Bestelling # SB700029 is geplaatst op 27 augustus 2026 en is op dit moment Afgerond Tot op heden geen track en trace ontvangen ook op mail geen reactie gehad mbt status bestell... Voir plus
L'entreprise a répondu
22 Augustus heb ik een bestelling gedaan (bestelnummer SB699876). Op de website staat aangegeven dat er een levertijd is van 1-5 dagen voor het bestelde item. In de bestelbon stond vervolgens 10 wer... Voir plus
Horloge besteld. Helaas nooit binnengekomen. Na heel veel mailtjes gestuurd te hebben achter elkaar, en gezegd te hebben aangifte te doen(wat ik ook van plan was), hebben ze de bestelling geannuleerd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Oeh nu pas reviews gelezen nadat ik klacht mail heb verstuurd. Product niet compleet en betaalde cadeau verpakking is een verzenddoos en bubbelfolie om het glas. Hopelijk krijg ik positieve reactie o... Voir plus
Écrit par l'entreprise
SPIRITUEELBOEK.NL - De Spirituele webshop. Inspiratie over Spiritualiteit, Lifestyle, Gezonde Voeding
INSPIRATIE
Het is ons doel om u te inspireren bij de reis naar een betere versie van uzelf. Gezond eten en een Zen lifestyle. Daarom hebben wij een grote selectie aan spirituele producten en boeken die u kunnen helpen bij deze reis!
Wij bieden u een snelle levering, goede service en dat voor de laagste prijzen. Mocht u op zoek zijn naar een product, maar vindt u deze niet op de website, twijfel niet en neem contact met ons op!
KRACHT
🌟 Ontdek de kracht van spiritualiteit en zen lifestyle bij Spiritueelboek.nl , de online winkel voor wellness, boeken en gezondheid.
SPIRITUALITEIT
🌟 Ervaar wat het is om spiritueel te zijn en te voelen met de inspiratie van een boek, prachtige sieraden of een zuiverende edelsteen - zoals de paarse amethist - samen met heerlijke wierook of kaarsen en een kop slaap thee. Terwijl het unieke buddha beeld je rust geeft.
DUURZAAMHEID
🌟 Spiritueelboek.nl verzendt jouw bestelling als alle producten beschikbaar zijn, om meerdere zendingen te voorkomen en zo duurzamer te werken. Samen dragen we een steentje bij!
🌟 Geen verzendkosten in NL en BE vanaf € 50
🌟 Voor 23.00 uur besteld, vandaag verzonden!
🙏 Namasté!
Nieuwegracht 1A, 3763LP, Soest, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 89 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Ik heb bestelling gedaan half december. Product niet ontvangen.
Gemaild dat ik me geld terug wil maar contact klantenservice heel slecht.
Nog steeds niets geregeld. Duurt dagen voordat ze antwoorden.

Réponse de Spiritueelboek
Het is goed om de prijzen en artikelen van dit bedrijf te vergelijken op internet. Dat scheelt echt bizar veel op exact dezelfde artikelen bij grote buitenlandse postorderbedrijven.

Réponse de Spiritueelboek
In november een bestelling geplaatst en tot op heden nog niets ontvangen. Meerdere malen gemaild met de vraag mijn geld terug te storten aangezien het kado’s waren, en de verjaardagen zijn nu allang geweest. Er komt enkele keer een reactie terug maar er wordt niet ingegaan op terug betaling.
Op de site stond dat er voldoende voorraad was van het artikel en dus vandaag besteld, morgen in huis. Na de bestelling stond er in de mail al dat het ong 10 dagen ging duren. Maar inmiddels heb ik na bijna 2 maanden nog niks ontvangen, daar waar ze aangeven dat het wel echt verzonden was. ( geven alleen geen track en trace )
Update 5 feb, vandaag mijn geld teruggestort gekregen.

Réponse de Spiritueelboek
Ik heb hier op 2/12 twee artikelen besteld, met next day delivery. Uiteindelijk zijn ze 24/12 pas bezorgd. Ook het proces van retouren duurde enorm lang, tot 13/1 voordat het geld weer op mijn rekening stond. Toen ik de order 5/12 wilde annuleren lukte dat niet omdat 'hij al verzonden was'. Klantenservice is extreem slecht, ze reageren vaak niet of zeer laat op email. Retourneren kost 8e, dus veel meer dan de kosten voor het verzenden van een klein pakketje

Réponse de Spiritueelboek
Ik heb op 7 december vorig jaar een bestelling gedaan voor kerst, nu is het ruim een maand later en nog steeds niets ontvangen. De klantenservice reageert wel maar steeds met een mail van 1 zin dat mijn bestelling onderweg zou zijn. Waardeloos.

Réponse de Spiritueelboek
Heb 21 december een massage nekkussen besteld maar tot op heden niets ontvangen waardoor ik achterdochtig werd. Helaas via trustpilot bevestigd gekregen dat ik waarschijnlijk naar mijn bestelling kan fluiten gezien vele mede gedupeerden. En dat bedrijf zou spiritueel zijn ingesteld!!Oplichters

Réponse de Spiritueelboek
Bestelling gedaan van een ketting en een armband.
Er stond in de mail dat het 10 dagen zou duren omdat de ketting nu niet beschikbaar was. ( dit stond natuurlijk niet bij het artikel vermeld). Hierna niks meer vernomen dus heb ik deze week zelf een mail gestuurd hoe het zit met mijn bestelling.
Na een dag kreeg ik als antwoord dat de ketting niet meer leverbaar is maar ze wel een alternatief hadden.
Bijzonder dat ik er zelf achter aan moet en nog geen reactie verder heb gekregen.

Réponse de Spiritueelboek
Op 1 november plaatste ik een bestelling, een cadeau voor kerst. Op de website stond 10 werkdagen vooraleer het verzonden zou worden, ruim op tijd dus.
Eind november nam ik contact op, zei dat het een cadeau voor kerst was en of ik het nog zou krijgen. Toen kreeg ik nog antwoord, het volgende: "Komt helemaal goed!".
Nu dit kwam niet goed. Ondertussen zijn we 5 januari en ik heb nog NIETS ontvangen. Wel al zeer veel mails gestuurd. Zonder antwoord.
Ik diende een klacht in bij de Consumentenbond, toen ik hun in een mail stuurde dat ik een klacht had ingediend, kreeg ik ineens antwoord!!! "Oei, wat is er misgelopen? Sorry dat onze communicatie niet liep zoals gewenst, wat kunnen we doen?"
Ondertussen weer een goeie 2 weken later en weer radiostilte. Oplichters.

Waardeloos bedrijf!!
Heb in november 2025 een bestelling gedaan, nooit iets ontvangen.
Geen telefonisch contact mogelijk en diverse mails gestuurd maar krijg ook gewoon GEEN REACTIE terug!
Nep bedrijf!!
BESTEL HIER NOOIT MEER!

Réponse de Spiritueelboek
9 december een bestelling geplaatst en nog steeds niks ontvangen en ze reageren ook niet op de mail!!!!

Réponse de Spiritueelboek
Ik heb op 7 december 2025 een bestelling geplaatst en betaald. Helaas tot op heden niks ontvangen! Het is schandalig! Mijn vader is net vorige maand overleden, ik bestelde daarom een boek en een kleine urn. Het is te gek voor woorden dat je dan met deze oplichters moet bezig houden. Geen boek, geen urn en geen inhoudelijke reactie. Echt belachelijk!

Réponse de Spiritueelboek
Zaterdag 20 december jl. een bestelling (SB693448) gedaan. Enkele uren (na check trustpilot) later de bestelling geannuleerd. Kan alleen via e-mail; spiritueelboek.nl is telefonisch niet bereikbaar. Het annuleren van een bestelling is mogelijk als deze nog niet verzonden is (administratiekosten Euro 3,95). Ondanks de annulering ontving ik de volgende dag (zondag!) bericht van DHL dat de bestelling is aangemeld. De door mij bestelde artikelen waren ruim op voorraad en zouden de volgende werkdag geleverd worden (vermelding site); echter in de bevestiging (e-mail) van mijn bestelling werd aangegeven dat de door mij bestelde artikelen een langere levertijd zouden hebben (binnen 10 werkdagen). Spiritueelboek vermeldt dat zij binnen 2 werkdagen op e-mails reageert. Deze afspraak komt zij niet na. Ook is het misleidend dat er een ruime voorraad wordt vermeld bij artikelen op de site en je vervolgens in de bevestigings-email (bestelling) leest dat er een langere levertijd is. Het bedrijf is aangesloten bij webwinkelkeur. Daar kun je een geschil melden. De kosten zijn Euro 25 maar die krijg je terug als je in het gelijk wordt gesteld. Zo jammer dat je als bedrijf zo met klanten omgaat. Hoe mooi/leuk zou het zijn als je een tevreden klantenkring opbouwt. Voor iedereen! Maar blijkbaar denkt spiritueelboek.nl dat je er beter van wordt door mensen te 'besodemieteren' en dat is in mijn ogen de tegenovergestelde kant van 'spiritueel' gedrag. What goes around ... comes around ...

Réponse de Spiritueelboek
Tot heden nog niets ontvangen, geen track/trace bericht enof reactie op m'n email. Ik had juist goede vertouwen maar na het lezen van recente soort gelijke problemen, maakt het mij wel heel onzeker als ik de bestelde producten wel geleverd krijg.
Bestelnummer: SB692979
Voor nu krijgt het van mij 1 ster, had graag een hogere scoren willen leveren maar dat gaat helaas niet op deze manier.

Réponse de Spiritueelboek
Ik heb een kadootje besteld ( gouden moeder aarde) voor de kerst . Bij openen zat er een totaal ander item in dan besteld! Ik heb hierover geemaild , inmiddels het verkeerde beeldje toch maar kado gegeven aangezien ik geen budget meer had. Achteraf kreeg ik de optie om of terug te zenden of een waardebon van 17 50 die ik bij dezelfde winkel moet uitgeven. Een korting was passend geweest aangezien je dezelfde items goedkoop kan kopen op temu of Ali

Réponse de Spiritueelboek
Levering artikel duurt 2 weken ipv 2 dagen waardoor ik het niet meer nodig heb. Na retour willen ze maar gedeeltelijke terugbetaling doen want de verzendkosten blijven voor de klant. Begrijpelijk in een normale situatie maar niet als je jouw artikel 2 weken te laat levert... 0,0 service.

Réponse de Spiritueelboek
Ik ben heel boos geen krrst kad9 ontvangen deze man is een oplichter.
We moeten samen zaak vzn maken want dit kan niet.hoe hij te werk gaat. Triets

Réponse de Spiritueelboek
Ik heb op 9 november een bestelling geplaats maar ik heb maar 1 item gekregen. De andere nog altijd niet en op mails krijg je weinig respons! Afgelopen week wederom gemaild waar het blijft maar geen enkele reactie! SCHANDE! Zo ga je niet met klanten om! Ik had een Rode Jaspis zaksteen besteld met het getal:222 erop. Die was niet op voorraad wat kan gebeuren, maar nasturen is ook niet gebeurt....Ik wil mijn geld terug, ik wacht al bijna 2 maanden op die steen.

Réponse de Spiritueelboek
Heb oorbellen besteld 7 december..tot op heden niks ontvangen..hier bestel ik nooit nog wat!onderverkoop?als men niet kan leveren dan hoord men dat te communiceren..of de centjes terug te storten..al mijn pakjes uit Nederland zijn geleverd enkel hun nog steeds niets..vandaag 02/01/2026 ben ik dus van 7 december al aan het wachten..niets ontvangen.. geld niet trg gehad en geen andwoord op mail!dit zijn oplichters!!u geld word werkelijk gestolen!ze geven niet thuis..echt schandalig!hier midt men verder mee gaan!

Réponse de Spiritueelboek
Bestelling nog niet binnen en krijg geen reactie via de mail
Ik ga mijn rechtsbijstand verz inzetten

Réponse de Spiritueelboek
Dit bedrijf beantwoordt geen mails waarin je vraagt waar de bestelling nu bijna na een maand blijft. Ze blijven wel reclame sturen zodat je besteld. Ik zal hier nooit meer bestellen.