Jeg købte Microsoft Office 2021 Home and business og der kom godt nok en Licens key med den email som kom med et download link, men det program jeg downloadede var Office pro + så jeg kan ikke aktive... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg købte Office-pakken til Mac. Lige så snart betalingen var gået igennem åbnede der knap på betalingssystem, som jeg kunne trykke på, og så kørte installeringen af sig selv. Ingen ventetid ingen pr... Voir plus
Jeg købte Microsoft Office Home & Student 2021 og valgte Softwarekoder.dk pga. pris. Fik behov for hjælp, da installationen drillede. Skrev til support en lørdag eftermiddag og fik svar efter 45 min.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købt Microsoft Office 2021 Professional Plus (PC) - Digital levering - Dansk × 1 den 28/3 2024. og fik fik kode den 30/3 2024. Og kun ikke fuldføre aktiveringen. Og de skiver "HVIS TELEFONAKTIVERINGEN... Voir plus
Vores mål er at være det billigste og bedste firma til digitale produktkoder med hurtig levering. Det gør vi ved at levere alle vores produktkoder digitalt, hvilket resulterer i lavere omkostninger for kunden og mulighed for at få adgang til produktkoderne hurtigt og nemt.
Lillesand, Norvège
Aucun historique récent de demande d’avis
Den licens jeg fik tilsendt viste sig allerede at være aktiveret af en anden. Det har jeg reklameret over til SoftwareKoder.dk, men det har de ikke reageret på overhovedet. Derimod har de flere gange rykket mig for denne anmeldelse.
Med andre ord - jeg har betalt for ingenting.
Har bestilt Officepakken og downloaded softwaren. Licenskoden, der følger med kan imidlertid ikke genkendes hos Microsoft. Der bliver ikke svaretpå gentagne henvendelser til deres support email.
Er Softwarwkoder et fupfirma???
Efter købet af Officepakken blev jeg henvist til hjemmesider, som var absolut tomme og ligegyldige for installering af pakken.
Ingen adgangskoder - intet brugbart.
En efterfølgende mail til deres "support" er blevet mødt med total tavshed...
Køb ikke noget på deres hjemmeside!!! De skriver at de har haft problemer med deres mail system, når man så skriver en ny mail til dem, svarer de stadigvæk ikke. Dælme et useriøst firma!!! :-(
Var lidt skeptisk omkring den billige pris for Office pakken samt den elektroniske overførsel med koder osv.
Men alt gik meget fint og anvisningerne var lette at forstå.
Kun stor ros herfra - det tog 10 min. fra køb til Office pakken lå på mit skrivebord på PC.
Købte en pro licens til windows 11, koden var allerede brugt og har skrevet flere mails uden svar...
Brug ikke dette firma.
Licensnøglen duede ikke.
Trods flere henvendelser til Softwarekoder, har jeg ikke fået svar.
Pengene er spildt. Benyt ikke Softwarekoder, men find hellere en anden leverandør.
Har købt en del på siden før i tiden, uden problemer. Men denne gang virkede Licensen ikke til Microsoft professionel 2021, kan hverken aktivere på nettet eller på telefon. Har skrevet til dem, men som mange andre skriver herinde, har jeg intet hørt fra firmaet. Lad være at købe mere fra det firma, det er simpelthen for useriøst!!!

Réponse de Softwarekoder.dk
Købte en licens til Office 2021 Professionel Plus mandag den 15. januar. Licensnøglen blev afvist af Microsoft, der sagde at man skulle få den byttet hos leverandøren.
Nu har jeg mailet 2 gange til Softwarekoder helt uden reaktion.
Mine 159 kr. er herefter helt spildt.
Derfor advarsel: Køb ikke hos Softwarekoder det er et helt useriøst firma.

Réponse de Softwarekoder.dk
Licensnøglen, jeg har købt, kan ikke aktiveres, og deres kundeservice svarer ikke på mine henvendelser.
Jeg har skrevet til deres kundeservice igen, som de foreslår i deres svar, men stadig intet svar på trods af flere henvendelser.

Réponse de Softwarekoder.dk
Stop dit køb hos Softwarekoder. De svarer ikke på henvendelse og koder kan ikke verificeres.

Réponse de Softwarekoder.dk
Har købt en office 2021 Proffesionel Plus licens, som viser sig at være ugyldig. Trods kontakt flere gange, ingen respons. MS kan ikke aktiverer denne licens, har spildt min tid på at tale med dem i knap 2 timer...

Réponse de Softwarekoder.dk
Købte et Microsoft produkt, som er umulig at installere. Har for en uge siden kontaktet firmaet + en rykker. De svarer overhovedet ikke på mailen

Réponse de Softwarekoder.dk
Købte Office 2021 i slut december. Fik det downloadet med aktiveringen virker ikke. De svarer desværre ikke på emails og man kan ikke ringe.
Virker simpelt at fixe, men kommer jo ikke videre!

Réponse de Softwarekoder.dk
Bestilte d. 30.12.2023 licenskode til Officepakken og modtog straks download link samt en vejledning hvor i der står at når man kommer til veritifikation af koden via Microsofts telefon service, så kan det i nogle tilfælde fejle og i så fald skal man sende en mail til softwarekoder.dk’s support.
Det gjorde jeg d.30.12.2023 og igen 08.01.2024, dog uden respons.
Opdateret d.27.01
Har hørt fra softwareopdatering og på trods af at jeg henviser til deres guide hvori der står at deres aktivering kan fejle og at man så skal kontakte dem som jeg har gjort, henviser de bare til den igen.
Har i en uge ikke hørt fra dem.
Hold jer væk fra dette fusker firma!

Réponse de Softwarekoder.dk
Bestilte Office 2021 - og fik kodebrev tilsendt. Dette skal man bruge til, at få verificeret ægtheden af hos Microsoft. Kontaktede Microsoft for, at gennemføre verificeringen - men Microsoft vil ikke godkende licens-koden. Jeg har fulgt registreringsbeskrivelsen til punkt og prikke.
Har skrevet to gange til softwarekoder.dk dog uden at få svar. Herefter går jeg ud fra, dette er en gang svindel, fup og bedrag. Hører jeg ikke fra softwarekoder.dk inden ugens udgang, vil jeg anmelde dem til politiet for bedrageri. Dernæst vil jeg kontakte Microsoft for, at officielt få verificeret at softwarekoder.dk salgspraksis er ulovligt / bedrageri.

Réponse de Softwarekoder.dk
Jeg synes det er Frisk gjort! at i sender mig en mail om at anmelde jer her på Trustpilot.
Men det er måske den eneste måde, man måske, kan komme i kontakt med jer.
Jeg bestilte, og har også fået en Office 2021, men den produktnøgle der fulgte med virke ikke.
Den skal aktiveres over telefoner, hvor man skal indtaste 63 tal til en automatisk telefonsvarer fra Microsoft, som derefter skulle giver mig en lang tal som derefter skulle tasters ind for at aktiver produktet.
Men det skete ikke, i stede for fortalte telefonens stemme at ”Microsoft kan ikke genkende det som et gyldigt produkt”
Dette har jeg prøve 2 gange, med samme resultat.
Der efter sendte jeg en mail til support, og bad dem om hjælp, og dagen efter sendte jeg i nu en mail til dem, men nu her 5 dage efter, har jeg ikke hørt fra dem.
Jeg har nu købt Office et andet sted, og har derfor ikke brug for en ny produktnøgle.
Så Softwarekoder.dk hvis i læser med her. Så forventer jeg, at i returnere der beløb i har hævet på min konto, for et produkt der ikke virker.
Og her et lille uddrag fra jeres hjemmeside
Med det tilbyder vi også god kundesupport fra en rigtig sød person. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er vi her for at hjælpe. Vi vil svare dig hurtigst muligt inden for 24 timer.
/ Søren
Lige en opdatering.
Her 4 dage efter ”softwarekoder.dk” har svaret herinde på Trustpilot.
Jeg har ikke modtaget nogle mails fra dem med svar.
De har ikke returnere der beløb i har hævet på min konto, for et produkt der ikke virker.
Men til gengæld har jeg igen, modtage endnu mail, hvor de beder om at anmelde dem her på Trustpilot.
Så der må stadig være store problemer med deres mailsystem.
Det er bare ikke godt nok!!!

Réponse de Softwarekoder.dk
Den tilsendte software-kode virkede ikke, Microsoft sagde, det var et scam. De reagerer ikke på mail, som er den eneste måde, man kan kontakte dem på. Spild af penge, de snyder.

Réponse de Softwarekoder.dk
Der er ikke noget som helst, der virker. Den tilsendte aktiveringskode bliver afvist ved telefonisk aktiveringsforsøg med begrundelsen, at kode er ukendt og ugyldig. Ved forsøg på aktivering via internettet modtages samme besked med en henvisning til illegale aktiveringskoder. Kundetjenesten reagerer heller ikke efter 3 henvendelser. Så min opfordring til andre kan kun være: find en anden udbyder! - Det kan kun blive bedre!

Réponse de Softwarekoder.dk
Fik hurtigt koder til aktivering, men de blev afvist af Microsoft og har flere gange bedt om nye eller forklaring, men hører intet
Nu skriver de, at har svaret, men det er kun her på trustpilot