Kjøpte 1kg Iberico skinke i gaveeske til kr 1299,- Dette burde være skikkelig kvalitet men det var det ABSOLUTT IKKE. Den delte seg opp i mange biter og det var nesten 50% fett gjemt i midten. Dette... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Kjempe godt utvalg, og varer av høy kvalitet som smaker utrolig godt. Den BESTE kundeservicen jeg har vært borti, har de også. Kan trygt anbefale disse videre. Dette er min første bestilling, men det... Voir plus
Hos Spekebua finner du et variert utvalg av norskprodusert spekemat med høy kvalitet. Vi har spekemat til alle anledninger.
Industriveien 28, 3300, HOKKSUND, Norvège
A répondu à 20 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Speedy delivery, lovely cured meats. Now also some fine Dutch cheeses. (I am most of the time a 1-person household, if I weren't, I would be a much more frequent customer with this webstore.)
Very lovely shop, very good products and very fast delivery. Just love it.
Flotte varer til greie priser. Lett for meg å bare plukke opp bestilte varer på Eikersenteret i Hokksund fraktfritt.
God opplevelse av produktene,priser og levering.ett lite minus at man må handle veldig mye før gratis frakt
Spekebua har et godt utvalg av varer fra veldig bra produsenter. Veldig greit å bestille på deres nettsider. Alt i alt en grei og behagelig opplevelse.
Rask levering, fantastisk kvalitet og et usedvanlig godt sortiment.
Bestilt julegaver til hele familien i mange år. Kjempe fornøyd med pakkene med mat, gode priser og raskt levert.
Godt utvalg og rask levering. Veldig gode priser også. Ekstra pluss for stor variasjon i pakketilbud.
Har handlet mange ganger med Spekebua.har alltid vært utmerkede opplevelser med Service og prodkukter.Dersom jeg skal trekke frem en detalj som jeg ikke er helt fornøyd med så er det pakkingen av Vikingbrød som jeg har fått i biter flere ganger grunnet dårlig pakking.Men utover dette er jeg Kjempefornøyd med å Handle på Spekebua.
Alltid fornøyd med Spekebua. Kjøper privat og mye til gaver🥰 fra bursdag til julegaver... For 4 år siden kjøpte jeg koldtbord med levering,beste kjøpet....
Har bestilt flere ganger fra Spekebua. Topp service og rask levering. Bestilte kulepenner med trykk. Litt mailing frem og tilbake samt noen telefon samtaler, så fikk jeg akkurat den størrelse på skrifttypen. Farge typen og bokstaver jeg ønsket til min fornøyelse. Alt av mat og produkter er av meget god kvalitet. Så jeg kommer til å være kunde så lenge Spekebua eksisterer.
Elsker spekebua.no, handler der sammen med flere naboer mange ganger i året.
Spekebua levere alltid raskt og presist, og har topp kvalitet på varene!
Flotte gode pølser med gode smaker fine skjærefjøl og God kniv mega fornøyd
Bra utvalg, nydelige produkter og veldig gode tilbud! Handler her jevnlig.