1. Magasin d'instruments de musique

One of the UK’s leading specialist dealers in high-end, rare and boutique electric and acoustic guitar brands and gear. In early 2014, we moved to our premier showroom in Ormskirk which has become well-known for its themed room layout, which also allows for demoing products in your own space, even when the shop is going through a busy spell. When you visit us, browse at your leisure through our themed rooms. Our ‘Main Room’, complete with Chesterfield couch, wall-to-wall, houses our most boutique and rare guitars from some of the world’s most revered and respected builders. The room and it’s stock changes each day, so paying us a visit just to see what’s new is well worth it – It’s never the same twice!

4,9

3 k avis

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Site de vente sérieux

Site de vente sérieux
Délais de livraison respectés
Toutefois il serait judicieux d'emballer ce type d'article dans une boîte en carton solide et pas dans un sac en papier.
Serious sales site
On time delivery
However, it would be wise to package this type of item in a sturdy cardboard box and not in a paper bag.

28 mai 2024

Much appreciated.

Perfect item

Perfect item, amazing guitar!! Perfect communication with Tim.
Best of UK!!!
Gael

1 juin 2022

Thanks Gael.

Very good seller

Very good seller. Fast shipping and very good contact

9 août 2021

Much appreciated Gael.

Très bon achat dans un très bon magasin Anglais - all is perfect

Parfait, une PRS CE 24 Limited Satin de 2018 (neuve) a un prix imbattable lors des enchères inversées de Sound Affects.
La guitare est très belle et n'a pas la moindre imperfection. Elle nécessite juste un petit réglage sur la corde de E grave car elle frise très légèrement.
Livraison très rapide vers la France dans un colis bien protégé.
Le service est parfait, vous pouvez y aller les yeux fermés

Thanks to Sound Affects for this great deal ;-)

21 décembre 2019

Réponse de Sound Affects

Thank you for taking the time to leave feedback!

Je suis très satisfait de mon achat…

Je suis très satisfait de mon achat chez Sound affects Premier, la guitare Prs custom 22 d'occasion que j'avais choisi sur le site est dans un état neuf, parfaitement réglé, quel son!!!La livraison rapide c'est faite par UPS.
Je recommande ce magasin.

30 mai 2019

EXCELLENT

EXCELLENT JOB THANK YOU

17 juin 2018

Réponse de Sound Affects

No problem. Many thanks for leaving a review!

Afficher les avis dans toutes les langues. (2 527 avis)