Helt fantastisk service. Smykke mester.dk havde den bedste pris på den vare jeg var på udkig efter. Jeg kunne afhente forsendelsen i min lokale pakkeudlevering mindre end 48 timer efter bestilling. Vi... Voir plus
Lad være med at købe og returnere hos smykkemester, da du hel sikkert ikke få hele din beløb tilbage. Jeg købte 2 ringe, som jeg hentede på posthuset kl.13.00 og returnerede samme dag kl.15.00 me... Voir plus
Utrolig nem og hurtig proces. Også billigt. Selv i disse Corona-tider, blev produktet leveret inden for få dage. Varen var pakket forsvarligt ind, samt fulgte der en instruktion/manual med til uret... Voir plus
Jeg ku i første omgang ved online købet ikke få den annoncerede rabat, det skrev jeg så i en kommentar. De ringede mig senere op, og gav mig rabatten. Det syntes jeg er Flot service! Der var også... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Du kan altid kontakte vores kundeservice på kundeservice@smykkemester.dk vores svartid på hverdag er typisk 3-6 timer.
Gammel Kongevej 74 D, 1, 1850, Frederiksberg, Danemark
- kundeservice@smykkemester.dk
- smykkemester.dk
Demande des avis aux clients
Jeg er så glad for den ring jeg…
Jeg er så glad for den ring jeg bestilte (Livets træ).
Det kan være jeg lige skal se om I har dem i Øreringe også....(og få dem på en ønskeseddel måske) .
Dejlig og en hurtig god service 😊
varen kom hurtigt frem og levede op til…
varen kom hurtigt frem og levede op til forventningerne
Der plejer at være fantastisk service…
Der plejer at være fantastisk service hos Smykkemester. Det var der desværre ikke denne gang. Deres check-ud system bøvler og det endte med at min pakke blev leveret langt fra min bopæl. Smykkemester fastholdte, jeg selv var skyld i det - endda i en korrespondance over tid, hvor jeg beviste, det forholdt sig anderledes.
De endte med at returnere mine fragtomkostninger, på min foranledning. Dog modvilligt. Det er ubehageligt at føle, man som kunde er besværlig, fordi man fastholder det bøvlede i deres systemfejl.
Jeg har LÆNGE være glad for Smykkemester. Men mit gode indtryk har fået et dyk.
Meget fin og god/hurtig service.
God og hurtig betjening.
God og hurtig betjening.. mangler dog mål på smykke så det var lidt mindre end forventet
Fantastisk smuk ring som de endda fik…
Fantastisk smuk ring som de endda fik lavet større og alligevel havde jeg den på 1 uge.🥰
Jeg er ret utilfreds med at halskæden…
Jeg er ret utilfreds med at halskæden jeg bestilte, til en 30års gave, var viklet helt ind ved modtagelse. Der var nærmest bundet knuder på kæden, og vi brugte 1 time på at sidde og prøve at få det viklet ud. Det kan ikke være sket under transport, men fordi man har glemt at tjekke kæden inden afsende. Træls at man bestiller en gave, og så skal til at bruge tid på at sidde og vikle den ud.
Fin og hurtig levering i postkassen.
Hurtig service og fejlfri levering
Fint service og hurtig levering 😊