Speed Covid Test B.V. Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb samen met mijn vriendin op 23-09 om 09:50 uur een test gedaan omdat dit zogezegd nodig was om naar Marokko te vliegen. Echter daar aangekomen is er helemaal niet naar onze testuitslag gevraagd.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb enorme waardering voor speed COVID!! Ik ben woonachtig in New York en ben momenteel enkele dagen op familie bezoek in Nederland. Op 14 December heb ik een COVID test afspraak gedaan op de Rembr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I had a PCR swab done twice from this provider. There was no queue. The process was done in 5 minutes and the results were available in less than 9 hours, both times. This is great for international t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na printen test certifcaat vond ik een foutje in mijn paspoort gegevens. Belletje...... Mailtje en door Melanie binnen 1 uur opgelost en per mail juiste certificaat gekregen. SPEEDCOVID doet zijn na... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Sécurité et santé au travail

Écrit par l'entreprise

Waarom COVID-19 sneltesten? Het is onze missie een positieve bijdrage te leveren aan het herstel van de samenleving en verdere verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Voor iedereen Daar waar de aandacht van de GGD’en steeds meer gaat naar het vaccineren van de bevolking, houdt SpeedCovidTest zich bezig met de grote vraag naar testen van werkgevers, werknemers en particulieren. Daarvoor heeft SpeedCovidTest landelijk vestigingen geopend om de GGD’en te ondersteunen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vijf sterren

De jongeman die bij mij de test afnam deed het met gevoel en beleid. Niets van gevoeld en liep met een lach weer naar buiten. Bedankt voor de uitleg en goede snelle service! Toppertje aan het werk daar vandaag.

23 novembre 2021

Réponse de Speed Covid Test B.V.

Dat zal de jongeman leuk vinden te lezen. Fijn te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad. Ook daar doen wij het voor.

Geweldige service

Snel en professioneel getest op locatie Raamsdonksveer.

23 novembre 2021

Fijn te horen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Wanted to change my appointment

Had a problem with my appointment that it took them a while to figure out. They didn't reply to my emails but when I posted a negative review they fixed it for me. The rest of the service was good.

Réponse de Speed Covid Test B.V.

Thank you very much for your message.
Due to a secure system it is not possible for us to make adjustments hence another appointment needs to be scheduled.
We are very accommodating and always return items when there is reason to do so and in this case you seem to be entitled to it. I am happy to take up your case to bring this to a successful conclusion. You must contact us by sending an email to info@speedcovidtest.nl
I look forward to hearing from you.

SpeedCovidTest B.V.

Unfortunately, we have not received a response from you. We went looking for your email and immediately picked up your case and handled it nicely as you can read in the email that was just sent to you.
Hoping to have helped you we would like to hear from you.

Good Experience

Process was smooth and quick. Also updated my travel certificate last minute.

Réponse de Speed Covid Test B.V.

Thanks a lot, wish you all the best. Have a safe journey!

Snel opgelost

Snel opgelost, ik had een verkeerde test besteld. De dame zag dit en hierdoor heb ik de juiste test kunnen doen en mijn reis niet gemist. Echt zeer dankbaar🙏🏽🙏🏽 locatie: Vogelplein in Den Bosch

Graag gedaan!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb hier een zeer goede ervaring…

Ik heb hier een zeer goede ervaring gehad, ben er elke dag voor het sporten zeer professioneel en hygiënisch.

Goed te horen.

Goed georganiseerde locatie

Goed georganiseerde locatie. Het is al niet geweldig deze situatie dan scheelt het als alles goed wordt gedaan. Hier in Tilburg doen ze het geweldig, mijn complimenten!

Réponse de Speed Covid Test B.V.

Fijn te lezen, complimenten zullen wij doorgeven.

Beste teststraat in Nederland

Beste teststraat in Nederland, laten testen bij Vogelplein in Den Bosch deze dames zijn altijd vrolijk en vriendelijk. Eindelijk het gevoel dat je een persoon bent en geen nummertje!!

Réponse de Speed Covid Test B.V.

Wat een compliment, dat zal de mensen op Vogelplein goed doen.

Snelle service zonder gedoe

Snelle service zonder gedoe, laatste ervaring ergens anders was vreselijk, fijn dat het ook anders kan.

Réponse de Speed Covid Test B.V.

Dank voor uw mooie review, fijn dat u een goede ervaring heeft gehad.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel blij met deze nieuwe locatie in…

Heel blij met deze nieuwe locatie in Raamdonksveer voorheen moest ik 20min rijden om te testen. Ziet er ook zeer keurig uit.

Réponse de Speed Covid Test B.V.

Altijd fijn een locatie in de buurt, zeker als deze ook naar wen is. Hartelijk dank voor uw fijne bericht.

Super ervaring! Vriendelijk en professioneel

Super ervaring! Gemakkelijk in te plannen. Kon snel terecht, super vriendelijk en professioneel personeel! Raad het iedereen aan! Dank voor de goede service!

Réponse de Speed Covid Test B.V.

Heel graag gedaan, fijn te lezen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben in Groningen geweest om te…

Ik ben in Groningen geweest om te testen. Super vriendelijke mensen en snel geholpen. Zeer professioneel ook!

Réponse de Speed Covid Test B.V.

Altijd fijn als u vriendelijk geholpen wordt, wij horen dit graag. Dank u wel!

Top service!

Top service!
Ben vriendelijk en snel geholpen.
Uitslag snel ontvangen.

Réponse de Speed Covid Test B.V.

Een goede ervaring is altijd leuk te lezen. Dank voor de mooie review.

Noté 5 sur 5 étoiles

in raamsdonksveer getest , Top service 30 min uitslag !

vandaag in raamsdonksveer getest. goed ontvangen. goed geholpen en duidelijk uitgelegd hoe de test word afgenomen. nog nooit zo een goede service gehad. hier weten ze wat ze doen ! vaker op andere plekken getest maar nog nooit zo goed geholpen en zo snel me uitslag gehad als in Raamsdonksveer!!

Réponse de Speed Covid Test B.V.

Dit is een mooie bericht. Dank voor het delen. De complimenten geven wij zeker door.

Niks te klagen

Niks te klagen! Altijd goed geholpen

Réponse de Speed Covid Test B.V.

Dat is erg fijn te horen. Wij blijven werken aan kwaliteit.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had om 16:00 een afspraak waarbij ik…

Ik had om 16:00 een afspraak waarbij ik direct geholpen werd, uitslag was binnen 20 minuten binnen. Prima 👍

Réponse de Speed Covid Test B.V.

Fijn, een tevreden cliënt. Erg vriendelijk dat u dit wilt delen.

Klant vriendelijk

Klant vriendelijk. En ervaren personeel. Snelle uitslag👍🏻

Réponse de Speed Covid Test B.V.

Zoals het hoort. Goed te lezen.

SpeedCovidTest B.V.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus