Hjemmesiden lovede 10% rabat på første køb hvis man ville skrive sig op til nyhedsbrev, hvilket jeg gjorde. Men jeg måtte rykke efter koden efter nogle dage for at få koden, og så kom den endelig. Her... Voir plus
L'entreprise a répondu
The experience I had was incredible. I reached out asking if it would be possible to deliver to the United States. Not only did I receive a prompt response, they were able to accommodate my reques... Voir plus
Bestilte en ring, 4 dage inden at jeg skal bruge den. Leveringstiden er 2-3 dage. Der er gået 3 dage, og den er ikke afsendt endnu. Har ringet til kundeservice 2 gange, og har begge gange lovet at r... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ville bare lige sende mine varmeste anbefalinger afsted til Spinning Jewelry - super fine smykker og vildt god service. Jeg har købt der flere gange og kommer helt sikkert igen.
L'entreprise a répondu
Spinning Jewelry er et moderne og stilfuldt smykkebrand. Vores smykker er skabt med hjertet og produceres i ægte materialer og er dansk design. Gå på oplevelse i vores univers og kombiner ringe/øreringe og skab dit personlige look. Spinning Jewelry er din historie – designet af dig.
Firskovvej 8, 1 Sal., 2800, Lyngby, Danemark
Fik deres Pure pave ring i guld, i gave den 21 januar. Der er gået 4 måneder og alle stene er næsten faldet af, der er i alt faldet 15 sten af og der er altså kun gået 4 måneder. Har endda passet suer godt på den, men det er som om den bare hænger fast i alt, og tænker det også er derfor de er faldet af.
super ærgerligt da det ellers er en virkelig pæn ring.

Réponse de Spinning Jewelry
Ville gerne have haft retur label med så modtager af min gave let har muligheden for at bytte hvis nødvendigt

Réponse de Spinning Jewelry
Super let at bestille - hurtig ekspedition - god kundeservice.
De varer jeg har købt lever altid 100 % op til forventningen!

Réponse de Spinning Jewelry
Hurtig levering, pakket i gaveæsker og stor tilfredshed og kan varmt anbefales. Hilsen
Mikael. S.
B. Strand.

Réponse de Spinning Jewelry
The experience I had was incredible.
I reached out asking if it would be possible to deliver to the United States. Not only did I receive a prompt response, they were able to accommodate my request. I would recommend this company for two reasons. First reason is because the customer service was the best I have dealt with. The second reason is because the product was better than I expected. I will definitely be making a another purchase in the near future.
der var ingen problemer de var hurtige produkterne pæne og enkle og gode god telefonservice conny jensen

Réponse de Spinning Jewelry
Gode tilbud, hurtig levering - flot varer- lever op til beskrivelser og billeder

Réponse de Spinning Jewelry
En savoir plus sur les différents types d'avis.