Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået den bedste service nogensinde! Det startede med at jeg havde bestilt spraytan maskinen MaxiMist Spraymate Pro. Der gik så 2 hverdage før jeg tog kontakt til firmaet, da jeg i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Anbefales på det sterkeste. tanning væsken lukter veldig god og gir en veldig jevn og fin farge. God pris,service er også utrolig bra, svarer raskt, og veldig rask sending til norge! kommer garantert... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en EVO spraytan maskine til hjemmebrug mandag sidst på eftermiddagen og fik den leveret tirsdag formiddag. Tror aldrig jeg har fået noget bestilt på nettet leveret så hurtigt! Jeg kend... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de produits de beauté
  2. Fournisseur de cosmétiques et de parfums

À propos de Spraytana.dk ApS

Informations provenant de diverses sources externes

Hos Spraytana.dk får du hele pakken: De bedste undervisere på vores spraytankurser, de bedste produkter, en fantastisk serie af spray tan væsker og en super god kundeservice! Vi brænder for spray tan og for at gøre dig tilfreds som kunde (0;

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Normalt plejer jeg modtage en mail når de går på ferie, jeg løber pludselig tør for væsker og får lidt af et chok da jeg ser de gået på ferie.. jeg skriver derfor en mail til Peter, da jeg pludselig stod uden væske til mine kunder. Peter tilbyder simpelthen at hjælpe mig hvis jeg selv afhentede pakken☺️ FANTASTISK GOD SERVICE😍🙏🏼
- er så glad og taknemmelig for han gad finde tid i sin ferie på at hjælpe mig, i min situation. Jeg er fast kunde hos spraytana og jeg FORTSÆTTER!

17 juillet 2021

Imponerende god kundeservice!

Jeg har fået den bedste service nogensinde!

Det startede med at jeg havde bestilt spraytan maskinen MaxiMist Spraymate Pro.
Der gik så 2 hverdage før jeg tog kontakt til firmaet, da jeg ingen information havde fået omkring min ordre. Maks 30min. senere, bliver jeg ringet op af Spraytana, som fortæller at det skyldes min ordre er tilbageholdt et sted mellem England og Danmark (som jeg mener det var). Firmaet undskyldte ulejligheden og for fejlen ville de smide en ekstra væske med U/B. samt gav mig oplysningen om at der kunne gå en uge før den var hjemme.

Efter der var gået en uge, har jeg stadig ingen information fået om min ordre er på vej. Så jeg skriver igen en mail og fortæller at jeg bliver nødt til at få den hjem ellers må jeg desværre finde maskinen på en anden hjemmeside, da jeg var ved at være i tidspres.

Jeg får en mail tilbage med en undskyldning og en lovning på at jeg måtte få den større MaxiMist Evolution Pro, hvis den ikke nåede at komme hjem den sidste dag inden weekenden. Så ville jeg nemlig have den senest mandag.

Jeg har fået min nye maskine hjem - Det blev den større model til samme pris som den jeg oprindeligt bestilte, grundet forsinkelsen på min ordre, samt 2 væsker med i pakken.

Det kalder jeg Top kundeservice! 👍🏼

13 juillet 2021

Nemt

Nemt, hurtigt og venlig betjening, med en håndskreven hilsen på følgesedlen. Den lille detalje giver bare så meget personlighed med i pakken :)

6 juin 2021

Super hurtig levering

Super hurtig levering, spray tan væsker af høj kvalitet 👍

5 décembre 2019
Logo de Spraytana.dk ApS

Réponse : Spraytana.dk ApS

Kære Karina.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi har haft mega travlt her efter Black Friday Weekenden med at servicere vores mange kunder med alt lige fra væske til udstyr, selvbruner og gavekort. Vi er ydmyge og stolte over at blive hædret med den fornemste tilbagemelding vi kan få. Tak for din tid for at beskrive din oplevelse.

Peter - Spraytana.dk

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus