Spiritueelboek Avis

TrustScore 2 sur 5

1,9

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Bestelling # SB700029 is geplaatst op 27 augustus 2026 en is op dit moment Afgerond Tot op heden geen track en trace ontvangen ook op mail geen reactie gehad mbt status bestell... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

22 Augustus heb ik een bestelling gedaan (bestelnummer SB699876). Op de website staat aangegeven dat er een levertijd is van 1-5 dagen voor het bestelde item. In de bestelbon stond vervolgens 10 wer... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Horloge besteld. Helaas nooit binnengekomen. Na heel veel mailtjes gestuurd te hebben achter elkaar, en gezegd te hebben aangifte te doen(wat ik ook van plan was), hebben ze de bestelling geannuleerd... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Oeh nu pas reviews gelezen nadat ik klacht mail heb verstuurd. Product niet compleet en betaalde cadeau verpakking is een verzenddoos en bubbelfolie om het glas. Hopelijk krijg ik positieve reactie o... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles spirituels
  2. Librairie
  3. Magasin de fournitures bouddhistes
  4. Boutique de minéraux

À propos de Spiritueelboek

Écrit par l'entreprise

spiritueelboek

SPIRITUEELBOEK.NL - De Spirituele webshop. Inspiratie over Spiritualiteit, Lifestyle, Gezonde Voeding

INSPIRATIE
Het is ons doel om u te inspireren bij de reis naar een betere versie van uzelf. Gezond eten en een Zen lifestyle. Daarom hebben wij een grote selectie aan spirituele producten en boeken die u kunnen helpen bij deze reis!

Wij bieden u een snelle levering, goede service en dat voor de laagste prijzen. Mocht u op zoek zijn naar een product, maar vindt u deze niet op de website, twijfel niet en neem contact met ons op!

KRACHT
🌟 Ontdek de kracht van spiritualiteit en zen lifestyle bij Spiritueelboek.nl , de online winkel voor wellness, boeken en gezondheid.

SPIRITUALITEIT
🌟 Ervaar wat het is om spiritueel te zijn en te voelen met de inspiratie van een boek, prachtige sieraden of een zuiverende edelsteen - zoals de paarse amethist - samen met heerlijke wierook of kaarsen en een kop slaap thee. Terwijl het unieke buddha beeld je rust geeft.

DUURZAAMHEID
🌟 Spiritueelboek.nl verzendt jouw bestelling als alle producten beschikbaar zijn, om meerdere zendingen te voorkomen en zo duurzamer te werken. Samen dragen we een steentje bij!

🌟 Geen verzendkosten in NL en BE vanaf € 50
🌟 Voor 23.00 uur besteld, vandaag verzonden!

🙏 Namasté!

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 89 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

132 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Niet bestellen!!!

Op 8 december een bestelling geplaatst,na meerdere emails gestuurd te hebben geen antwoord mogen ontvangen..
Aangezien het kerstcadeautjes zijn heb ik de bestelling maar geannuleerd.
Nu wachten op de terugbetaling...

8 décembre 2025

Beste Jose,

Onze excuses dat de communicatie niet naar wens was.
Uw bestelling is inmiddels geannuleerd, en de terugbetaling zal in werking worden gezet. De eerste aanvraag was helaas niet goed doorgekomen, maar dit wordt nu correct verwerkt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dont buy hier reageren niet geen producten

You cant contact them I have not recieved my order.

Hier mijn vergelijkbare verhaal zoals ik helaas hieronder te laat heb gelezen.

Nu al 2 weken geleden een bestelling…
Nu al 2 weken geleden een bestelling geplaatst.
Na een mailtje, omdat ik het wel lang vindt duren.
Een reactie ik ga er voor u achteraan.
Daarna totaal geen reactie meer.
Nu nog zien als er wat binnen komt, of dat klopt.
Ik lees nu, dat dat ook mis kan gaan, blijkbaar.
Nee geen aanrader dit bedrijf.

Een gedeelte is geleverd....ik mis nog

Gouden liefdesroos

Boekenlegger goud roos

Cilindervormige zout lamp

Wanneer worden deze na geleverd Ik kr8jg geen contact...

Nog steeds,geef ik dit bedrijf geen enkel ster.

Rechtsbijstand ga ik in schakelen

8 décembre 2025

Beste Minoes,

Onze excuses dat niet alle producten uit uw bestelling konden worden nageleverd.
Het betaalde bedrag voor de resterende artikelen is op 24 december terugbetaald. Wij hopen dat dit hiermee naar tevredenheid is afgehandeld.

Noté 1 sur 5 étoiles

Wij hebben een zeer slechte ervaring, nooit geleverd

Wij hebben, inmiddels bijna 3 maanden geleden, een boek besteld op deze site. Eerst werd er gemeld dat de verkeerde kleur was geleverd en dat ze daarom niet het boek konden opsturen. Vervolgens nooit meer wat van ze vernomen, ondanks diverse mails die we naar ze gestuurd hebben. NOOIT HIER BESTELLEN!

17 décembre 2025

Beste Edwin,

wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad, onze excuses voor het ongemak.
Wij hebben geen e-mails kunnen vinden die afkomstig zijn van het door u opgegeven e-mailadres. Zonder referentienummer kunnen wij de bestelling helaas niet achterhalen.

Zou u ons alstublieft een nieuwe e-mail willen sturen via info@spiritueelboek.nl met uw bestelnummer of bestelgegevens? Dan kijken wij dit direct voor u na en lossen wij het graag op.

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen bestelling ontvangen en geen…

Geen bestelling ontvangen en geen reactie op mijn mail 2 weken na dato.

Ik ga hier nooit meer iets bestellen.
Of het bij de post is fout gegaan of bij verzending spiritueelboek. Geen idee, maar 0 service. Slechte ervaring helaas.

23-12 Antwoord op reactie Spirueelboek

Mijn bestelling is niet geleverd en ondanks dat er al een lopende zaak is met casenummer 38787254 en de communicatie via e-mail verloopt, wordt er in reacties gedaan alsof er geen contact is geweest en alsof mijn gegevens ontbreken. Dat is onjuist.

In plaats van het probleem op te lossen, wordt de verantwoordelijkheid telkens teruggeschoven naar de klant. Dit geeft weinig vertrouwen in de klantenservice en de afhandeling van bestellingen.

1 décembre 2025

Beste Linda,

wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen.

Wij hebben via Trustpilot een verzoek gestuurd om uw bestelgegevens te ontvangen, zodat wij uw bestelling kunnen opzoeken en dit direct kunnen oplossen. Helaas hebben wij hier nog geen reactie op ontvangen. Zonder bestelnummer kunnen wij de bestelling niet achterhalen.
Zodra wij uw gegevens ontvangen, helpen wij u graag verder via de mail. U kunt ons ook rechtstreeks bereiken via info@spiritueelboek.nl.

29-11 een bestelling geplaatst

29-11 een bestelling geplaatst. Het is nu 14/12 nooit een bestelling gezien. Heb aangegeven dat ik mijn geld terug wil. Ze reageren niet op mijn e-mails. Ik raad iedereen het af om hier te bestellen. Ze houden zich niet aan de afspraken. Daarnaast reageren ze niet op je e-mails. Ik wil een terugbetaling van mijn bestelling anders ga ik juridische stappen ondernemen

Jullie zeggen terug te gaan betalen maar ik wil dit bevestigd hebben per e-mail. Dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

14 décembre 2025

Beste Kim,

onze oprechte excuses dat de communicatie rondom uw bestelling niet goed is verlopen en dat u zo lang heeft moeten wachten op een reactie. Wij begrijpen dat dit erg vervelend voor u is geweest.
Wij gaan uw bestelling annuleren en het betaalde bedrag terugbetalen. Nogmaals onze excuses voor de gang van zaken.

Saturatiemeter besteld.

Saturatiemeter besteld.
Zojuist binnen. Wat een troep. En alles op de meter in het Chinees. Geen menu om taal te wijzigen.
Niet kopen dus!

13 décembre 2025

Beste J.M,

wat vervelend om te horen dat de kwaliteit van het product niet naar wens was - dat is juist iets waar wij veel waarde aan hechten.
Wij werken samen met betrouwbare (Europese) leveranciers en zullen uw melding bespreken met de desbetreffende personen, zodat wij dit intern kunnen beoordelen en verbeteren waar nodig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nu al 2 weken geleden een bestelling…

Nu al 2 weken geleden een bestelling geplaatst.
Na een mailtje, omdat ik het wel lang vindt duren.
Een reactie ik ga er voor u achteraan.
Daarna totaal geen reactie meer.
Nu nog zien als er wat binnen komt, of dat klopt.
Ik lees nu, dat dat ook mis kan gaan, blijkbaar.
Nee geen aanrader dit bedrijf.
Jammer, een dagje cursus was wel een mooie ervaring.
Jammer!!

13 décembre 2025

Beste Jolanda,

wat vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is aangekomen.

Wij hebben via Trustpilot een verzoek gestuurd om uw bestelgegevens te ontvangen, zodat wij dit kunnen nakijken en het direct voor u kunnen oplossen. Helaas hebben wij hier geen reactie op ontvangen. Zonder bestelnummer kunnen wij de bestelling niet achterhalen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Theepot met filter blijkt theeglas te zijn

Ik heb een theepot met filter besteld bij Spiritueelboek.nl. Op het plaatje zag deze er mooi uit. De prijs was 25,-. Bij levering bleek het een theeglas te zijn. De prijs - kwaliteitverhouding is wat dat betreft dus ver te zoeken en ik voel mij ook door het plaatje en de prijs op het verkeerde been gezet. Helemaal onderaan de tekst wordt de maat wel aangegeven. Als ik zorgvuldig had gelezen zou ik niet gefopt zijn.....

6 décembre 2025

Beste Peter,

wij willen graag verduidelijken dat het product op de website correct is weergegeven. De foto is niet misleidend en toont uitsluitend de theepot zelf, zonder andere objecten waarmee de maat vergeleken kan worden.
Zoals vermeld in de productbeschrijving betreft het een theepot met filter van circa 15 cm, geschikt voor ongeveer anderhalf glas thee. Het bestelde product komt daarmee overeen met de informatie op de website.

Klacht levering

Hopelijk krijg ik positieve reactie op mijn mail en kan ik deze review later nog positief wijzigen. Blijf maar even positieve hoop houden in deze mooie kersttijd.

11 décembre 2025

Beste Anja,

wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet compleet is geleverd.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb op 28 november 2 zomerboeken…

Ik heb op 28 november 2 zomerboeken pakketten besteld. Op 2 december heb ik maar 1 zomerboeken pakket ontvangen. Ik heb direct een email gestuurd daar werd om het bestelnummer gevraagd. Dit heb ik doorgegeven en daarna niets meer vernomen. Ik heb meerdere emails gestuurd maar daar krijg ik geen reactie op. Helaas had ik al het volledige bedrag betaald voor 2 zomerboeken pakketten.

10 décembre 2025

Beste klant,

wat vervelend om te horen dat u niet alle bestelde producten heeft ontvangen.

Wij hebben u via Trustpilot een verzoek gestuurd om uw bestelgegevens te delen, zodat wij dit kunnen nakijken en oplossen. Helaas hebben wij hier geen reactie op ontvangen.

Graag lossen wij dit verder met u op via de mail.

Schandalig slechte service

Ik heb mijn product nooit ontvangen en tevens reageren zij niet op mijn diverse mails. Echt schandalig slechte service

10 décembre 2025

Beste Laura,

wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen.

Wij hebben u via Trustpilot een verzoek gestuurd om uw bestelgegevens te delen, zodat wij uw bestelling kunnen opzoeken en dit voor u kunnen oplossen. Helaas hebben wij hier geen reactie op ontvangen.

Graag lossen wij dit verder met u op via de mail.

Noté 3 sur 5 étoiles

Geen klantenservice

Geen klantenservice, niet reageren op mail. Toch versturen ondanks annulering. Sturen spam mail ondanks opzeggen. Na veel aandringen is 1 van de 2 zendingen uiteindelijk geannuleerd en gecrediteerd

4 décembre 2025

Beste klant,
onze excuses voor het ongemak. Wij kunnen bevestigen dat uw bestelling op 5 december, na uw e-mail, is geannuleerd.
Wat betreft de nieuwsbrieven: zou u ons alstublieft willen mailen via info@spiritueelboek.nl? Wij zorgen er dan voor dat u volledig uit onze verzendlijst wordt verwijderd.

Geen levering van product

13 november jl een bestelling gedaan van 253,29. Levertijd zou iets langer zijn dan normaal. Fair enough.

Inmiddels is het 4 december. Contact met het bedrijf kan alleen via de e-mail. Als je een reactie krijgt en je klikt op de e-mail kom je op hun website uit. Heb je niets aan.

Inmiddels met 2 verschillende personen e-mail contact. 1; ik ga er achteraan...maar er gebeurd niets en 2: wat is uw bestel nummer...maar er gebeurd niets.
Aangegeven dat ik mijn geld terug wil, ze leveren immers niet. Tot nu toe geen reactie ontvangen.

De bestelling was een sinterklaas kado. Gezien de datum van dit schrijven, 4 december, kansloos nog te geven!

Ik overweeg via de juridische weg nu stappen te ondernemen. Zeer teleurstellend hoe de gang van zaken zijn en het bedrag van de bestelling is fors

4 décembre 2025

Beste klant,

wij begrijpen dat dit een vervelende ervaring voor u is geweest, zeker omdat de bestelling bedoeld was als cadeau. Onze excuses voor de vertraging en het gebrek aan duidelijke communicatie.
Wij hebben geen verzoek tot annulering van uw bestelling ontvangen. Zodra wij dit bericht van u ontvangen, zetten wij de annulering en terugbetaling direct in werking.
Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze klantencommunicatie verder te verbeteren.

Ali 2.0

Ze verkopen exact hetzelfde als op ali express… ik vertrouw het niet

30 novembre 2025

Beste Anna,

wij willen graag benadrukken dat wij géén dropshipbedrijf zijn. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en rechtstreeks geleverd vanuit ons eigen magazijn in Nederland.
Wij doen ons best om bestellingen met zorg te verwerken en hechten veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Niks ontvangen !!

2 novembre 2025

Réponse de Spiritueelboek

Beste klant, wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Onze excuses voor het ongemak.
Zou u ons alstublieft een e-mail willen sturen naar info@spiritueelboek.nl met uw bestelnummer? Dan kijken wij dit direct voor u na en zorgen wij voor een passende oplossing.

Wat een slecht bedrijf!

Wat een slecht bedrijf!! NOOIT wat bestellen bij ze…. Heb een kapot horloge opgestuurd gekregen, mail ze er vervolgens over en krijg geen reactie…vervolgens bel je dit nummer (035) 303 09 47 en dat is zogenaamd van mijnzorgwinkel die de telefoon over hebben genomen van hun. Wat een lariekoek en een onzinnig verhaal!

17 novembre 2025

Réponse de Spiritueelboek

Beste klant, onze excuses dat u een beschadigd horloge heeft ontvangen en dat de communicatie hierover niet naar wens is verlopen. Wij begrijpen dat dit vervelend voor u is geweest.
Het genoemde telefoonnummer behoort inderdaad niet tot Spiritueelboek. Onze klantenservice is uitsluitend per e-mail bereikbaar. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren op berichten.
Zou u ons alstublieft uw bestelnummer kunnen doorgeven? Dan kijken wij dit direct voor u na en lossen wij het graag netjes op.

Noté 1 sur 5 étoiles

Niks ontvangen, niet bereikbaar.

Drie weken geleden een bestelling geplaatst. Alles zou op voorraad zijn. Mooi dacht ik, perfecte cadeautjes! Tot op de dag van vandaag niks ontvangen. Er is een dhl code aangemaakt, maar dhl heeft nog niks ontvangen. Op mijn emails wordt niet gereageerd. Op mijn terugbelverzoek ook niet. Er is geen telefoonnummer te vinden en ik krijg dus geen contact. Ondertussen natuurlijk véél te laat om nog cadeau te doen. Tip: bestel hier dus NIET!

27 octobre 2025

Réponse de Spiritueelboek

Renske, onze excuses dat uw bestelling niet naar wens is verlopen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend voor u is geweest.
Uw verzoek tot annulering is inmiddels verwerkt. De terugbetaling is in gang gezet en wordt binnen enkele werkdagen afgerond. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Noté 1 sur 5 étoiles

Waar blijf mijn bestelling!!

Ik heb op 28 oktober een ring besteld voor verjaardag(inmiddels al geweest) maar tot nu toe nog niet ontvangen, heb ze gemaild waar mijn bestelling bleef en ze zouden het nakijken bij DHL, niks meer vernomen dus weer gemaild en aangegeven dat bij DHL de bestelling alleen maar aangemeld staat dus kreeg mail terug van ene medewerker dat ze de bestelling opnieuw zouden toesturen, nou tot op heden niks ontvangen!! Ik vind dit echt zo niet netjes en het gevoel bekruipt me dat ik ben opgelicht!

13 novembre 2025

Réponse de Spiritueelboek

Dank u wel, Lucienne, voor het delen van uw bericht. Onze excuses dat uw bestelling later is aangekomen dan verwacht en dat de communicatie hierover niet duidelijk genoeg was. Wij begrijpen dat dit vervelend is geweest.
Uw bestelling is inmiddels bij u bezorgd via de brievenbus. Wij hopen dat alles naar tevredenheid is ontvangen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Noté 3 sur 5 étoiles

14 dagen wachten en nog het verkeerde…

14 dagen wachten en nog het verkeerde opsturen
Wat een knoeiers
ze zijn zo in de wolken dat ze niet zien wat ze doen
Heel slecht

Inderdaad heb ik het goede product alsnog ontvangen
En hebben ze toch nog der best gedaan

12 novembre 2025

Réponse de Spiritueelboek

Dank u wel, Martin, voor het delen van uw bericht. Onze excuses dat u in eerste instantie het verkeerde product heeft ontvangen en dat dit lang heeft geduurd.
Wij begrijpen dat dit vervelend voor u is geweest. Op 15 november heeft u als het goed is het juiste product ontvangen. Wij hopen dat hiermee alles naar tevredenheid is opgelost.

Dropshipping!

Ik bestelde meerdere cadeaus die volgens de website ruim op voorraad waren. In de bevestiging bleek dit ineens niet te kloppen. Omdat ik de cadeaus op tijd nodig had, probeerde ik een deel van de bestelling te annuleren — maar contact opnemen is onmogelijk. Er is geen telefoonnummer, en op e-mails wordt niet gereageerd.

Kortom: bestel hier alleen als je geen haast hebt, geen vragen wilt stellen en blind vertrouwt dat je bestelling ooit een keer arriveert.

Update 13/11 n.a.v. reactie webshop: er is gisteren inderdaad een tracking code aangemaakt voor een zending die volgens de webshop op 10/11 verzonden was. DHL heeft nog niets ontvangen. Dit riekt naar dropshipping, in ieder geval is de webshop niet eerlijk.

9 novembre 2025

Réponse de Spiritueelboek

Dank u wel, Wiebren, voor het delen van uw ervaring.
Onze excuses dat de levering en communicatie niet naar wens zijn verlopen.
Wij hebben inmiddels via e-mail contact met u opgenomen, en zorgen dat uw bestelling correct wordt afgehandeld. Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze communicatie verder te verbeteren.

Team SpiritueelBoek

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus