Vi er begejstret for det resultat vi opnået igennem vejledning, tilbud og service af Solsejspecialisten. Nogen vil sige det kan gøres billigere og hurtigere. Men i min verden er kvalitet, s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super hurtig levering af solsejl. Trækker én stjerne fra da jeres GLS picker ikke lader mig vælge frit blandt GLS afhentningssteder men baserer det for meget blot på postnummer. Jeg har et afhentnings... Voir plus
L'entreprise a répondu
Solsejlspecialisten.dk – din ekspert i skræddersyede solsejl - Hos Solsejlspecialisten.dk hjælper vi både private og erhvervskunder med at skabe skygge, læ og hygge i haven, på terrassen eller ved udendørsområder. Vi specialiserer os i både standard- og specialsyede solsejl, så løsningen passer præcis til dine mål og ønsker. - Vi tilbyder hele pakken – fra rådgivning og opmåling til levering af beslag, stolper og alt nødvendigt tilbehør. Vores mission er at gøre det nemt og trygt at få en løsning, der både er funktionel, holdbar og æstetisk. - Kvalitet er altid i fokus. Vi bruger kun materialer, der kan holde til det danske vejr, og vi samarbejder med erfarne producenter, som vi har opbygget et tæt forhold til gennem mange år. Det betyder, at vi kan levere både hurtige standardløsninger og mere komplekse projekter, hvor hvert detalje er gennemtænkt. - Vores kundeservice bygger på tillid, ærlighed og hurtig respons. Skulle der opstå fejl – hvilket kan ske, især med specialmål – tager vi altid ansvar og sørger for en hurtig løsning. - Hos Solsejlspecialisten.dk handler det om mere end bare solsejl – det handler om at skabe uderum, du kan nyde i mange år.
Agertoften 1, 5550, Langeskov, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Super god og hurtig service. Lækker og nem hjemmeside. Og deres kunderådgivning og viden om produkterne er i top.

Réponse de Solsejlspecialisten
Jeg havde bestilt et specialsyet solsejl som kom efter ret kort tid. Men jeg havde målt forkert og derfor passede sejlet ikke optimalt. Kontaktede herefter kundeservice for at bede om et telefonnummer til deres skrædder, og var jo godt klar over at det var min egen skyld. Kundeservice gav mig skrædderens oplysninger, men samtidig fik jeg en rigtig fin rabatkode til at købe et nyt sejl for hvis jeg hellere ville det. Virkelig god service da de jo egentlig kunne være ligeglade.
Lidt svært at komme igennem på telefonen men de svarer hurtigt på mail.

Réponse de Solsejlspecialisten
Hurtig og fin levering af solsejl i special mål, vi har købt nogle sejl for ca. 5 år siden i sandfarvet, som vi var glade for. nu skulle vi bruge nogle i special mål og alt er fint, MEN de er virkeligt dårlige til at skærme for solen, man skal jo sidde med solbriller på når solen skinner :-( det kunne man godt skrive på siden. tyder på kvaliteten er ændret siden vi købte sidst ?

Réponse de Solsejlspecialisten
Gode produkter til god priser.
Dog kan jeg ikke tryk + i kurven når jeg vil købe mere af de enkelte varer.

Réponse de Solsejlspecialisten
Helt fabelagtig service! Tilbuddet, som kom i en 15 min video, var nem og klart forståeligt!
Opsætning af solsejlet var meget nemt ved hjælp af guides på hjemmesiden!
100% anbefaling herfra!

Réponse de Solsejlspecialisten
Vi havde en super god kommunikation hvor vi sendte ønsker, billeder, tegninger og fik super løsningsforslag tilbage.
Hurtig ekspedition og vi er meget glade for løsningen.

Réponse de Solsejlspecialisten
Der var ingen teb/snor eller andet man kan fæstne solsejlet med

Réponse de Solsejlspecialisten
Super kvalitet, nem installering med god vejledning og særdeles god på leveringstiden.

Réponse de Solsejlspecialisten
Indtil videre fik jeg det jeg bestilte hurtigt og uden friktion - mangler at teste ved brug, men lover godt...

Réponse de Solsejlspecialisten
Der har været lidt forsinkelser / småting, men der er blevet fulgt op på dette og både kvalitet af produkt og forløb har været meget positivt.

Réponse de Solsejlspecialisten
Firmaet tog ansvar for at solsejlet efter flere års brug og efter vask ikke var vandtæt mere, og gav mig en stor rabat på køb af nyt sejl. Meget venlig betjening.