Al 8 jaar lang heb ik dagelijks last van de spieren in mijn linker schouder. Ik ben allerlei deskundigen langs gegaan om van deze pijn af te komen. Van artsen, fysio tot ziekenhuis ed. Er was eigenlij... Voir plus
Omdat het een fijne massage was
Edwin weet heel goed "de vinger op de zere plek te leggen". Als je zegt waar je last van hebt vinden zijn handen als vanzelf de spier(en) die behandeld moeten worden. Edwin is een rustige man en le... Voir plus
Normaal gesproken kom ik eens in de vijf à zes weken voor “regulier onderhoud“. Deze keer was het echter anders om redenen leek een ontspanning massage mij meer zinvol. Edwin stemde daarmee in en weet... Voir plus
Je laten masseren bij Sportmassage Harderwijk is de manier om je optimaal te ondersteunen bij een zorgvraag, zoals bijvoorbeeld spierpijn, stress, vermoeidheid, stijfheid, slechte doorbloeding, verhoogde spierspanning, kramp, vochtvorming, rugklachten of zelfs blessures zoals tenniselleboog. Ontdek de kracht van sportmassage, sporttherapie, lymfedrainage, littekenbehandeling, medical taping en de hooikoortskuur. Geniet van massages die gericht zijn op het ontspannen van de spieren, het lichaam en de geest met anti-stress massage en deep anti-stress massages. Zorg goed voor je lichaam, je lichaam zorgt goed voor jou. Laat Sportmassage Harderwijk je hierbij ondersteunen.
Prins Mauritslaan 45A, 3843 AJ, Harderwijk, Pays-Bas
- 0610243949
- Edwin@sportmassage-harderwijk.nl
- sportmassage-harderwijk.nl
Edwin is een kundige vakman, die de juiste uitleg geeft.
Edwin is een kundige vakman die verteld en uitlegd wat hij doet. Hij stelde mij enorm op mijn gemak en adviseerde de voor mij persoonlijk juiste behandeling. Ik heb er heel veel baat bij en baat bij gehad.
Een echte aanrader om klachten te behandelen en uiteraard ook voor ontspanning van het lichaam, wat ook soms verwend mag worden.

Réponse de Sportmassage Harderwijk
Goede masseur.Geeft goede uitleg en ik…
Goede masseur.Geeft goede uitleg en ik heb er veel baat bij.

Réponse de Sportmassage Harderwijk
Goede investering voor je gezondheid en lichaam
Edwin is een massagetherapeut met passie en kennis . Hij gaat in op je wensen , de behandeling is super fijn en je stapt herboren van de massagetafel.

Uitstekende masseur
Geeft goede uitleg bij de intake. Is toegewijd en geeft uitstekende massages.

Prettige behandeling. Aanrader
Edwin is een leuke gast. Geïnteresseerd en oprecht. Extra complimenten voor het leuke pakketje wat hij van de massagebon had gemaakt.