Hvad der startede som en dårlig oplevelse blev hurtigt reddet.... Snus var blevet bestilt og gls lavet kæmpe fejl og pakken var væk. Man skriver til kundeservice, som beklager meget, men kommer hurti... Voir plus

Har nu handlet hos snuscapone i snart et års tid, og kan ikke være andet end tilfreds. Klart den bedste udbyder i branchen, yder utrolig høj kundeservice og har en svarrate på maks 15 min, samt ut... Voir plus

Man skal lede langt efter en bedre snus handler end denne. Du modtager produkter hurtigt, og der ikke så meget at rafle om. Modsætningen til andre, bliver der svaret omgående når du har spørgsmål elle... Voir plus

Helt forrygende kundeservice, billige priser og så virker det som om personen bag Snuscapone går op i sine kunder. Hvis man skriver til ham med et problem med hensyn til bestilling, er han lynhurtigt... Voir plus

1. Fournisseur de tabac

Écrit par l'entreprise

Danmark's ældste forhandler af svenske snus og nikotin produkter!

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

En blandet oplevelse

Jeg har haft en blandet oplevelse med Al SnusCapone. Produktet jeg modtog var for gammelt og udløb faktisk den dag jeg fik det. Fik dog pengene retur nærmest det sekund jeg skrev til dem og klagede

2 septembre 2022

Stjerne på snusmarket

Har altid handlet hos snuscapone og det bliver jeg ved mig. Hans service niveau ligger højt. Havde bestilt 2 ruller velo, hvor jeg så var uheldig at 2 af pakkerne ikke kunne bruges. Derfor tog jeg kontakt til ham og uden at tøve sagde han ville se 2 nye samt når man hat spørgsmål, så svare han ofte med det samme og er helt nede på jorden.
I har vundet mig som stamkunde og det bliver jeg ved med

22 juillet 2022

Brugt flere gange

Brugt flere gange, der har været ingen problemer, hverken med snus eller Salt Switch som jeg købte for ikke så længe siden.

5 juin 2022

Hurtig levering og fantastisk service,

Hurtig levering og fantastisk service,
Jeg var i tvivl i starten men fik skrevet lidt med deres kundeservice med hurtig response og fik en stor levering hjem, på kort tid, og konkurrence dygtige priser, stor anbefaling herfra!!

8 mai 2022

Langsom levering

Langsom levering, ellers fine vare :)

7 février 2022
Logo de Al SnusCapone

Réponse : Al SnusCapone

Hej Nikolaj.

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er dog lidt kede af den to stjernede anmeldelse, da vi har holdt hvad vi lover i vores betingelser. Jeg kan se at du foretog din ordre onsdag d. 2 februar kl 16:26. Jævnfør vores fragtbetingelser, bliver alle ordre som er foretaget inden 15:00, sendt samme dag. Derfor blev din først sendt næstkommende hverdag, altså torsdag d. 3 februar. Pakken bliver afhentet af GLS fredag d. 4 februar og da dette er op til en weekend, hvor gls ikke levere, bliver pakken først leveret mandag d 7 februar. Altså er leveringstiden, på 1-2 hverdage fra afsendelse, blevet overholdt. Dette kan findes under handelsbetingelser, ved punktet “fragt”.

Med venlig hilsen
Marcus fra snuscapone.dk