Dankjewel sofa cleaners voor de goede service!! We hadden hele moeilijke stoffen stoelen met vlekken en kringen erin. Sofacleaners kwam aan en reinigde met liefde en in alle kalmte en rust de stoelen.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Shivan heeft echt grandioos werk verricht. Onze bank is werkelijk als nieuw terwijl die zeker 3 jaar meeloopt. Een dikke vette aanrader om met dit bedrijf en Shivan in zee te gaan.
De aanvraag online was super makkelijk en ze konden ook heel snel langs komen voor het reinigen van de bank. De bank is iets verbeterd, maar veel vlekken toch nog wel zichtbaar ondanks dat we zage... Voir plus
Shivan was ingevallen voor een collega die ziek was, blij dat hij zo flexibel was om te komen. Fijne service en goede uitleg over de werking.
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Zeer vriendelijk én goed resultaat!
Zeer vriendelijk én goed resultaat!
Dank Denny!
Danny was super vriendelijk en ging…
Danny was super vriendelijk en ging professioneel te werk. Bank en kleed goed schoon gemaakt!
Danny was vriendelijk en snel klaar
Henry is bij ons geweest om de bank…
Henry is bij ons geweest om de bank schoon te maken. Rustig en vriendelijk en heeft de bank weer weten schoon te maken zelfs met allen vlekken wie er in zitten.
Prima en snel geholpen door Danny.
NIET DOEN, ERGER DAN HET WAS!!
NIET DOEN! HET IS VIEZER DAN HET WAS!!
Ik had af moeten gaan op de toch behoorlijke hoeveelheid slechte reviews. De “expert” was anderhalf uur te laat, zei dat het moeilijk werd maar probeerde het toch (wijn vlekken, chocolademelk en ook oude watervlekken). Ze werken met één type machine die water sproeit en weer opzuigt. Het matras werd na 25 minuten als “klaar” bestempeld en zag er nog hetzelfde uit, alleen heel erg nat. Twee nachten niet op kunnen slapen, met nieuwe vlekken op de zijkanten van het matras die niet schoongemaakt waren maar wel veel afdruip vocht kregen en boven dit alles: het stinkt nu enorm. Niet naar schoonmaakmiddelen maar naar een vieze soort van muizigheid die de hele slaapkamer heeft overgenomen. De vlekken zagen er vies uit maar waren onschuldig, nu moet het matras daadwerkelijk weg omdat sofacleaners het verpest heeft. De “manager” negeert berichten volledig, de tevredenheidsgarantie van de website is absolute onzin. Ze pakken je geld voor de “extra diepe” behandeling en daarna besta je niet meer.
Slechte after care
Slechte after care. Geprobeerd voor een maand om tot een afspraak te komen maar na meerdere contact momenten geen enkele bereidwilligheid om te zoeken naar een oplossing voor vlekken die na reiniging ontstaan zijn.
Henry heeft hier een top-job geleverd!
Henry heeft hier een top-job geleverd! Keurig volgens afspraak en perfecte service! Aanrader!!👍🏽
Topservice
Topservice! Duidelijke website, snel te boeken.
Reinigingsspecialist (Henry) was zeer vriendelijk, heeft netjes gewerkt en duidelijke uitleg.
Aanrader!
De persoon die ons matras kwam…
De persoon die ons matras kwam schoonmaken was anderhalf uur te laat, de AI hulp op hun whatsapp kanaal gaf me het nummer van een manager die vervolgens niet reageert. Toen diegene uiteindelijk kwam was het een zeer vriendelijk persoon die snel aan de slag ging. Hij gaf aan dat de vlekken moeilijk te verwijderen zouden zijn (al waren ze niet heel veel extremer dan de voorbeeldvlekken op de website die wel allemaal prima weg leken op de foto’s), maar toch was het teleurstellend. We hebben betaald voor de extra diepe reiniging, maar de persoon ging na een klein half uur al weer weg. De vlekken zaten er nog zo ongeveer als ze er zaten voor de schoonmaak en sommigen plekken waren nog droog en duidelijk niet behandeld. Voor al met al een behoorlijk bedrag vond ik het enorm tegenvallen. Van de manager, met wie ik dit heb gedeeld, heb ik vervolgens niets meer gehoord.
Danny en Henry zijn hele vriendelijke…
Danny en Henry zijn hele vriendelijke mannen. Ze hebben goed werk geleverd. Blij met het resultaat!
Tevreden klant.
Aardige meneer, deed professioneel zijn werk en benoemde van te voren wat er precies gaat gebeuren. Zeer tevreden.
Henry heeft onze bank weer optimaal…
Henry heeft onze bank weer optimaal schoon gekregen, ruikt weer fris! Super fijn.
Op de afgesproken tijd kwam niemand…
Op de afgesproken tijd kwam niemand opdagen.
Na ca half uur kontakt opgenomen om te vragen of de afspraak wel genoteerd stond.
Dan konden ze niet nakijken. Het whatssapp nr.
van de manager gekregen, tot u toe geen reactie van de manager (5 1/2 uur later).
Over kwaliteite kan ik dus geen menig geven.
Jammer, maar naar een concurrent op zoek.
Henry is professioneel
Henry is professioneel, snel en grondig. Uitstekend resultaat!
vandaag 2 banken laten reinigen
UPDATE NA REACTIE BEDRIJF: DE BELOOFDE 100 EURO WORDT ALLEEN TERUGGESTORT ALS IK DEZE REVIEW VERWIJDER. DUS: slecht werk leveren, daarvoor teveel geld vragen. Beloven geld terug te storten maar dit alleen te doen als slechte review wordt verwijderd. Soort chantage
vandaag 2 banken laten reinigen. We moesten 100 euro bij betalen voor de achter/onderkant van de zitkussens. hier hebben we stom genoeg akkoord voor gegeven maar het is natuurlijk fout. (inmiddels telefonisch toegezegd door bedrijf deze 100 euro terug te storten).De ene bank is redelijk schoon maar de kussen zijn drijfnat. Beloofd wordt dat het na ongeveer 3 uur handdroog moet zijn, dit is niet het geval na 6 uur. De andere bank is gewoon nog vies. Ze beweren verkleuring en te hardnekkig vuil. Als ik met een witte doek over de bank wrijf is de doek bruin. Dus absoluut niet schoon. Erg veel geld voor slecht werk in 45 minuten. Als bewijs van hun "goede" werk zeggen ze foto's te hebben gemaakt. Jammer dat dit zonder toestemming is gebeurd en wij de foto's niet hebben gezien dus niet kunnen beoordelen.
Bedrijf biedt aan nogmaals de banken te komen reinigen maar ik heb geen vertrouwen meer dus ik ga liever naar ander bedrijf.
Niet aan te raden!
Ik heb €180 betaald voor een bankreiniging, inclusief een urinebehandeling van €40 extra. Deze behandeling kan niet los geboekt worden zonder de bankreiniging.
Het bedrijf is uiteindelijk twee keer langs geweest om de bank te behandelen. Helaas heeft dit het probleem niet opgelost. De urine is juist verder in de bank getrokken, waardoor de situatie is verslechterd. Uiteindelijk was de bank niet meer bruikbaar en heb ik deze moeten weggooien.
Daarnaast ben ik niet tevreden over de communicatie en afhandeling. Er werd meerdere keren beloofd dat ik teruggebeld zou worden, maar dit is niet gebeurd.
Ook zijn er verschillende bedragen genoemd als “oplossing”. Eerst werd €40 aangeboden (alleen voor de urinebehandeling), daarna €105, terwijl ik €180 heb betaald.
Toen ik aangaf dat ik een volledige terugbetaling verwachtte, werd mij verteld dat restitutie alleen mogelijk is als ik mijn review verwijder.
Ik vind het niet correct dat een bedrijf een terugbetaling afhankelijk maakt van het verwijderen van een eerlijke review, en dat er geen passende oplossing wordt geboden na het veroorzaken van extra schade.
Op basis van mijn ervaring raad ik dit bedrijf niet aan.
L’expérience Trustpilot