1. Service de ménage

Hos S.Service leverer vi rengørings tjenester til private, erhverv og industri-bygninger. Teamet af medarbejdere er der for at give jer en behagelig oplevelse, og en professionel rengøring af højeste kvalitet. Vores erfaring og kvalitet er det vi er stolte af, og det vi lægger stor vægt på. Vi er til rådighed 24 timer i døgnet, så kontakt os og hør nærmere, hvis vi lige netop kan hjælpe dig.

4,2

Bien

S. Service - fint niveau

S. Service har gjort rent hos os 10-12 gange. Alle gangene har der været rent. Indtil nu har niveauet været det samme eller en lille tand bedre end fra andre rengøringsselskaber vi har prøvet.
De svarede hurtigt på mails, da vi valgte dem og de svarer generelt hurtigt tilbage og er venlige.

Vi er opmærksomme på at timerne de har brugt hos os stemmer med de timer der faktureres for.

23 avril 2023

de giver absolut fuld tilfredshed

de giver absolut fuld tilfredshed. Perfekt rengøring, ingen kommentar til servicen, det er blot super professionelt. Har prøvet andre selskaber, men de andre kommer ikke i nærheden af S.Service.
Venlig imødekommende, ekstrem pertentlig.

29 mars 2023

Hej Robert.

Anbefaling herfra

S. Service er grundige og vi er derfor meget tilfredse med deres rengøring i vores hjem. Med tre mindre børn og en hund er der også nok at se til for dem.

24 mars 2023

Hej Ida.

Stor respekt for S Service

Stor respekt for S Service! Udfører et pænt og professionelt resultat. Høfligt og effektiv personale. Kæmpe anbefaling herfra!🙏🏼

22 mars 2023

Hej Nikola.