Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige fået synet min bil hos Sparbilsyn i Rødovre. Super god service og dygtigt, venligt personale. Fik lov til selv at rette lygterne ind (under guidning) for minimalt beløb så den kunne gå ig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En yderst praktisk (drive in eller book) effektiv, reel og høflig virksomhed med god og hjælpsom rådgivning ifm sikkerhed og vedligeholdelse - tilmed billig. Har i mange år brugt - og bruger fortsat... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvordan kan Sparbilsyn Rødovre have misforstået kundernes ønsker? Vil kunderne have rådgivning om hvordan bilen kan køre sikkert og komme igennem syn? Er kunderne virkeligt interesseret i at en velfun... Voir plus

3,4

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

De snyder en

De snyder en. Har købt en citroën c3 fra 2012 hos sparbilsyn.dk for 51000 den 18 marts og der gik nøjagtig kun 2 måneder så kom bilen op med gearkasse fejl og det viser sig så at være koblingaktivatoren der er defekt. Så det vil sige at idioten har bare nulstillet fejlen for de vidste udmærket godt at den var defekt. Ydermere sagde de at de vil skifte alle bremseklodser og sætte nogen nye på men det havde de så ikke gjort. De er bare nogen fjolser

5 août 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Var til syn på gammel køge landevej 497…

Var til syn på gammel køge landevej 497 med en Chevrolet spark 1,0. Der var nogle småting galt. Den bremsede ikke helt lige på bagbremserne, og der skulle slibes overfladerust på nogle bremserør. Dette klarede de for mig i synshallen. Dette kan man jo ikke forvente at de gør på en synshal, men det klarede de, og bilen kunne synes. Dette er jo en service ud over normalen, så jeg var meget glad da jeg kørte derfra. Mvh. Claus.

23 septembre 2021

snyder folk

Jeg købte en bil til dem og gav min i bytte, de sagde, at denne bil skulle skrottes, fordi den havde mange problemer, nu har de bestået revisionen, og de har den til salg, de har den stadig med nummerpladenummeret i stedet for at afregistrere den (med hvilke skatter og forsikringer følger i mit navn)

12 janvier 2021

Rigtig god oplevelse!

Fik lov til selv at rette lygterne ind (under guidning) for minimalt beløb så den kunne gå igennem synet frem for man skulle til at kører hele vejen til værkstedet med bilen og herefter få den omsynet.

Alt i alt en rigtig god oplevelse et sted jeg klart vil anbefale videre!

26 février 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

“Hvis du bare betaler 100kr til kagekassen”

Sparbilsyn i Rødovre lugter af at de går mere op i egen indtjening end kundetilfredshed og god service.
Havde en mærkelig oplevelse ved syn af bil i dag hvor mekaniker vurderede at indstilling af mit nærlys ikke var tilstrækkeligt (hvilket jeg kan se andre anmeldere også har haft udfordringer med). Herefter tilbød han at jeg kunne betale 100kr til “kaffe/kage-kassen” og så ville han ikke skrive det på rapporten. Hvilket jeg takkede nej til. Det virker til at det blot er pengene og ikke standen af min bil der gælder?

Jeg er i tvivl om hvorvidt vedkommende selv har pillet ved min indstilling da han kørte min bil ind i garagen men de små mekanikere nyder godt nok godt af de nye regler for syn som Færdselsstyrelsen har lavet. Og hvordan kan sådan et værksted have elitesmiley og blive anbefalet af Færdselsstyrelsen når de laver falske rapporter for pengenes skyld? Jeg kommer ikke tilbage og holder mig til de større værksteder fra nu af. Håber I nyder de 350kr

5 février 2019

Det er ren svindel

Det er ren svindel, så hvis du handler en privat bil, som er blevet synet her, så lad vær med at købe den! Da der umiddelbart ser ud til at dette sted modtager penge under bordet for bestemte bekendtskaber. (Gl. Køge)
Købte en bil for ikke så længe siden, som jeg dagen efter fik tjekket hos en mekaniker og han undrede så meget over hvordan den kunne være synet, da den ikke er uden fejl, som der står på rapporten!

11 janvier 2019

God ærlig service

God ærlig service.
Altid glad smilene, om man kommer kl 8 morgen eller sen eftermiddag. Kan klart anbefales, da de er profesionelle, imødekommende og altid klar på at hjælpe.
Vh en mekaniker der bruger synshallen ugentligt.

3 novembre 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Fornuftigt og professionelt synshal.

Fornuftigt og professionelt synshal.

Guidede mig igennem med at justere mine forlygter , da disse ikke var justeret. Et sted jeg kommer igen og helt klart anbefale andre!

25 octobre 2018
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus