Spiritueelboek Avis

TrustScore 2 sur 5

1,9

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Bestelling # SB700029 is geplaatst op 27 augustus 2026 en is op dit moment Afgerond Tot op heden geen track en trace ontvangen ook op mail geen reactie gehad mbt status bestell... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

22 Augustus heb ik een bestelling gedaan (bestelnummer SB699876). Op de website staat aangegeven dat er een levertijd is van 1-5 dagen voor het bestelde item. In de bestelbon stond vervolgens 10 wer... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Horloge besteld. Helaas nooit binnengekomen. Na heel veel mailtjes gestuurd te hebben achter elkaar, en gezegd te hebben aangifte te doen(wat ik ook van plan was), hebben ze de bestelling geannuleerd... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Oeh nu pas reviews gelezen nadat ik klacht mail heb verstuurd. Product niet compleet en betaalde cadeau verpakking is een verzenddoos en bubbelfolie om het glas. Hopelijk krijg ik positieve reactie o... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles spirituels
  2. Librairie
  3. Magasin de fournitures bouddhistes
  4. Boutique de minéraux

À propos de Spiritueelboek

Écrit par l'entreprise

spiritueelboek

SPIRITUEELBOEK.NL - De Spirituele webshop. Inspiratie over Spiritualiteit, Lifestyle, Gezonde Voeding

INSPIRATIE
Het is ons doel om u te inspireren bij de reis naar een betere versie van uzelf. Gezond eten en een Zen lifestyle. Daarom hebben wij een grote selectie aan spirituele producten en boeken die u kunnen helpen bij deze reis!

Wij bieden u een snelle levering, goede service en dat voor de laagste prijzen. Mocht u op zoek zijn naar een product, maar vindt u deze niet op de website, twijfel niet en neem contact met ons op!

KRACHT
🌟 Ontdek de kracht van spiritualiteit en zen lifestyle bij Spiritueelboek.nl , de online winkel voor wellness, boeken en gezondheid.

SPIRITUALITEIT
🌟 Ervaar wat het is om spiritueel te zijn en te voelen met de inspiratie van een boek, prachtige sieraden of een zuiverende edelsteen - zoals de paarse amethist - samen met heerlijke wierook of kaarsen en een kop slaap thee. Terwijl het unieke buddha beeld je rust geeft.

DUURZAAMHEID
🌟 Spiritueelboek.nl verzendt jouw bestelling als alle producten beschikbaar zijn, om meerdere zendingen te voorkomen en zo duurzamer te werken. Samen dragen we een steentje bij!

🌟 Geen verzendkosten in NL en BE vanaf € 50
🌟 Voor 23.00 uur besteld, vandaag verzonden!

🙏 Namasté!

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 89 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

132 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht artikel hoefijzer met klaver vier

Hoefijzer met klaver vier besteld. Krijg ik een op dun aluminium geprint en slecht uitgesneden nep exemplaar. Er staat in de tekst wel replica, maar dat is in mijn ogen alsnog een 3d object. Na onderzoek op temu hetzelfde artikel in de aanbieding voor 1,89 terwijl ik bijna 20 euro heb betaald. Ze geven aan met alleen Europese verkopers te werken om te zorgen voor een eerlijke arbeidsomstandigheden in de keten. Hoe kan het dan dat er een Chinees muntje in de verpakking zit? Retouren kosten echt heel veel, hebben wel een cadeaubon aangeboden maar kom op. Wil gewoon volledige bedrag terug. Netjes het retourformulier en label gebruikt, teruggestuurd wetende dat er 8 euro retourkosten in rekening gebracht worden maar na 4 weken overige bedrag nog niet terug gestort. Ik voel me echt enorm opgelucht, dus koop hier niet.

3 février 2025

Réponse de Spiritueelboek

Beste Gerjanne, uiteraard kun je je spirituele producten retourneren. Er staat op de website hoe dit gaat en wat de eventuele kosten zijn. Je ontvangt daarna, als alles in orde is, het bedrag teruggestort. Aangezien we geen ordernummer hebben, willen we vragen of je die in je e-mail alsnog kunt doorgeven, zodat we kunnen controleren of het inmiddels is ontvangen door jou. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

Pruttel

Windhanger moest je zelf in model brengen, wat niet eens kon zonder de boel te verbuigen, slappe pruttel dus.
Het katten steentje was ook neppisch en echt niet mooi.
Dit kon ik vanaf de site niet zien, dus ik voel me bekocht ipv ZEN
Daarna nog de retourkosten, die ik zelf betaald heb, maar die zij ook zelf in de zak houden: profiteurs
Aanvulling: Ze hebben het goed gemaakt met een tegoedbon, ik koos YinYang thee ;)

19 décembre 2024

Réponse de Spiritueelboek

Goed dat u aangeeft dat uw bestelling niet was wat u had verwacht, zodat wij actie daarop kunnen nemen. We zullen uw feedback bespreken. Fijn dat u iets moois heeft kunnen uitzoeken met de bon, de YinYang thee is een goede keuze!

Ronduit slecht.

Eerste keer besteld. Geen track nr ontvangen. Voor hun is de bestelling afgehandeld. Nooit aangekomen. Verschillende mails gestuurd ,geen of standaard antwoord gekregen dat ze het zullen nazien. Maar er gebeurt niets. Dit ruikt naar iets anders. Als ze niets doen daaraan ben ik mijn geld kwijt . Geen reklame dus voor een spirituele winkel. Heb nu net terug een mail gestuurd met de gegevens van mijn bestelling . Ben benieuwd hoelang het duurt vooraleer ik antwoord krijg. Op mijn review reageren ze wel met een standaard antwoord dat voor mij niets zegt. Hadden dit al veel eerder moeten doen.

15 février 2025

Réponse de Spiritueelboek

Willy, dat is zeker niet de bedoeling. Ik zet dit door naar ons team, we zoeken graag uit waarom je bestelling niet is aangekomen. Alleen zonder bestelnummer of volledige naam kunnen we je bestelling niet opzoeken. Mag ik je nog 1 keer vragen om contact via mail met ons op te nemen? Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling glasvlinder met mooie tekst…

Bestelling glasvlinder met mooie tekst voor de jaardag van mijn overleden kleinzoon.
10-01 besteld en betaald. €32,50 best prijzig.
Top op heden niets ontvangen.
Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en op mijn mail reageren ze ook niet.
Geen goed gevoel bij dit bedrijf!!!

24 janvier 2025

Réponse de Spiritueelboek

Elzelien, dit is niet hoe het hoort te gaan. Je order is nu on het sorteercentrum van DHL. Dus die kun je binnenkort verwachten. We willen je graag een kleine tegemoetkoming aanbieden. Zou je ons kunnen mailen? Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechts 2 weken garantie!

In November heb ik een ring gekocht bij deze winkel.
De ring is afgelopen week gebroken, dus ik had hem nog geen twee maanden.
Spritueel Boek zegt dat ze 2 weken garantie geven(!)
Ik krijg geen geld terug én geen nieuw artikel.
Uiteindelijk zegt de winkel dat ik een waardebon kan krijgen van 5 euro. Uiteraard ben ik hier niet mee akkoord gegaan.
Ik heb de verkoper bij de ACM gemeld, hij/zij houdt zich niet aan de wet en is in gebreke gebleven.
Ik ben ontzettend teleurgesteld en koop nooit meer iets bij hun.
Aan spiritueel boek: laat dat namasté maar zitten.

21 janvier 2025

Réponse de Spiritueelboek

Helena, vervelend dat de ring is gebroken. We denken graag mee door middel van een compensatie, zoals je al weet. Mocht je daar toch gebruik van willen maken, dan is een email voldoende. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige oorbellen besteld en de…

Prachtige oorbellen besteld en de volgende dag al binnen. Ze zijn in het echt nog mooier.

23 janvier 2025

Réponse de Spiritueelboek

Wat een schitterende review! Fijn om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe oorbellen. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had een ketting besteld namelijk de…

Ik had een ketting besteld namelijk de ketting met een wicca pentagram waar in de beschrijving stond dat er een bergkristal in zit. Dat hele bergkristal ontbreekt en is een plastic kraaltje wat ook nog eens vastzit met een ijzerdraadje?! Ik heb gemaild en mij werd gezegd dat ik het kan retourneren voor €8. Wat een onzin deze ketting zou ik net zo goed op temu kunnen bestellen of ze hebben die zelfs daarvan gekocht en verkopen het op deze site duurder, want dit is echt troep.

17 janvier 2025

Réponse de Spiritueelboek

Aisha, het is niet de bedoeling dat je ontevreden bent over je spirituele product. Daarom kun je het retourneren volgens de voorwaarden. Als je dat alsnog wilt horen we het graag! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

4x higher price

I ordered stones for 49 euro and later the same product appeared to be from Temu for the price of 13 euro and free delivery.
Delivery was 2 weeks.

24 décembre 2024

Réponse de Spiritueelboek

Dear Workout Explosion, we're sorry we didn't reach your expectation. Did you email us to find a mutual solution? Please also state your order number. Thank you and namasté on behalf of the Spiritueelboek team.

Verkeerde foto, te duur

Foto op website (beeld: 'Engel in omhelzing') laat een veel mooier beeldje zien dan het goedkope, slecht afgewerkte plastic prul dat ik thuis kreeg. Helaas te laat hier op Trustpilot meerdere reviews gelezen waarin staat dat Spiritueel Boek rommel van Temu verkoopt. Zelf op Temu gekeken en inderdaad: de lelijke versie staat voor €3,97 op Temu (daar staat er wel een correcte foto bij, op basis waarvan ik het beeldje nooit zou hebben besteld). Spiritueel Boek incasseert maar liefst 24 euro voor precies hetzelfde ding. Op mijn klacht volgde een standaard mail (jammer dat u teleurgesteld bent) en voor het retour mag ik alsnog € 7,95 aftikken. Beter een deurtje verder kijken!

Aanvulling: Spiritueel Boek heeft inmiddels op de website de foto bij het product aangepast en ik mag het beeldje alsnog kosteloos retourneren. Daarom mijn review van 1 naar 2 sterren opgehoogd.

7 janvier 2025

Réponse de Spiritueelboek

Petra, bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen en dat we samen een oplossing hebben gevonden! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

Noté 1 sur 5 étoiles

´Ben nog aan het wachten…

´Ben nog aan het wachten op mijn bestelling en krijg geen respons via de email meer. Eerste email snel antwoord, nu na status of anders geld teruggestort geen reactie! Vanaf 13 december binnen 10 dagen geleverd krijgen staat er bij het artikel. Kan ik inkomen met de dagen wat trager, maar nogsteeds geen verzend track_trace gekregen.

4 janvier 2025

Réponse de Spiritueelboek

Sharon, dat is niet de bedoeling. Kun je ons nog een keer mailen met je ordernummer, dan zoeken we dit graag voor je uit! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

Helaas,

Helaas,
Ik heb de TEMU artikelen eerst bekeken en vervolgens toen uit nieuwsgierigheid ook op deze webshop naar artikelen gezocht.
Wat mij echter opviel: waren de extreme verschillen in prijs van op de foto exact het zelfde product.
Dat maakt mij een gewaarschuwd mens.
Wat de onderneming ook mag behelzen, ik doe zeer zeker met beide webshops geen zaken.

27 décembre 2024

Réponse de Spiritueelboek

Lisette, wat een bijzonder review! We vinden helemaal geen order van je. Kun je ons je ordernummer mailen, dan helpen wij je graag! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

Glazen/kristallen driehoek met…

Glazen/kristallen driehoek met levensboom best prijzig gekocht, geloof 24 euro,staan te koop op temu voor nog geen 5 euro.

26 décembre 2024

Réponse de Spiritueelboek

Beste Patvar, had je ons al een email gestuurd over je vraag? Dan helpen wij je graag! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ten eerste wil ik ruimte voor jullie…

Ten eerste wil ik ruimte voor jullie over laten om nog te kunnen groeien in de toekomst vandaar 4 sterren. Geweldige webwinkel. Overzichtelijk. Snelle service/levering en mooie producten. Nu nog weer een boek besteld. Succes met alles.

25 décembre 2024

Réponse de Spiritueelboek

Wat een fijne review! Enorm bedankt! En veel leesplezier met je spirituele boek! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had een Odin beeld besteld

Ik had een Odin beeld besteld. Wat ik binnen kreeg leek totaal niet op de afbeelding die op de website staat en daarom direct terug gestuurd! Goedkope troep van Temu kreeg ik op gestuurd! En dan moet je de retourkosten ook nog zelf betalen.. Mijn retour zou binnen 5 tot 10 werkdagen verwerkt worden maar we zitten nu op werkdag 11 en nog niets gehoord. Hopelijk gaat dit snel opgelost worden!
Bestelnummer 651953

Update. We zitten inmiddels op werkdag 14 en nog geen geld terug. Ook wordt er niet gereageerd op mail.

25 novembre 2024

Réponse de Spiritueelboek

Yvonne, uiteraard handelen we retouren netjes af. Met deze periode heeft de PostNL wat langer vaak nodig. Zodra jouw retour verwerkt is, storten we uiteraard je bedrag terug! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

Noté 1 sur 5 étoiles

De geleverde boho fleece muts kwam niet…

De geleverde boho fleece muts kwam niet overeen met de foto en is het gevraagde geld niet waard. Retourneren kan niet vanwege hygiëne. Beetje onzin voor een muts die ook in een fysieke winkel gepast zal worden.

10 décembre 2024

Réponse de Spiritueelboek

Beste Ursula, we hadden je op je Google review ook al uitgelegd dat dit Nederlandse wetgeving is, sommige producten mogen vanwege hygiëne niet worden geruild. Dit staat ook duidelijk in de voorwaarden aangegeven. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering van bestelde artikelen

Snelle levering van bestelde artikelen. Heb veel aan de boeken gehad. Leerzaam🙏

12 décembre 2024

Réponse de Spiritueelboek

Wat een schitterende review! Fijn dat u zo tevreden over ons bent. Wij wensen u nog veel (lees)plezier toe. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte kwaliteit, Producten die aangeboden worden staan op TEMU voor een fractie van de prijs.

11 december het vervolg en tevens mijn antwoord aan SpiritueelBoek!

Zoals je kunt lezen word ik, net als elke andere klant die de werkelijheid neerzet over dit bedrijf, direct bedreigd met juridische stappen. Nu maken zij zich schuldig aan laster, aangezien er neergezet wordt dat ik gescholden heb. De waarheid is dat ik inderdaad terecht boos ben, niet gescholden heb, de man die ik aan de telefoon had mij alleen maar onderbrak, alles aan het goedpraten was, geen oplossing aandroeg en vooral heel nederig vroeg of ik alsjeblieft geen aangifte van oplichting zou gaan doen bij de politie. Ik heb uiteindelijk de verbinding verbroken omdat meneer continu zijn stem verhief en maar bleef praten zonder te luisteren. Kwam er niet eens tussen. Nu komen ze via het onderstaande antwoord met een oplossing die telefonisch niet was aangeboden. Zeggen dat ze getuigen hebben van dit gesprek. Een goed bedrijf neemt zijn gesprekken op voor kwaliteitsdoeleinden. Zegt dus ook weer wat over dit bedrijf.
Ik heb namelijk ook een getuige die bij het gesprek aanwezig was. De afspraak bij de politie is gemaakt, waar ik naast oplichting dus ook laster zal toevoegen.

Ik wil mijn geld terug en snel ook. Ben er helemaal klaar mee.
Daarbij de waarschuwing aan de rest van de wereld heel erg goed op te letten bij dit soort bedrijven. Daar is Trustpilot voor, want als je je werk goed doet krijg je goede reviews. Als je handelt zoals dit bedrijf, accepteer dan ook slechte reviews. Elke internetwaakhond die ik kan vinden zal ik rapporteren over dit misleidende bedrijf.
=================================
Mijn mening is als volgt:

Ik heb een glazen beeldje besteld voor de verjaardag van mijn moeder die helaas niet lang meer bij ons is :(

Het Beeldje komt dagen te laat binnen, klantenservice reageert niet op mijn terugbelverzoeken.
Had het nu nog goede kwaliteit geweest wat er geleverd wordt dan had ik de rest niet zo kwalijk gevonden

Wat komt er binnen,
Een PLASTIC beeldje wat zijn geld absoluut niet waard is!!!!

Je hoort een glazen beeldje te krijgen waar de vlinder in zit en ik zit nu met een plastic beeldje met een lelijke sticker erop.

De ‘ Cadeauverpakking” die voor 3.99 verkocht wordt is in werkelijkheid een papieren dunne envelop met een vlindertje erop.
Ook zijn geld absoluut niet waard.

Ik heb een organiet hanger besteld, mooi glas met leren ketting,
Wat komt er binnen?
Een plastic ketting plus een plastic organiethanger die nep oogt met ipv zilver ringetje nu een geel goud nep ringetje.

Dus conclusie,
Ik ben voor 60 euro flink opgelicht.
Ga hier echt werk van maken want dit laat ik niet over mijn kant gaan!

Nepsite met nepspullen, je wordt opgelicht.

Voor de medewerker van Spiritueel boek die zal reageren op mijn bericht wil ik graag het volgende mededelen:

Mochten jullie besluiten te schermen met smaad, (wat jullie dus doen in een aantal reacties op reviews) als genoemd in artikel 261 van het wetboek van strafrecht, weet dan dat ik alle bewijzen heb om aangifte tegen jullie te doen en ben ik dus niet strafbaar.

Op dit moment zijn jullie een frauduleuze site die artikelen afkomstig van o.a. TEMU, welke daar verkocht wordt voor 2,49 euro, verkopen voor 30 euro én daarbij onjuist vermelden dat dit van glas is in plaats van acryl.
Ik ben niet de 1e die dit overkomt en meld.

Dit is dus gewoon oplichting... even ter info, voor jullie, artikel 326 wetboek van strafrecht.

Dus hoe voorkomen jullie een aangifte?
STORT DIRECT HET GEHELE BEDRAG TERUG OP MIJN REKENING.
Bestelnummer: 654071
Bestelling geplaatst op 4-12-2024

Daarnaast zal mijn mededeling dat jullie frauduleuze handelingen plegen blijven staan op Trustpilot en elke andere site waar ik mensen voor jullie kan waarschuwen en is ook de consumentenbond op de hoogte gesteld.

Dit hebben jullie over jezelf afgeroepen want KARMA is ook spiritueel en dit is nog maar het begin van de stappen die ik zal ondernemen.

Nog even voor de duidelijkheid Spiritueel boek, ik zie dat mijn review door jullie gerapporteerd is maar ik heb met jullie precies hetzelfde gedaan bij trustpilot. Gisterenavond overigens al.

10 décembre 2024

Beste mevrouw Suzanne Bogdan,

Dank voor uw reactie. Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent en vinden het vervelend dat uw ervaring met onze producten en service niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij hebben inmiddels zowel per mail als telefonisch contact met u opgenomen om tot een oplossing te komen. Tijdens dit telefonische gesprek heeft u echter onze collega uitgescholden, wat wij betreuren. Er waren getuigen aanwezig die dit incident kunnen bevestigen.

Uit coulance hebben wij u aangeboden om de producten kosteloos te retourneren, en u heeft hiervoor al een retourlabel ontvangen. Dit is ons beleid om klanten, zelfs in moeilijke situaties, tegemoet te komen.

Wij willen daarnaast benadrukken dat uw uitlatingen in deze review onjuistheden bevatten die schadelijk zijn voor onze reputatie. U beschuldigt ons van fraude en oplichting, terwijl wij transparant werken en producten leveren zoals beschreven. Deze beschuldigingen vallen onder smaad en laster, zoals vastgelegd in artikel 261 van het Wetboek van Strafrecht. Het openbaar plaatsen van onjuiste beschuldigingen zonder afdoende bewijs is niet alleen schadelijk, maar kan juridische gevolgen hebben.

Wij overwegen om verdere juridische stappen te ondernemen, aangezien dergelijke uitingen een negatieve invloed hebben op onze onderneming en het welzijn van onze medewerkers. Dit besluit nemen wij niet licht, maar het beschermen van ons bedrijf en onze collega's is noodzakelijk.

Tot slot willen wij duidelijk maken dat wij werken met terugbelverzoeken en dat een e-mail van uw kant ons in staat had gesteld u eerder te helpen. Wij blijven openstaan voor een constructieve oplossing, maar verzoeken u dringend om in uw communicatie respectvol te blijven en feitelijke onjuistheden te vermijden.

Klantenservice Spiritueel Boek

Heel lage kwaliteit

Heel lage kwaliteit. Spullen van Temu, gephotoshopt, stenen zijn van plastiek!! Niet kopen!!!

2 décembre 2024

Réponse de Spiritueelboek

Victoria, we hadden in je Google review ook al aangegeven, dat we dit een heel aparte review vinden. Kun je contact met ons opnemen om dit samen op te lossen? Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

Noté 1 sur 5 étoiles

De edelstenen zijn helaas duidelijk nep…

De edelstenen zijn helaas duidelijk nep en de prijs niet waard.

8 décembre 2024

Réponse de Spiritueelboek

Beste Simone, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Zou u ons een mail willen sturen op info@spiritueelboek.nl met uw bestelnummer en foto's van de edelstenen? Dan kunnen wij hier samen naar kijken.

Overzichtelijke webshop

Overzichtelijke webshop. Goede zoekfunctie. Snel en makkelijk besteld. Zal zeker weer een keer bestellen. Een aanrader.

3 décembre 2024

Réponse de Spiritueelboek

Jan, wat een stralende review! Fijn dat u zo tevreden bent over onze webshop. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus