2,7

Bas

Panini grill, ringe kvalitet

Adskillige af Sobczyks kvalitets -pander og -gryder er i familens eje, til alles fulde tilfredshed.

Panini grill fortjener ikke Sobczyk mærket.
Den har er en billig finish; låsepalen er et tyndt stykke blik der først virker når apparatet er kølet helt ned. Hængslingen af overdelen virker lidt flimsy. For meget "made in PRC".
Den er billig, men du er ikke meget bedre stillet, end med et alternativ fra din lokale isenkræmmer.

18 avril 2026

Blenderen!

Blenderen! Er flot på fotos men elendigt bygget! flere gang ved afmontering/separering af glas kanden fra motordelen, også velvidende og dermed forsigtigt - er jeg endt med dyrebar protein shake osv ud over hele molevitten! Omtanke fra produkt designerens side mangler.. ikke pengene værd!

10 avril 2026

Jeg købte en pande for ca 1¹½ år siden

Jeg købte en pande for ca 1¹½ år siden. Den bliver brugt max 1 gang ugentligt, passer meget på den, men nu hænger alt fast i belægningen og kun ståluld kan fjerne det igen. Jeg kan ikke anbefale den.

3 avril 2026

Lækker hybridpande, super kundeservice

Lækker hybridpande og super kundeservice.
Følte al min mad begyndte at sidde fast og troede panden var ovre det efter kort tids brug. Skrev til deres kundeservice. Fik svar efter en lille time, på en søndag, med at problemet nok var fastspændt mad og fedt. Fik en grundig rengøringsvejledning og nu virker min pande upåklageligt igen :)

15 mars 2026

Belægningen skaller af

Aierfryeren virker fint, men efter ganske kort tid begyndte belægningen i kurvene at skalle af, også på ristenene, så nu er jeg usikker på om det er sikkert at lave mad i den.

1 mars 2026

Dårlig kvalitet

Så har man da for alvor købt det sidste produkt fra Casper Sobzczyk – magen til dårlig kvalitet skal man lede længe efter. Blenderen sidder ikke ordentligt fast, og resultatet er smoothie ud over det hele.

Flere andre har oplevet præcis det samme problem. 0 stjerner.

14 février 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit