyg då örhängena jag beställt såg väldigt annorlunda ut jämfört med på bilden. Pärl... Voir plus

Beställde två stycken armband. Ett till en kille och ett till en tjej. Tjej armbandet var inte riktigt välgjort, med för litet armbandslås. Bytte det till ett större, för enkelhetens skull. Designe... Voir plus

Snabbast möjliga leverans. Lade order en eftermiddag och nästföljande eftermiddag låg paketet i min brevlåda! Har aldrig tidigare varit med om en sådan snabb leverans 👌Produkten var jättefin, örhänge... Voir plus

Beställde ett Dyrberg& Kern halsband. Inget halsband kom. Frågade vad som händer? Får detta svarSer att denna aldrig skannats av PostNord, jag skall efterlysa denna. Oftast är de tyvärr borta... Voir plus

1. Bijouterie

Informations provenant de diverses sources externes

Vi har ett stort utbud kvalitetssmycken med över femtio olika varumärken i lager. Nyheter varje vecka, fri frakt och snabba leveranser! Välkommen till Smyckendahls.se – Ditt smyckevaruhus på nätet.

Moyen

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Perfekt website

Perfekt website, som levererar snabbt. Varorna överensstämmer verkligen med bilderna.

16 septembre 2022

Jag beställde ett armband i silver som…

Jag beställde ett armband i silver som jag vill returnera då det är i stål.
Använder både stål och silver och detta såg ut och stod att det var silver . Alldeles för dyrt för ett stålarmband. Hur gör jag nu?telefon 0708822281

16 septembre 2022

Nöjd

Svarade snabbt på mail
Snabb leverans och bra vara
Dock funkade den inte till det jag tänkt men behöll den ändå

4 septembre 2022

Varning!!

Varning!!! Handla inte av detta företag. De skickar inte det du har beställt endast fakturan. Sedan är det omöjligt att få tag på dem!

10 août 2022

Blev besviken på dem otroligt slarviga…

Blev besviken på dem otroligt slarviga inslagningen av smycket, ihopknögglat som om man haft bråttom ingen din kartong som man är van att få vid smyckeköp och litet kort med tack för att man köpt produkten

25 juillet 2022