Spinning Jewelry Avis 140

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Hjemmesiden lovede 10% rabat på første køb hvis man ville skrive sig op til nyhedsbrev, hvilket jeg gjorde. Men jeg måtte rykke efter koden efter nogle dage for at få koden, og så kom den endelig. Her... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

The experience I had was incredible. I reached out asking if it would be possible to deliver to the United States. Not only did I receive a prompt response, they were able to accommodate my reques... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Bestilte en ring, 4 dage inden at jeg skal bruge den. Leveringstiden er 2-3 dage. Der er gået 3 dage, og den er ikke afsendt endnu. Har ringet til kundeservice 2 gange, og har begge gange lovet at r... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ville bare lige sende mine varmeste anbefalinger afsted til Spinning Jewelry - super fine smykker og vildt god service. Jeg har købt der flere gange og kommer helt sikkert igen.

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie

Informations provenant de diverses sources externes

Spinning Jewelry er et moderne og stilfuldt smykkebrand. Vores smykker er skabt med hjertet og produceres i ægte materialer og er dansk design. Gå på oplevelse i vores univers og kombiner ringe/øreringe og skab dit personlige look. Spinning Jewelry er din historie – designet af dig.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

dårlig kvalitet.

Fik deres Pure pave ring i guld, i gave den 21 januar. Der er gået 4 måneder og alle stene er næsten faldet af, der er i alt faldet 15 sten af og der er altså kun gået 4 måneder. Har endda passet suer godt på den, men det er som om den bare hænger fast i alt, og tænker det også er derfor de er faldet af.
super ærgerligt da det ellers er en virkelig pæn ring.

22 avril 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Skønne smykker og rigtig god service

29 novembre 2022

Réponse de Spinning Jewelry

Hej Stine, mange tak for anmeldelsen, vi er rigtig glade for du har haft en god oplevelse :)
Bedste hilsner fra Spinning teamet.

Ingen retur label

Ville gerne have haft retur label med så modtager af min gave let har muligheden for at bytte hvis nødvendigt

17 décembre 2020

Tak for din anmeldelse,
Man kan altid finde vores returformular på vores website under returret.
Mange hilsner og god dag fra Spinning teamet.

Super let at bestille

Super let at bestille - hurtig ekspedition - god kundeservice.
De varer jeg har købt lever altid 100 % op til forventningen!

11 décembre 2020

Kære Tine
Tusind tak for din rigtg fine anmeldelse , den er vi rigtig glade for.
Mange hilsner fra Spinning Teamet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, pakket i gaveæsker og stor tilfredshed og kan varmt anbefales. Hilsen
Mikael. S.
B. Strand.

9 décembre 2020

Hej Michael
Mange tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for.
Mange hilsner og god dag fra Spinning teamet

Super god service.

8 décembre 2020

Réponse de Spinning Jewelry

Mange tak, det sætter vi virkelig pris på . Mange hilsner og god dag fra Spinning Teamet.

hurtig levering

hurtig levering - god service

30 novembre 2020

Réponse de Spinning Jewelry

Mange tak for den fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for.
Mange hilsner Spinning teamet.

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside . Lidt lang leveringstid.

7 septembre 2020

Hej Anita
Vi beklager at det tog et par ekstra dage med din pakke, men vi har desværre haft nedbrug på vores IT system.
Vi pakker normalt ordrene samme dag vi modtager dem, så leveringstiden ligger normalt på 1-3 hverdage, alt efter, hvornår på dagen vi modtager ordren.
Mange hilsner og god dag fra Spinning teamet.

Noté 5 sur 5 étoiles

The experience I had was incredible

The experience I had was incredible.

I reached out asking if it would be possible to deliver to the United States. Not only did I receive a prompt response, they were able to accommodate my request. I would recommend this company for two reasons. First reason is because the customer service was the best I have dealt with. The second reason is because the product was better than I expected. I will definitely be making a another purchase in the near future.

21 août 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

der var ingen problemer de var hurtige…

der var ingen problemer de var hurtige produkterne pæne og enkle og gode god telefonservice conny jensen

15 août 2020

Kære Conny
Mange tak for din fine anmeldelse af vores service og smykker, det er vi rigtige glade for at høre.
Mange hilsner og go' dag fra Spinning Teamet.

Gode tilbud

Gode tilbud, hurtig levering - flot varer- lever op til beskrivelser og billeder

10 août 2020

Kære Anita
Mange tak for din fine anmeldelse . Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med din handel hos os.
Mange hilsner og rigtig god dag fra Spinning teamet

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus