De snyder en. Har købt en citroën c3 fra 2012 hos sparbilsyn.dk for 51000 den 18 marts og der gik nøjagtig kun 2 måneder så kom bilen op med gearkasse fejl og det viser sig så at være koblingaktivator... Voir plus

Har lige fået synet min bil hos Sparbilsyn i Rødovre. Super god service og dygtigt, venligt personale. Fik lov til selv at rette lygterne ind (under guidning) for minimalt beløb så den kunne gå ig... Voir plus

En yderst praktisk (drive in eller book) effektiv, reel og høflig virksomhed med god og hjælpsom rådgivning ifm sikkerhed og vedligeholdelse - tilmed billig. Har i mange år brugt - og bruger fortsat... Voir plus

3,4

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Det bliver dyrt for dig !

Sparbilsyn Hvidovre ...
Du sparer intet her, - de spekulerer kun i omsyn, men giver gerne 100 kr. rabat ved 3 omsyn.
Vi har haft 3 biler til syn, - og alle skulle til opsyn.
Senest en peugeot 206 hvor den var 2 små rusthuller i venstre panel,
som blev lavet fint på vores eget værksted.
Ved omsyn, - var synsmanden udstyret med en sylespids hammer, som han lystigt hamrede igennem omtalte panel.
Han sagde faktisk: Nu synes du nok jeg er et dum svin, for jeg dumper den. Jeg sagde : du er et fantastisk meneske. 2 dage efter kørte jeg den til syn hos Aplus, hvor den gik igennem uden bemærkninger.
Iøvrigt kunne han ikke overholde min bestilte tid, da han skulle ordne hans venners biler først. Her kommer jeg ALDRIG mere.
Hilsen Freddy

31 juillet 2018

Perfekt service

Fik en god oplevelse idag hos sparbilsyn. Godt nok var min lygter ikke indstillet korrekt første gang men efter en hurtig besøg hos en mekaniker, så var problemet løst og blev synet uden problemer.

19 juin 2018

Super god service

Jeg har været forbi spar bilsyn her for leden og det eneste jeg manglede, var en pære. Havde tilfældigvis en ekstra i bilen og medarbejderen var meget villig til at hjælpe mig. Vi fik sat den på og jeg kom igennem.
Super glad og tilfreds for en rigtig god service under hele synet og sidst men ikke mindst, så fik jeg en rigtig god kop kaffe oveni.
Helt bestem et sted jeg vil komme tilbage til, når jeg en gang skal syne bilen igen.

5 juin 2018

Hvilken service ønsker kunderne sig?

Hvordan kan Sparbilsyn Rødovre have misforstået kundernes ønsker? Vil kunderne have rådgivning om hvordan bilen kan køre sikkert og komme igennem syn? Er kunderne virkeligt interesseret i at en velfungerende bil skal til reparation, selv om mekanikeren siger at det tidligst kan blive til et problem om 4 til 5 år? Hvad er motivationen for Sparbilsyn Rødovre at opnå en høj dumpeprocent? – Tak til Anders for det gode råd i hans anmeldelse.

22 mai 2018

Jeg og bilen kommer igen i 2020!

Fik synet bilen for en lille måneds tid siden, alt OK på bilen.

Fik stillet lys samt en vurdering af om bilen skulle undervognsbehandles, det skulle den heldigvis ikke, altsammen for 299 kr.

22 mars 2018

En yderst praktisk (drive in eller…

Har i mange år brugt - og bruger fortsat - Sparbilsyn til egen og børns biler samt til flere af mine gode venners biler - alt til største tilfredshed.

21 mars 2018

Enkel nem booking

Enkel nem booking, seriøs professionel vurdering / rådgivning.
Jeg kan roligt anbefale Sparbilsyn.

20 mars 2018

snyder folk

kom til alm syn med bilen her og fik den kasseret på bremseskævhed og lygteindstilling,,ok fair nok,tingene skal være i orden,,kører på værksted i tåstrup med bilen og får ordnet lys og bremser og derefter tilbage til spar bilsyn hvor den bliver kasseret igen på lyset ?? de stod som de skulle,men kørte tilbage til værkstedet i tåstrup der tjekkede lyset igen og rystede på hovedet,de stod præsis som de skulle,,kørte derefter over i en synshal i tåstrup og de sagde at lygterne stod korrekt i indstillingen og var uforstående over den var afvist på hadsundvej,,
jeg nærer dyb tiltro til at de prøver at lænse folk for penge med den afvisning ved at man skal gøres til grin og de kan tjene lidt mere på flere unødige omsyn
jeg har sat mine ben der for sidste gang,,foretrækker økonomisk at finde en synshal jeg kan stole på.....

14 novembre 2016

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit