Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Thomas Nørgaard. Er en professionel og ærlig rådgiver. Vi stod i problemer op til halsen, da vi overtog vores hus. Forsikringen tog os ikke seriøs, men så fik vi en rapport. Sokkelfix tog deres t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft besøg af dem 3 gange. Jeg blev bekendt med trustpiloten her, så de unge mænd får en anmeldelse fra os. Vi har fået lavet enkelte sokkel reparationer og vi har fået lavet en del pudsearb... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en sætningsskade og nogle andre mindre murskader som jeg gerne ville have ordnet inden vinteren. Fik svar samme dag som jeg henvendte mig og 2 dage senere var opgaven løst - ovenikøbet t... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Maçon
  2. Entrepreneur en maçonnerie

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Sokkelfix.dk – Din ekspert i udbedring af sætningsskader, sokkelskader og puds af sokkel. Vi er landsdækkende og har base i Århus. Vi har 3 mand som har hver deres landsdel. Vi kan altid lave dine opgave, indenfor 3-5 dage. Læs mere på sokkelfix.dk

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Ærlig rådgivning

Forsikringen tog os ikke seriøs, men så fik vi en rapport.
Sokkelfix tog deres tid og Thomas lavede et dokument. Nu har vi sikret at forsikringen tager sig af det hele.
Virkelig stor ros og tak til jer😊

1 mai 2026

Hurtig og effektivt

Hurtig og effektivt. Vi fik lavet 2 skader til en fair pris, hurtig levering og flot resultat. Jeg kan næsten ikke se, at i har lavet udbedringerne. Det er flot.

10 mars 2026

Super fint resultat

Vi fik lavet 3 skader i forbindelse med overtagelsen, af vores hus og vi fik anbefalet Sokkelfix. Jeg synes det var ret dyrt, men vi valgte at prioritere, da vi søgte en ekspert på området.

19 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Andelsforeningen jeg bor i har fået…

Andelsforeningen jeg bor i har fået renoveret vores sokler rundt om 3 boligblokke. Vi har fået fuget vores skortsten i hydraulisk kalkmørtel og fået lavet inddækning. God kommunikation med Thomas og Frederik. Vi er meget tilfredse.

25 octobre 2025

Det gik lige så godt

Desværre kan jeg kun give en stjerne, da Thomas tog 4000kr for at lukke lidt revner hist og pist på vores sokkel. Udover at arbejdet er utrolig grimt lavet(vi var advaret om farve), er revnerne kommet tilbage, han havde advaret at dette kunne ske, men at han i så fald ville komme tilbage og fikse det. Jeg har skrevet og skrevet og han dukker bare ikke op igen. Øv, han var ellers super flink og hurtig til at svare i sin tid.

8 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Hold dig langt væk fra dette firma.

Hold dig langt væk fra dette firma.
De overholder ikke aftaler, de truer med at sende faktura for arbejde de ikke har udført.
De truer med inkasso hvis jeg ikke betalerfor arbejde de ikke har udført.

De skriver at jeg ikke vil bruge advokat “fordi de kender min selvrisiko”.
(Jeg havde på det tidspunkt ikke nævnt brug af advokat- det havde Thomas og Frederik til gengæld).

De har pludselig efter snart et års ventetid pludselig fundet en løsning samme dag som jeg melder dem på trustpilot, men påstår at jeg er løbet fra aftalen grundet jeg har meldt min dårlige oplevelse.
Jeg har aldrig modtaget rabat eller påstået bestilte materialer.
Til gengæld skriver de at jeg er en “flabet k..lling” og at de sender en mand ud for at rydde op efter det beton og materialer der blev efterladt på min gangsti i efteråret 2024, men at jeg ikke skal kommunikere med ham, da “han kan være en mundfuld”.

At jeg skulle have lavet anmeldelse for at true mig til at spare penge er løgn. Jeg skrev blot min oplevelse efter jeg blev oplyst at Thomas ikke ville færdiggøre opgaven (efter jeg gentagne gange havde rykket igennem 4 måneder)

18 août 2025

Réponse de Sokkelfix

Så prøver vi lige igen. Med sidste svar fra vores side.
Dit hjem er jo en skimmelbombe. Så meget at din knægt ikke engang vil bo i din kælder. DU har ikke gjort rent. Så vi kan komme til, det flød med mad. Skrald og energidrikke i din kælder. Så den stod vi helt af på. Jeg har kørt forgæves flere gange fordi du IKKE fjernede det aftalte. Så jeg kunne pudses op. Så med alt respekt. Drop dine undskyldninger/trusler via e-mail. Og betal hvad du skylder os.

1 du har ikke overholdt vores aftale. Der har ikke været ryddet, der har ikke være fjernet alger. Vi har måtte køre forgæves mange gange.
2 du får 50% rabat for at vi kan udskyde arbejdet fordi jeg simpelthen har tabt rigeligt med penge på dig. Jeg forsøger at være flink.
3 du brokker dig, siger du vil finde andre til at lave opgaven, men alligevel siger du at du ikke ophæver vores aftale. Du er jo mere dobbeltmoralsk end vores statsminister. Det jo helt grotesk.
Ja vi har bestemt flere medarbejder. Som ikke tager let på ikke at få deres penge. BETAL det det skylder til din håndværker? Den er ikke længere. Du undgår og fortælle hele sandheden her du udstiller dig selv som offer. Vi har alt sort på hvidt, så du får intet ud af det her og det gavner dig ikke på nogle måde. Det har ingen betydning for os. Vi har masser af glade kunder SOM BETALER DET VI AFTALER.

Jeg står 100% på mål for at min kollega har kaldt dig en flabet kælling, du har skrevet et utal af mails til os. Vi kan godt tage en trussel eller to. Det er næsten komisk, at du udstiller os sådan BETAL hvad du skylder? Vi havde en klokkeklar aftale. Man kan godt mærke, at du ikke er selvstændig og ikke kan sætte dig i vores sted. Vi har været FLINKE du har ikke ryddet op, du har ikke klargjort dine ting. Dit hjem er FYLDT med skimmel. Og du har ikke gjort som vi har aftalt. Vi kan da ikke udføre vores arbejde. Når du ikke har gjort som du ønskede. DET ER DIG der ville “gøre lidt selv” så du kunne sparer penge. Jeg har personligt været der 2 gange hvor jeg ikke kunne nå at lave det der var planen, da du ikke havde gjort rent.

i er kede af at læse din oplevelse, men vi må gøre opmærksom på, at vi ikke mener, at hele sandheden kommer frem i din anmeldelse.

Vi har givet dig 50% rabat og samtidig fundet en løsning med ekstra mandskab til at udføre din opgave. Det er korrekt, at vi måtte bruge ekstra penge på materialer, da der ikke var ryddet eller gjort rent, så arbejdet kunne udføres som aftalt.

Vi truer dig ikke – men som vi har oplyst, har vi talt med vores advokat, da du selv nævner, at du vil bruge din. I den forbindelse informerede vi dig blot om, at din retshjælpsforsikring sandsynligvis vil være en dyrere løsning end at betale for de materialer, der reelt er brugt.

Du har selv skrevet til os på mail, at du laver anmeldelser for at kunne “true dig til at spare penge”. Vi finder det derfor urimeligt, at vi bliver hængt ud offentligt på en måde, der ikke stemmer med fakta i sagen.

Vi bestræber os altid på at overholde vores aftaler og løse udfordringer i dialog med kunden, men i dette tilfælde mener vi, at vi har leveret en fair løsning.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer langt væk fra det firma.

Hold jer langt væk fra det firma.
Læs tidligere anmeldelser. De løb fra deres stævning mod mig i sidste øjeblik. Ca tre timer før vi skulle have møde med retten , kunne han ikke deltage og trak sin stævning tilbage.
Han krævede 4000 kr af mig helt uden grund.
Hvor mange andre har han benyttet sig af det trick

22 février 2025

Réponse de Sokkelfix

Hej Harald. Vi mener jo at du forsat skylder os penge. Vi trak vores stævning tilbage, da det ikke kan svare sig at bruge krudt på at indkassere 4000kr. Du udstiller os ikke ved at gøre sådanne, tvært i mod. Vi har politianmeldt dig, som du også godt ved. Du lod ikke vores arbejde tørre og du har derfor selv ødelagt vores arbejde. Det er sørgeligt, at du ikke har noget bedre, at tage dig til.
Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Vi er taknemmelige

Vi er enormt tilfredse!
Vi fik både fikset en masse sætningskader og om fuget vores parcelhus. Det gjorde os også super trygge at vi kom ud og se nogle tidligere opgaver, som firmaet har færdiggjort. Håndværkerne kom altid med frisk og positiv energi og ryddede godt op efter sig selv, så der så pænt ud på grunden.
Vi er glade for prisen, da det var pengene værd.

27 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse med sokkel fix

Mig og min familie har været så heldige at få vores fuger kradset ud og om fuget af sokkel fix. Vi havde været ude at indhente 3 forskellige tilbud dog valgte vi at gå med sokkel fix. De var både hurtigere til at komme ud at give et tilbud end de andre, ud over det tilbød de mig og konen at vi kunne tage ud og se en af deres tiderligere huse de havde haft om fuget, hvilket også var med til at give os en kæmpe tryghed at vi kunne se et tiderligere slut resultat. Så på trods af at sokkel fix var 10.000kr dyrere end det ene tilbud vi modtog er vi yderst tilfredse og taknemmelige for at vi gik med dem, så stort tak til teamet bag sokkel fix for et fremragende resultat og samarbejde.

3 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Er det godt at svindel jyderne nu…

Er det godt at svindel jyderne nu Thomas ? Du er og forbliver en gemen svindler. Firma på firma? et hav af hjemmesider og alle der anmelder dig har kun skrevet 1-2 anmeldelser. Er det godt at skrive sine egne anmeldelser?
Hold jer langt langt væk fra dette firma (og det næste og næste) han åbner!

Modsvar opdatering:
Thomas - Igen lyder du velformuleret, hvilket du også var på opgaven hos mig. Jeg er bare nød til at advarer andre om at skinnet kan bedrage. Jeg tror svindlen ligger så dybt i dig ! Det er forøvrigt langt fra 5 år siden, men november 2022 - igen prøver du at nedtone at det er mange mange år siden og du var ny i branchen osv. osv.
Jeg ikke andet end behandlede dig og "dine" ansatte pænt, men du svindlede mig bigtime ved at forsvinde i løbet af dagen og blokere mine opkald. Du sågar tiggede om yderligere 11000kr og lovede guld og grønne skove, som jeg stole på inden du stak af med dit stillads. Alle regninger betalt !
Det kunne da klæde dig at betale det tilbage i det mindste - svindler ! Ellers må man sgu finde sig i dårlige anmeldelser resten af livet hvad end man laver.
Du ødelagde alle facader, vinduer på mit hus! Hvad regner du med ??? God omtale ??
Ærgerligt man ikke kan lægge fotos op af dit arbejde efter du var stukket af til skræk af advarsel for andre!
Jeg er kommet videre og heldigvis har vi ytringsfrihed i danmark til at advarer andre mod folk som dig.
Ha' et godt liv med at svindle videre.

1 décembre 2024

Réponse de Sokkelfix

Kære Christian. Tak for din opdatering.
Jeg takker pænt for at specificere yderligere. Jeg tillader mig, at komme med et svar, som nok os bliver det sidste.

Først og fremmest, så valgte DU at tage kontakt til os. Eftersom de andre kostede for meget… det var jo trods alt mine tidligere partnere.

Jeg kunne desværre ikke få tingene til at løbe rundt for flere år siden. Jeg har før nævnt at udgifterne simpelhen oversteg og alt blev for dyrt. Jeg ved du ikke kan sætte dig i min situation, trods at du selv arbejder i håndværks-branchen.
Jeg gik også ned med stress i perioden og en økonomisk ruin, som jeg skulle finde hoved og hale i. Så langt så godt. Jeg lejede stillads til opgaven og der var desværre en markant “ekstra omkostning” forbundet med dette. Jeg er ganske enkelt “tilfreds” med udfaldet af din opgave. Jeg havde desværre ikke kapacitet og erfaring til at have så store opgaver. Hvilket jeg også har måtte erkende. Jeg har aldrig blokeret dig eller din kone. Jeg har blot haft meget at se til i sin tid. Jeg ved godt du er frustreret og jeg vil gerne uddybe, at jeg er ked af du har det sådanne. Du var en god kunde og ganske flink til at betale. Jeg er ked af enderne ikke kunne nås. Vi har siden arbejdet længere nede af vejen, samt på nabovejen. Jeg er som sagt ikke rigtig aktiv, men står for at markedsføre dette, imens jeg studerer.
Jeg finder det enormt træls, at du har behov for at “træde på os” din beskrivelse er din historier og vores er naturligvis ikke sådanne. Vi kan aldrig blive enige og vi vil derfor aldrig kunne hygge snakke som vi gjorde under projektet i baghaven.

Jeg har også før forsøgt at tage det med en advokat for at se på “løsninger” men med alle de udtagelser, anmeldelser af andre folks firmaer. Mener vi at det kan betale sig. Jeg ville mere end gerne have indgået et forlig, men du har ødelagt det for dig selv. Jeg har lavet markedsføring for andre i tidensløb og dem har du også ytret dig negativt om. Jeg forstår dig desværre ikke, det må være træls at få vist dygtige murer i dit feed hele tiden.

Jeg takker dig for, at du ikke tror på mennesker kan ændre sig. Jeg var en lille knægt dengang, som skulle have sin lærestreg og den fik jeg.
I dag laver vi ikke så store opgaver, dog er vi leverandører hos forskellige kommuner, hvilket også er et kvalitets-stempel.
Jeg aflønner folk via deres eget cvr nummer og der er styr på alt. Jeg medgiver dig, at jeg som 18 årig var lidt forvirret omkring drivelse af virksomhed, men jeg har aldrig “lukket og åbnet ny firma” blot til din info, så har jeg en enkelt-mandsvirksomhed, hvor jeg hæfter personligt. Det blot så du har dine facts i orden.

Din holdning til mig, vil jeg aldrig kunne ændre, men jeg har jo sendt dig adresser på huse som vi omfugede dengang, og du har også set tidligere arbejde. Svindel.. vel.

Jeg medgiver dig at det dengang gik meget stærkt og det lærte jeg også af. I dag har jeg et freelance koncept med meget få murer, som alle har svendebreve. Som jeg også har gjort klart, så studerer jeg og er bosat i Sverige, hvilket betyder, at jeg har en virksomheds adresse i Århus. Det er hverken kriminelt eller svindel. Vi har flere folk som dækker Århus og de sørgede for kontakten, og dermed blev det adressen.

Jeg vil blot takke dig endnu en gang for opgaven. Ked af det tilbage i 2022 blev noget skidt og du ikke er glad for resultatet.
Det er desuden let at beskylde os for, at have ødelagt dine vinduer? Vi fik jo ikke engang lov til at færdigegøre projektet før du fandt andre til at tage over.
Vi fik dermed heller ikke ryddet op. Og jeg ved vi ikke har ødelagt dine vinduer, så drop nu de anklager.

Du anklager mig også for at skrive anmeldelser selv. Det er helt ude i hampen. Vi sender ganske enkelt et link via mail eller sms til de kunder, som kunne have lyst til at anmelde os. Du kan også se flere af dem har lavet talrige anmeldelser. Jeg værdsætter hver og en.

Dejligt at du ved vi har ytringsfrihed i Danmark.
Lad os nu begge få fred.

Håndværksmæssigt korrekt udført!

Jeg fik Thomas fra Sokkelfix til at udføre en sætningsskade på vores hus samt reparere soklen på hus og garage.
Jeg kan kun konstatere, at det arbejde Thomas har udført er håndværksmæssigt korrekt udført! Thomas har overholdt aftalen hele vejen igennem, og jeg er yderst tilfreds! Jeg kan varmt anbefale ham og Sokkelfix.

16 novembre 2024

Réponse de Sokkelfix

Kære Lars tusind tak! det var enormt rart og hyggeligt at arbejde for dig. Jeg værdsætter din tid, som du har brugt på at skrive denne anmeldelse. Tak for kaffe i øvrigt :D Vh Thomas

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt svar og godt arbejde

Fik svar samme dag som jeg henvendte mig og 2 dage senere var opgaven løst - ovenikøbet til en skarp pris.

Kan klart anbefales!

9 octobre 2024

Réponse de Sokkelfix

Kære Mikkel, tusind tak for dine pæne ord :) det var en fornøjelse.

venlig hilsen.
Thomas, Julius og Frederik.

Flot og hurtig sokkeludbedring

Efter i 3 år forgæves at have forsøgt at få en murer til at komme og udbedre revner i min sokkel, fik jeg kontakt til Thomas fra sokkelfix.dk.
Arbejdet blev udført lynhurtigt (dagen efter jeg ringede) til en meget favorabel pris.
Jeg er ovenud tilfreds med det udførte arbejde. Tak for hjælpen Thomas.

5 octobre 2024

Réponse de Sokkelfix

Kære Anders, tusind tak for denne anmeldelse. Det var en fornøjelse, at arbejde for dig. Tak for tilliden og opgaven.

Super oplevelse

Kom hurtigt og var informative omkring arbejdsprocessen. Kan varmt anbefales.

11 octobre 2024

Réponse de Sokkelfix

Tusind tak Nikolaj. Det var en god opgave🤩 tusind tak for at de tog sig tiden, og valgte at anmelde os.
Vh.
Frederik og Thomas
Sokkelfix.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Super godt arbejde :) hurtige til at…

Super godt arbejde :) hurtige til at løse opgaven og tilbød uden beregning at lappe nogen huller i murværk. Så 5 stjerner herfra kan klart anbefales 👍

2 octobre 2024

Réponse de Sokkelfix

Tusind tak for de flotte ord🤩 det var en fornøjelse, at arbejde for dig Kenneth.

Noté 5 sur 5 étoiles

En fornøjelse at have besøg af jer

En fornøjelse at have besøg af jer. Julius fik pudset efter vores elektriker havde rillet kabler ind i vores væg.
Nu er alt blevet skjult, og pudsen er flot! nu kan vi male. Alt sammen til en god pris. Tusind tak.

19 septembre 2024

Réponse de Sokkelfix

Kære Jeppe, tusind tak! For din ros og 5 stjerner. Det var en rigtig god opgave og kanon flot resultat. Tak for tilliden.

Julius

Tak for god service

Jeg fik lavet 2 små revner i min sokkel, og jeg blev mødt af en meget rar murer, som også havde tid til en kop kaffe. Jeg er meget glad for resultatet.
Jeg anbefaler dem til enhver tid. Tak

Kirsten i Rungsted.

8 août 2024

Réponse de Sokkelfix

Kære Kirsten, tusind tak for både kaffe og kage. Jeg takker for din ros og flotte anmeldelse.
Det var en fornøjelse.
Venligst hilsner.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus