Really fast delivery! Normally the test results come in real quick, but because of a mistake I made, mine didn't get through. I mailed them and they helped me out. Very grateful for this amazing costu... Voir plus
Lisez les avis des autres
Snel verzonden. Test ging helaas mis ivm verkeerd lezen bijsluiter. Werd snel opgelost en voor een klein bedrag kon ik een nieuwe bestellen. Goed geregeld.
fijn dat het op deze manier kan, ik ben erg tevreden over deze manier, testje afgenomen versturen en binnen week had ik al wat ik moest weten
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Usta Kolyo Ficheto 25, 9009, Varna, Bulgarie
- 085-0608174
- klantenservice@soacheck.com
- soacheck.com
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Snelle levering en uitslag
Had snel mijn test in huis en de uitslag was ook al de dag nadat ik mijn sample verstuurd had binnen

Réponse de SOAcheck
Good experience with the customer…
Good experience with the customer service

Réponse de SOAcheck
Mijn test gaf aan dat ik geen SOA had
Mijn test gaf aan dat ik geen SOA had, controle bij de huisarts gedaan... bleek ik wel een SOA te hebben. Weggegooid geld. Koop geen test bij de Bulgaren.

Geen aanbeveling, slechte service
Ik heb via hun website een SOA-test voor vrouwen besteld. Helaas ontving ik de mannenvariant. Deze heb ik direct retour gestuurd, en ondanks meerdere berichten van mijn kant bleef een reactie wekenlang uit. Toen ik eindelijk contact kreeg, kon ik het verzendbewijs van PostNL aanleveren, waarin duidelijk staat dat het pakket is afgeleverd. Toch gaven ze aan het niet ontvangen te hebben. Na veel heen-en-weer mailen werd uiteindelijk toegezegd dat mijn aankoopbedrag van €99,- zou worden teruggestort. Ook dat duurde lang na verklaring van technische storingen. Kortom samengevat een hoop gedoe en tijdrovend.
Het telefoonnummer is structureel onbereikbaar. Het gebrek aan communicatie en afhandeling is bijzonder teleurstellend en klantonvriendelijk.

Scam or Incompetence
I never write reviews, but since this is related to your health I will. This "lab" is either incompetent or it is a scam. After sending via medical post on Sunday the sample likely arrived on Monday as promised by PostNL. Status was only updated to "Recieved" on Wednesday afternoon. Still waiting for the result as I type this. The sample is likely not viable anymore anyway since the supplied sample tube did not contain a preservative (amateurish). Lab is also not registered in The Netherlands which I should have checked.
Incorrecte testresultaten
Incorrecte testresultaten.
Test besteld die te laat werd geleverd. Gezien de urgentie tegelijkertijd een test gedaan bij de huisarts. Deze wees een positieve uitslag uit. De test via Soacheck.com wees alles negatief uit. Na contact gezocht te hebben via de klantenservice blijft het uit, gezien de overige reviews here concludeer ik dat ik ben opgelicht.
niet geregistreerd in NL
zag een review hier dat het malafide praktijd is. dus even opzoeken via google en kvk. is niet geregistreerd in nl. voor een gecertificeerde lab zou je toch wel wat terug moeten kunnen vinden. dus, thx aan de anderen die dit hebben aangegeven dit bedrijf niet doet wat hij zegt.
Oplichter
Oplichter. Gevaarlijk dat deze man zo zijn gang kan blijven gaan. Hij bedriegt de volksgezondheid dus hij is een gevaar voor de samenleving.
Je ontvangt een testpakket, lijkt allemaal te kloppen, maar bij het controleren van de uitslag wordt het al raar, je komt op halfbakken websites. Bij bestuderen van de website zelf, vervolgens, valt op dat het allemaal niet echt in de haak lijkt te zijn.
Je krijgt wel een uitslag, maar die zijn waarschijnlijk allemaal uit de duim van William gezogen.
Besteld nooit ontvangen
Besteld maar heb de test nooit ontvangen, blijkbaar een fout van post.nl. Maar de klantenservice reageert niet meer op mijn mails. Dus geen test ontvangen en ook geen geld terug. HIER NIKS bestellen, gewoon naar een ander gaan
dankjewel voor mijn testuitslagen
dankjewel voor mijn testuitslagen, het was snel binnen en kwam discreet binnen waarvoor mijn dank
anoniem me test kunnen opsturen
anoniem me test kunnen opsturen, alles goed geregeld snel binnen en ook het resultaat was zonder enige vertraging binnen
binnen een dag de test binnen en na een…
binnen een dag de test binnen en na een week heb ik het resultaat al, super!
fijn dat het op deze manier kan
Fijn dat ik van deze service gebruik…
Fijn dat ik van deze service gebruik kon maken, volledig anoniem en snel mijn resultaten binnen thx!@
Simpel testen
Simpel testen
Snelle verzending en resultaat van mijn soa test.
OPLICHTING
Bestel hier niet!!
Ik heb wel een test ontvangen, en gelijk opgestuurd via medische post met de verwachting dat het de volgende werkdag geleverd zou worden. Echter kreeg ik pas 5 dagen later de uitslag, maar deze was vals negatief.
Want na nogmaals bij de huisarts getest te hebben bleek dat ik toch positief teste op iets.
Ze geven dus vals negatieve uitslagen, zonde van je geld en ook nog eens gevaarlijk!!
BESTEL HIER NIET!