En fruktansvärt dålig mobiloperatör Med dålig täckning. Ständigt problem med nätet. Förnyar av avtalet hela tiden mot min vilja. Besvarar inte mejl. Inte det minsta tillmötesgående. Gör inget för at... Voir plus
Det som gjorde att jag upplevde min kontakt med Pontus så positivt var det att han förstod min situation och var villig att hjälpa mig att få ner min månadskostnad för mobil och bredband. Detta h... Voir plus
Hej Pontus o tack för ett trevligt samtal med information som jag kommet att få stor nytta av! Det är verkligen inte svårt att ge ett omdöme, det kan helt enkelt inte bli något annat än högsta b... Voir plus
SST NET Mobil Frihet levereras med: SST NET SIM-KORT , NÖDSIM-KORT , SPÄRRTJÄNST & RÄTTSHJÄLP ID-DEKAL , ID-NYCKELBRICKA , ID-VÄRLDSBRICKA - Frihet är att slippa oroa sig!
Norra Kyrkogränden 30, 26131, Landskrona, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
SSTNet har bra täckning och nätverk, till bra pris. Information om företagets olika produkter är bra och kan lätt hittas. Vid abonnemangstidens slut tar en säljare från SSTNet kontakt med en, och man lätt får abonnemanget förlängt.

Réponse : SST NET i Sverige AB
jeg får aldrig fakturen den må jeg selv ringe efter. hver måned

Réponse : SST NET i Sverige AB
Superbra kundmöte, riktigt bra personlig service.
Snabb leverans av mobilen.

En fruktansvärt dålig mobiloperatör
Med dålig täckning. Ständigt problem med nätet. Förnyar av avtalet hela tiden mot min vilja. Besvarar inte mejl. Inte det minsta tillmötesgående. Gör inget för att lösa kundens problem. Bryr sig inte om sina kunder. Anmält dem till Konsumentverket utan resultat.

Réponse : SST NET i Sverige AB
Det var ett mycket bra och trevligt bemötande av er.

Réponse : SST NET i Sverige AB
Jag vill gärna lyfta Patrik på SST NET för ett trevligt bemötande i kundtjänsten. Jag upplevde att han verkligen tog sig tid med att lösa mitt fakturaproblem. Så ett stort TACK till Patrik.

Réponse : SST NET i Sverige AB
Personen talade i lugn och tydlig ton och i förklaringen.

Réponse : SST NET i Sverige AB
Lurendrejeri på högsta nivå, tar kontakt med äldre människor som dom kan lura som min 80 åriga mamma. Lurar på henne mobilabonemag och ett "säkerhetspaket " min mamma är fattig, inga pengar på banken och inte kreditvärdig. VAD ska man kunna kapa henne på? Otroligt otrevligt bemötande på kundtjänst kan inte säga upp i förtid och har mage att erbjuda en ny mobil via dom för × antal hundra. Nä fy skäms på er.

Réponse : SST NET i Sverige AB
Jag är väldigt nöjd med allt hos P-O i butiken!

Réponse : SST NET i Sverige AB
Tjänstvänliga! Förklarar så även vi som äldre kan förstå.Hjälper till med totala bytet

Réponse : SST NET i Sverige AB
Alldeles för ofta saknas täckning på min helt nya samsung s25. Krånglar konstant för både mig och min far. Skrattretande höga priser för mobildata och surf. Helt värdelös operatör igentligen.

Réponse : SST NET i Sverige AB
En telefon från er ringde och påstod att han var från 3 som är mitt nuvarande abbonemang. Sa att jag behövde förlänga avtalet med 3 för att hålla kostnaden nere. Skickade sen ett kontrakt på sms som jag skulle underteckna. Där fanns inget om 3 i kontraktet så jag förstod att det var en blåsning. Dom har skickat påminnelser och ringt många gånger tills jag blockat dom.

Réponse : SST NET i Sverige AB
Bra service och bra kundbemötande hos P-O i butiken

Réponse : SST NET i Sverige AB
Kom snabbt fram och fick ett jättebra bemötande.Fick hjälp med en gång av duktig personal.Så bara plus rekommenderas varmt.Och stort tack för er hjälp på Sst Net

Réponse : SST NET i Sverige AB
Bästa kundbemötande som finns, vill alltid hjälpa till och jag har aldrig blivit besviken .Ville o ni andra 👍 🤗🤗

Réponse : SST NET i Sverige AB
En trevlig försäljare som verkligen lyssnade och inte bara käftade emot som de andra jag pratat med.