Bestelling # SB700029 is geplaatst op 27 augustus 2026 en is op dit moment Afgerond Tot op heden geen track en trace ontvangen ook op mail geen reactie gehad mbt status bestell... Voir plus
L'entreprise a répondu
22 Augustus heb ik een bestelling gedaan (bestelnummer SB699876). Op de website staat aangegeven dat er een levertijd is van 1-5 dagen voor het bestelde item. In de bestelbon stond vervolgens 10 wer... Voir plus
Horloge besteld. Helaas nooit binnengekomen. Na heel veel mailtjes gestuurd te hebben achter elkaar, en gezegd te hebben aangifte te doen(wat ik ook van plan was), hebben ze de bestelling geannuleerd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Oeh nu pas reviews gelezen nadat ik klacht mail heb verstuurd. Product niet compleet en betaalde cadeau verpakking is een verzenddoos en bubbelfolie om het glas. Hopelijk krijg ik positieve reactie o... Voir plus
Écrit par l'entreprise
SPIRITUEELBOEK.NL - De Spirituele webshop. Inspiratie over Spiritualiteit, Lifestyle, Gezonde Voeding
INSPIRATIE
Het is ons doel om u te inspireren bij de reis naar een betere versie van uzelf. Gezond eten en een Zen lifestyle. Daarom hebben wij een grote selectie aan spirituele producten en boeken die u kunnen helpen bij deze reis!
Wij bieden u een snelle levering, goede service en dat voor de laagste prijzen. Mocht u op zoek zijn naar een product, maar vindt u deze niet op de website, twijfel niet en neem contact met ons op!
KRACHT
🌟 Ontdek de kracht van spiritualiteit en zen lifestyle bij Spiritueelboek.nl , de online winkel voor wellness, boeken en gezondheid.
SPIRITUALITEIT
🌟 Ervaar wat het is om spiritueel te zijn en te voelen met de inspiratie van een boek, prachtige sieraden of een zuiverende edelsteen - zoals de paarse amethist - samen met heerlijke wierook of kaarsen en een kop slaap thee. Terwijl het unieke buddha beeld je rust geeft.
DUURZAAMHEID
🌟 Spiritueelboek.nl verzendt jouw bestelling als alle producten beschikbaar zijn, om meerdere zendingen te voorkomen en zo duurzamer te werken. Samen dragen we een steentje bij!
🌟 Geen verzendkosten in NL en BE vanaf € 50
🌟 Voor 23.00 uur besteld, vandaag verzonden!
🙏 Namasté!
Nieuwegracht 1A, 3763LP, Soest, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 89 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Het pakket was mooi op tijd binnen.
Er zat een mooi boek bij wat heerlijk weg leest. Daarnaast lekkere wierrook, een gelukkig poppetje, een klaver 4 met hoefijzer eromheen van glas en leuke oorbellen. Zeer te vrede

Réponse de Spiritueelboek
ik heb 16-10 een boek besteld. Toto op heden nog niet mogen ontvangen. Contact gehad met jullie en konden mij geen antwoord geven. Inmiddels ook contact gehad met Post NL deze kunnen mij ook geen antwoord geven .. hun antwoord was het is onderweg. Lijkt mij een beetje heel lang... Dus ben teleurgesteld want zat echt te wachten op dit boek.

Réponse de Spiritueelboek
Fijne snelle levering goed in gepakt en prachtig boek, dank je wel

Réponse de Spiritueelboek
Het product was naar verwachting en erg leuk.

Réponse de Spiritueelboek
Het boek werd snel bezirgd en was keurig verpakt. Ik heb het nog niet gelezen.

Mooie etherische olie hangertjes
Leuk om cadeau te geven

Réponse de Spiritueelboek
Ik had een fout gemaakt bij mijn bestelling daar hebben ze mij netjes mee geholpen en mijn pakketje netjes en snel geleverd.

Réponse de Spiritueelboek
eerst veel last van pijnlijke voeten. Na het dragen van de voetzolen ging het elke dag beter en beter. Na een week bijna pijn vrij.

Réponse de Spiritueelboek
Producten kwamen goed overeen met de info op de website. De bestelling was vrij lang onderweg, maar dat werd ook netjes van te voren aangegeven

Réponse de Spiritueelboek
Ik heb nog steeds niks ontvangen! Heb 12 oktober al mijn bestelling gedaan van 94,74 euro. Nu is het 27 oktober en ik heb nog steeds niks!! Ik ben behoorlijk teleurgesteld en boos, omdat ik 6 producten heb besteld, waaronder ook cadeautjes! Nu is alles veel te laat.
Ik heb begrepen dat 1 product een langere levertijd had. Daarom hebben jullie de andere 5 producten ook langer laten wachten. Dat vind ik niet kunnen! Inmiddels is de levertijd van "binnen10 werkdagen" ook al verstreken, dus waar blijft alles???
Stuur gewoon alles op wat jullie op voorraad hebben, en stuur desnoods dat ene product na wanneer het binnen is bij jullie. Dan betaal ik wel 2x verzendkosten, als DAT het probleem is!!
Tip: vraag gewoon aan de klant of hij/zij langer wilt wachten of niet. Neem even de moeite om contact met de klant op te nemen. Ik hoef dat product niet persé als ik daar zo lang op moet wachten. Dus als jullie mij benaderd hadden, had ik dat ene product gecanceld en eventueel later nog een keer besteld. Dan hadden jullie meteen de andere 5 producten kunnen sturen. Graag wil ik weten waar mijn bestelling blijft!

Réponse de Spiritueelboek
Goed ingepakt met wat extra's. Zag er allemaal heel goed en professioneel uit