Spiritueelboek Avis

TrustScore 2 sur 5

1,9

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Bestelling # SB700029 is geplaatst op 27 augustus 2026 en is op dit moment Afgerond Tot op heden geen track en trace ontvangen ook op mail geen reactie gehad mbt status bestell... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

22 Augustus heb ik een bestelling gedaan (bestelnummer SB699876). Op de website staat aangegeven dat er een levertijd is van 1-5 dagen voor het bestelde item. In de bestelbon stond vervolgens 10 wer... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Horloge besteld. Helaas nooit binnengekomen. Na heel veel mailtjes gestuurd te hebben achter elkaar, en gezegd te hebben aangifte te doen(wat ik ook van plan was), hebben ze de bestelling geannuleerd... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Oeh nu pas reviews gelezen nadat ik klacht mail heb verstuurd. Product niet compleet en betaalde cadeau verpakking is een verzenddoos en bubbelfolie om het glas. Hopelijk krijg ik positieve reactie o... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles spirituels
  2. Librairie
  3. Magasin de fournitures bouddhistes
  4. Boutique de minéraux

À propos de Spiritueelboek

Écrit par l'entreprise

spiritueelboek

SPIRITUEELBOEK.NL - De Spirituele webshop. Inspiratie over Spiritualiteit, Lifestyle, Gezonde Voeding

INSPIRATIE
Het is ons doel om u te inspireren bij de reis naar een betere versie van uzelf. Gezond eten en een Zen lifestyle. Daarom hebben wij een grote selectie aan spirituele producten en boeken die u kunnen helpen bij deze reis!

Wij bieden u een snelle levering, goede service en dat voor de laagste prijzen. Mocht u op zoek zijn naar een product, maar vindt u deze niet op de website, twijfel niet en neem contact met ons op!

KRACHT
🌟 Ontdek de kracht van spiritualiteit en zen lifestyle bij Spiritueelboek.nl , de online winkel voor wellness, boeken en gezondheid.

SPIRITUALITEIT
🌟 Ervaar wat het is om spiritueel te zijn en te voelen met de inspiratie van een boek, prachtige sieraden of een zuiverende edelsteen - zoals de paarse amethist - samen met heerlijke wierook of kaarsen en een kop slaap thee. Terwijl het unieke buddha beeld je rust geeft.

DUURZAAMHEID
🌟 Spiritueelboek.nl verzendt jouw bestelling als alle producten beschikbaar zijn, om meerdere zendingen te voorkomen en zo duurzamer te werken. Samen dragen we een steentje bij!

🌟 Geen verzendkosten in NL en BE vanaf € 50
🌟 Voor 23.00 uur besteld, vandaag verzonden!

🙏 Namasté!

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 89 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

132 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Trustpilot examine cet avis conformément à notre procédure de signalement.

I bought a bracelet

I bought a bracelet, by unpacking I saw the quality was very poor, I kept it anyways.
It showed, the same day the chain broke, within a week the bracelet broke completely
I don't know about the other products, but this was very cheaply made for a big price.

28 octobre 2025

Réponse de Spiritueelboek

Thank you for sharing your experience. We are very sorry to hear that the bracelet did not meet your expectations and broke so soon after purchase.
Could you please let us know which bracelet you bought (product name or order number)? This will help us investigate what went wrong and improve the quality of our products.
Kind regards,

Vul consuwijzer.nl in

Zo is het Ingrid. Ik werd gerapporteerd omdat het bedrijf aangeeft dat het geen echte ervaring is. Dat is waarschijnlijk de reden waarom ik geen bevestiging en geen factuur kreeg. Maar ik heb 2 geluidsopnames van telefoongesprekken met hen en hun buurman heeft in levende lijfe een gesprek met hen gehad over onze klacht en ze bedreigen mij per mail ( via spiritueelboek) met de eis de review weg te halen. Het lijkt een bedrijf dat handel wil doen met spullen die ze niet hebben of nog van heel ver moeten halen, over de rug van anderen. In mijn geval over de rug van iemand die erg ziek is en dacht snel te kunnen beschikken over een rolstoel. Consuwijzer is een goede site van de overheid, ik raad iedereen aan daar het formulier in te vullen.

13 octobre 2025

Réponse de Spiritueelboek

Dank u wel voor uw bericht. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd.

De bestelling waar u naar verwijst is niet via SpiritueelBoek geplaatst. SpiritueelBoek verkoopt uitsluitend spirituele boeken en gerelateerde producten — geen rolstoelen of zorghulpmiddelen. De bestelling lijkt afkomstig van een andere winkel binnen onze organisatie.
Wij nemen uw feedback serieus en zorgen dat deze intern op de juiste plek wordt opgevolgd.

Team SpiritueelBoek.

Teleurgesteld

Heel jammer dat mijn vorige review is gerapporteerd door dit bedrijf omdat ik negatieve punten benoemde.
Ik vond de prijs-kwaliteitverhouding ver onder de maat en het retourproces is nogal ontmoedigend. Bovendien kwam het artikel later dan verwacht. Voor mij geen goede ervaring met dit bedrijf en zo te zien aan de andere reviews sta ik daar zeker niet alleen in. Ik hoop dat dit al met al voor andere mensen een reden is om goed na te denken alvorens hier te bestellen. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar hetgeen vaak ook al veelzeggend is.

16 octobre 2025

Beste Ingrid,
wat jammer om te horen dat uw bestelling niet is verlopen zoals gehoopt.
Wij begrijpen dat het teleurstellend is wanneer de levering later komt en het retourproces niet soepel verloopt. Dat is uiteraard niet de beleving die wij onze klanten willen bieden. Wij nemen uw feedback over de prijs-kwaliteitverhouding, levering en service serieus en bespreken dit intern, zodat wij onze processen verder kunnen verbeteren.
Wij streven ernaar dat elke bestelling met aandacht, zorg en een goed gevoel wordt ontvangen. Mocht u willen dat wij persoonlijk met u meekijken naar een oplossing m.b.t. uw bestelling, dan horen wij dat graag via info@spiritueelboek.nl .

Ontevreden over contact

Bestelling oorbellen geplaatst op 12-9-25, zou voorradig zijn. Na een week gebeld, zending bleek verkeerd te zijn daarom waren ze nog niet verstuurd. Omdat ik ze wilde hebben voor een feest heb ik aangegeven dat ze te laat zouden komen en ik de bestelling wilde annuleren. Dat was goed, ik zou binnen 2-3 dagen mijn geld terugkrijgen.
Geen geld ontvangen maar kreeg wel na 10 dgn de oorbellen opgestuurd. Gemaild dat ik een retourlabel wilde ontvangen en. Niet de kosten van terugsturen wilde betalen. Geen reactie op de mail. Gebeld, collega zou het nakijken. Geen reactie meer. Opnieuw gemaild, geen reactie. Nu telefonisch niet bereikbaar. Heeel frustrerend. Oplossing zou zijn een retourlabel en geld terug!

16 octobre 2025

Réponse de Spiritueelboek

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar wens is verlopen en dat u daarna geen reactie meer van ons heeft ontvangen, onze oprechte excuses dat wij u hierover niet hebben teruggekoppeld.
Wij begrijpen dat dit frustrerend is, zeker omdat u duidelijk had aangegeven de bestelling te willen annuleren. Om dit alsnog correct af te handelen, willen wij u vriendelijk vragen om uw bericht nogmaals te sturen naar info@spiritueelboek.nl , inclusief uw bestelnummer. Dan kijken wij dit direct voor u na en zorgen we dat het netjes wordt opgelost.
Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze (interne) communicatie en service verder te verbeteren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen levering en nul komma nul service !

Denk goed na voor je hier besteld ! Op 21 september heb ik 5 artikelen hier besteld die allen volgens de site ‘ruim op voorraad’ zouden zijn. Bij de bevestiging en de factuur stond echter dat één product toch een langere levertijd had, maar binnen 10 werkdagen zou zijn geleverd. Ik heb nu, drie en halve week later niet alleen de producten niet ontvangen maar ook nog steeds geen enkel idee of en wanneer ik ze ga ontvangen. Ook de vier producten die wel ‘ruim op voorraad’ waren willen ze niet leveren. Ik heb drie mailtjes gestuurd, op de eerste kreeg ik anderhalve week geleden te horen dat het ‘vandaag of morgen’ zou worden geleverd. Niet dus, ook geen verzendbevestiging tot op heden. Op de andere twee mailtjes is niet gereageerd. Bellen heeft geen zin, de telefoonnummers die online bekend zijn zijn buiten gebruik. Voor alle duidelijkheid: ik heb er begrip voor dat een artikel langere levertijd kan hebben. maar ga daar over in gesprek als het langer dan verwacht duurt en stuur als het als het zoveel langer duurt de rest dan alvast op. Het zijn nota bene boeken over rouw, die rouw kunnen we niet een maand on hold zetten omdat er een hanger niet leverbaar is ..... Ik ben mijn koop aan het ontbinden.

15 octobre 2025

Réponse de Spiritueelboek

Dank u wel, Judith, voor het delen van uw ervaring. Wij begrijpen dat het voor u erg vervelend is geweest dat uw bestelling later is geleverd dan verwacht, en dat de communicatie hierover niet duidelijk genoeg was. Onze excuses voor de verwarring en het ongemak.
Inmiddels is uw bestelling bij u bezorgd. Eén van de bestelde hangers bleek helaas niet meer op voorraad te zijn, waardoor de volledige zending vertraging heeft opgelopen. Het aankoopbedrag van deze hanger is aan u teruggestort. Wij hadden u hier beter over moeten informeren.
Wij streven er altijd naar om onze klanten duidelijkheid te geven over de status van hun bestelling. Uw ervaring laat zien dat wij hierin nog kunnen verbeteren, en wij nemen uw feedback daarom serieus om onze interne communicatie en voorraadbeheer verder te optimaliseren.
Nogmaals onze excuses. Wij hopen dat u tevreden bent met de ontvangen producten.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling word niet verstuurd, geen reactie

Op 7 oktober iets besteld voor een verjaardag. Er staat bij voldoende op voorraad dan word het de volgende dag verstuurd. Vrijdag gemaild kreeg netjes mail terug "ik zie dat het morgen word bezorgd" tot op heden niks. Ze reageren niet meer op de mail. De verjaardag is geweest heb het niet meer nodig. Elke dag heb ik een mail gestuurd maar totaal geen reactie. In de dhl app staat dat het is aangemeld maar nog niet ontvangen. Vind dit niet netjes, ze kunnen op zijn minst reageren.

14 octobre 2025

Réponse de Spiritueelboek

Dank u wel, Ria, voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet op tijd is aangekomen en dat u aanvankelijk geen reactie van ons heeft ontvangen. Onze oprechte excuses hiervoor.
Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen en is de bestelling geannuleerd.
Wij nemen uw feedback serieus en bespreken dit intern, zodat wij onze communicatie en afhandeling verder kunnen verbeteren.

Team SpiritueelBoek.

Noté 1 sur 5 étoiles

Retour bedrag onjuist, geen contact

Bestellingnummer: SB688682

Ik heb mijn bestelling geretourneerd en het Klarna bedrag is onjuist die ik heb ontvangen. Contact gaat moeizaam. Denk goed na voordat je hier iets besteld.

12 septembre 2025

Beste klant,
Jammer dat u ontevreden bent met uw bestelling, dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij hebben op 15-9 contact opgenomen via de mail om u te informeren dat wij het bedrag hebben teruggestort op uw Klarna account. Mocht u nog verdere vragen hebben, staat onze klantenservice voor u klaar!

Noté 3 sur 5 étoiles

Moeilijk

Ik bestelde een mobile als verjaardagscadeau voor een ernstig meervoudig gehandicapte jonge vrouw. De mobile kwam snel en was precies wat ik ervan verwachtte. Ik betaalde ongeveer €20,00 + verzendkosten.

Maar toch, maar toch. Ik las hier wat beoordelingen. Keek op Temu en zag exact dezelfde mobile voor minder dan €3,00. Zelfs de foto was hetzelfde. Ik heb daar toch moeite mee. Ik zoek met zorg een cadeautje uit. Kies bewust voor een Nederlandse webshop en dan blijkt het toch van een Chinese webshop te komen. En iemand verdient daar grof geld aan. Ik vind het lastig.

29 août 2025

Beste Martine,
Dank u wel voor uw feedback, we begrijpen uw gevoel.
Wij werken samen met meerdere (Europese) leveranciers, hierdoor kunnen wij een betrouwbaar product en snelle levering vanuit Nederland garanderen. Daarnaast verpakken we alles met zorg in ons eigen magazijn en staan we klaar voor persoonlijke service en ondersteuning – iets wat vaak ontbreekt bij grote internationale platforms.
We begrijpen dat prijsvergelijkingen vragen kunnen oproepen, maar onze focus ligt op betrouwbaarheid, service en het leveren van een mooi product. We hopen dat de mobile vreugde brengt aan de jonge vrouw voor wie u het cadeau heeft uitgezocht.

Dropshipper

Dropshipper! Er worden items ingekocht op Temu en voor oa 30,-euro meer verkocht. Tip: maak een screenshot en plaats deze in Temu of Google. SCHANDALIG!

23 août 2025

Beste Wendy,
Bedankt voor uw reactie, wij zien echter dat u nooit heeft besteld bij ons. Wij willen graag benadrukken dat wij geen dropshippers zijn. Al onze producten worden verzonden vanuit ons eigen magazijn in Soest (NL) en we werken samen met meerdere (Europese) leveranciers.
Onze prijzen zijn gebaseerd op kwaliteit, voorraadbeheer en snelle levering. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder.
Met vriendelijke groet, team Spiritueelboek.

Noté 5 sur 5 étoiles

Top!

Beloftes worden nagekomen, prima service!

14 octobre 2024

Réponse de Spiritueelboek

Ell, wat een mooie review! Onze monniken doen altijd hun best om een goede service te bieden. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had bijna een walvis hanger bij deze…

Ik had bijna een walvis hanger bij deze website besteld. Maar gelukkig keek ik nog heel even verder want 18 euro vond ik toch nog beetje prijzig.
Vind ik op AliExpress exact dezelfde hanger, met zelfs exact dezelfde foto's (!). Voor 1.50 euro! 😂😂
Sorry, dit is gewoon te erg. Dat het eigenlijk grappig is.
Vervolgens heb ik een review geschreven op de website met dezelfde informatie. En, ach ja, ze hebben die weer verwijderd.. 😂

Verhaal is dus simpel, wil je de hanger uit Nederland en sneller. Dan bestel je gewoon via deze website. Voor 15 euro meer.
Lekker verdienen joh. 😂😂

18 août 2025

Beste Simone,
Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat er online prijsverschillen bestaan, en dat dit voor vragen kan zorgen. Wij werken samen met meerdere (Europese) leveranciers en kiezen bewust voor kwaliteit en betrouwbare levering.
We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en waarderen uw opmerkingen om onze communicatie verder te verbeteren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Armband als verjaardag verrassing…

Armband als verjaardag verrassing gestuurd met de opmerking erbij of ze deze volgende week pas willen verzenden. (Terwijl er al bij stond dat verzending langer zou duren bij deze armband dus daarom durfde ik dit wel aan)Niet alleen hebben ze dat gewoon genegeerd en meteen verzonden maar de tekst van mijn opmerking is naar de jarige gestuurd. En de bestelbon, zodat de ontvanger ook meteen kan zien wat hij kostte, hoezo dom zeg....Boze mail wordt niet op gereageerd, en de armband is nu 2 dagen later gewoon 9 euro goedkoper dus ik voel me zwaar belazerd, verrassing mislukt en ik koop hier nooit meer!
Ik had eerst de reviews moeten lezen, dat is duidelijk!

Aanvulling na reactie, klantenservice heeft contact opgenomen maar niet iets om op te reageren, ik blijf bij mijn review, verder contact heeft geen zin

14 août 2025

Beste Anita,
wij begrijpen dat het frustrerend is dat het cadeau niet op de bedoelde manier is ontvangen. Onze klantenservice heeft met u contact opgenomen via de mail. Graag horen wij daar van u terug.

Scam artists

Products can be bought from temu for 90% savings. They are dropshippers and communication is terrible.
Photo's on the site do not match the product you receive.

8 août 2024

Beste Brian,
Dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met ons niet positief was.
Wij willen graag benadrukken dat wij geen dropshippers zijn, maar een eigen magazijn beheren en samenwerken met meerdere (Europese) leveranciers. Zo zorgen wij voor een betrouwbare en snelle levering van onze producten.
Daarnaast reageren wij doorgaans binnen 2 werkdagen op alle e-mails. In uw geval hebben wij u een kosteloze retour en volledige terugbetaling aangeboden voor de defecte producten, omdat we het belangrijk vinden dat onze klanten tevreden zijn.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag van u.

Zilveren hoefijzer met klavertje 4

Eindelijk geleverd, maar materiaal laat te wensen over. Dat dit 20 euro moet kosten, mijns inziens niet waard. Ik zou het terug kunnen sturen maar hier wil ik geen energie meer insteken.

5 juillet 2025

Beste Marion,
bedankt voor uw feedback. Jammer dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat u er geen moeite meer in wilt steken, maar mocht u toch iets willen bespreken, dan staat onze klantenservice voor u klaar.

Team Spiritueelboek

Noté 1 sur 5 étoiles

Niks volgende dag levering!

Maandag verjaarskadootje besteld incl. kadoverpakking en zou volgende dag geleverd worden. Het is nu vrijdag en nog niks. Net gebeld maar je krijgt een ingesproken bericht te horen dat je een mailtje kan sturen met een terugbelverzoek... je wordt dan met 2 werkdagen teruggebeld. Nooit meer koop ik hier!

20 juin 2025

Réponse de Spiritueelboek

Beste Ellen, op onze website staat "Voor 23.00 uur besteld, vandaag verzonden!" dit betekent helaas niet dat het pakketje de volgende dag arriveert. Het klopt inderdaad dat wij werken met terugbelverzoeken. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze klantenservice een mailtje te sturen, inclusief uw bestelnummer. Ons mailadres is info@spiritueelboek.nl . Hier helpen wij u graag!

Geen reactie

Ik heb al diversen mails gestuurd of ze Klarna willen laten weten dat ik product geretourneerd heb, geen reactie. En het was nog een armband ook met een defect,dus .......of dit spiritueel is ????
Inmiddels opgelost........😅

16 juin 2025

Réponse de Spiritueelboek

Beste Hellen, wij hebben contact gelegd via de mail om u te informeren dat het bestelbedrag is teruggestort. Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om opnieuw contact op te nemen. Het mailadres van onze klantenservice is info@spiritueelboek.nl

Ring besteld en ging gelijk kapot

Ring besteld en ging gelijk kapot

Ik had een ring besteld en na 1 keer dragen was het al kapot, ook krijg ik totaal geen reactie van spiritueelboek pet mail terwijl ik al 2 keer heb gemaild.

Ik heb het besteld op 5 mei dus ik hoor gewoon nog garantie de 2 weken garantie te hebben en wil mijn geld terug!

5 mai 2025

Réponse de Spiritueelboek

Beste Daan, wat jammer om te horen dat de ring zo snel kapot is gegaan — dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses dat u nog geen reactie heeft ontvangen! We lossen dit graag op. Wilt u nogmaals een mail met uw bestelnummer en een foto van de defecte ring naar info@spiritueelboek.nl sturen?

team Spiritueelboek

Noté 2 sur 5 étoiles

Ineens geen reactie meer.

Een ring besteld met turquoise steentjes, na anderhalve dag begon die helaas al te slijten en verkleuren. Na mailcontact werd er gevraagd of de ring veel met water in contact is geweest ? Ze hadden geen problemen gehad met die ring en hadden geen oplossing. Daar ging even een antwoord achteraan van mij ,dus nog nooit problemen gehad en dan is het niet op te lossen? Dan krijg je als aanbod een tegoedbon aangeboden. Ik geef aan dat ik dat niet wil. Krijg ik vervolgens een mail dat ik of een tegoedbon of een nieuwe ring kan krijgen.ehhh nee ik wil geen nieuwe ring en zeker geen tegoedbon want ik heb niet de intentie om nog iets te kopen bij hun.ik vraag om de betaling bij klarna stop te zetten . Vervolgens blijft het stil. Heel jammer .ik zit met een ring die verkleurd en waarvan het zilverkleurige eraf gaat,na anderhalve dag! En zie vervolgens dat diezelfde ring bij shein te koop is ,dus ja heb het gevoel gigantisch besodemieterd te zijn. En vervolgens hier wel reageren ,maar niet meer reageren op mail!

20 mars 2025

Réponse de Spiritueelboek

Beste Anni, het is niet de bedoeling dat een ring verkleurd. Daarom bieden wij een oplossing aan, die we ook horen aan te bieden: een nieuwe ring. Als coulance bieden we ook een tegoedbon aan. We vinden het jammer dat je van beiden geen gebruik wil maken. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

spiritueelboek.nl onbereikbaar en onprofessioneel

ik probeer spiritueelboek.nl te bereiken dit lukt niet,telefonisch: helaas zijn wij niet in de gelegenheid te beantwoorden! u kunt ons bereiken via email, wil u terug gebeld worden! stuur een terug bel verzoek wij bellen u in 2 dagen terug!! dat gaat niet gebeuren; ik heb u al een aantal email gestuurd: 28/2, 29/2, 9/3, 14/3 waarop u niet reageert. U vind het kennelijk vervelend klanten te woord te staan! de crux is ik heb een retourlabel van u nodig! ik kan nml binnen 14 dagen retour zenden, die zijn nu bijna voorbij, dat komt even mooi uit! Er zijn nog meer items die niet kloppen maar daarover later meer. Het is erg onprofessioneel en klantonvriendelijk dat u niet bereikbaar bent. dus graag een retourlabel voor mijn order 675278!

6 mars 2025

Réponse de Spiritueelboek

Goedemiddag, Wij hebben u inmiddels al 4 x een retourlabel gemaild. Wij hebben u 10 mails gestuurd en in deze mail verzocht om uw telefoonnummer, zodat wij u hierover kunnen terugbellen. Wellicht komen onze mails in uw spamfilter. Nogmaals misschien kunt u uw mails nalezen en wij helpen u echt graag. Met vriendelijke groet, Team SpiritueelBoek

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus