En fruktansvärt dålig mobiloperatör Med dålig täckning. Ständigt problem med nätet. Förnyar av avtalet hela tiden mot min vilja. Besvarar inte mejl. Inte det minsta tillmötesgående. Gör inget för at... Voir plus

Det som gjorde att jag upplevde min kontakt med Pontus så positivt var det att han förstod min situation och var villig att hjälpa mig att få ner min månadskostnad för mobil och bredband. Detta h... Voir plus

Hej Pontus o tack för ett trevligt samtal med information som jag kommet att få stor nytta av! Det är verkligen inte svårt att ge ett omdöme, det kan helt enkelt inte bli något annat än högsta b... Voir plus

1. Opérateur de réseau mobile
  2. Entreprise de télécommunications
  3. Commutateur téléphonique

SST NET Mobil Frihet levereras med: SST NET SIM-KORT , NÖDSIM-KORT , SPÄRRTJÄNST & RÄTTSHJÄLP ID-DEKAL , ID-NYCKELBRICKA , ID-VÄRLDSBRICKA - Frihet är att slippa oroa sig!

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

SSTNet har bra täckning och pris

SSTNet har bra täckning och nätverk, till bra pris. Information om företagets olika produkter är bra och kan lätt hittas. Vid abonnemangstidens slut tar en säljare från SSTNet kontakt med en, och man lätt får abonnemanget förlängt.

15 avril 2026

Réponse : SST NET i Sverige AB

Tack så mycket för din utförliga och positiva feedback! Det gläder oss att du är nöjd med både täckning, pris och att du upplever vår information som tydlig och lättillgänglig. Vi är också glada att vår uppföljning vid abonnemangets slut fungerar smidigt för dig. Varmt välkommen att fortsätta hos oss på SST NET!

jeg får aldrig fakturen den må jeg selv…

jeg får aldrig fakturen den må jeg selv ringe efter. hver måned

18 février 2026

Réponse : SST NET i Sverige AB

Tack för din feedback. Det låter självklart inte som det ska, och vi förstår att det är frustrerande att behöva ringa in varje månad för att få din faktura. Kontakta oss gärna direkt med dina uppgifter så hjälper vi dig att lösa detta så att fakturorna skickas korrekt framöver
MVH
Kundservice SST NET

snabb service och bra hjälp

15 avril 2026

Réponse : SST NET i Sverige AB

Tack så mycket för din fina feedback! Vi uppskattar verkligen dina ord och är glada att du är nöjd med vår snabba service och hjälp. Välkommen åter!

Superbra kundmöte

Superbra kundmöte, riktigt bra personlig service.
Snabb leverans av mobilen.

14 avril 2026

Hej Ola,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med både kundservicen och leveransen.

Det betyder mycket för oss att kunna ge personlig service och en smidig upplevelse. Vi hoppas att du får stor glädje av din nya mobil!

Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

En fruktansvärt dålig mobiloperatör

En fruktansvärt dålig mobiloperatör
Med dålig täckning. Ständigt problem med nätet. Förnyar av avtalet hela tiden mot min vilja. Besvarar inte mejl. Inte det minsta tillmötesgående. Gör inget för att lösa kundens problem. Bryr sig inte om sina kunder. Anmält dem till Konsumentverket utan resultat.

9 avril 2026

Réponse : SST NET i Sverige AB

Tack för din feedback. Det är tråkigt att höra att du upplever problem med både täckning och vår service.

Vi vill dock förtydliga att vi besvarar alla inkommande mejl. Om du upplever att du saknar svar i något specifikt ärende får du gärna skicka in det mejlet igen eller hänvisa till vilket mejl det gäller, så att vi kan följa upp och säkerställa att inget har missats.

Vi vill självklart hjälpa dig vidare och se över både dina nätverksproblem och ditt avtal.

Vänliga hälsningar
Kundservice

Det var ett mycket bra och trevligt…

Det var ett mycket bra och trevligt bemötande av er.

7 avril 2026

Hej! 🌟
Stort tack för ditt fina omdöme – vad roligt att höra att du upplevde ett så bra och trevligt bemötande!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva till oss och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Önskar dig en fortsatt fin dag! 💙

Tack Patrik på SST NET…

Jag vill gärna lyfta Patrik på SST NET för ett trevligt bemötande i kundtjänsten. Jag upplevde att han verkligen tog sig tid med att lösa mitt fakturaproblem. Så ett stort TACK till Patrik.

8 avril 2026

Hej Simon,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med hjälpen du fick. Ett extra stort tack för dina fina ord om Patrik – vi är stolta över att ha honom i vårt team, och vi kommer självklart att föra vidare din uppskattning till honom.

Tveka inte att höra av dig igen om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

SST NET Kundservice

Personen talade i lugn och tydlig ton…

Personen talade i lugn och tydlig ton och i förklaringen.

7 avril 2026

Réponse : SST NET i Sverige AB

Tack så mycket för ditt omdöme! Det gläder oss att du upplevde samtalet som lugnt och tydligt – vi strävar alltid efter att förklara på ett sätt som känns enkelt och tryggt.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp!

Lurendrejeri på högsta nivå

Lurendrejeri på högsta nivå, tar kontakt med äldre människor som dom kan lura som min 80 åriga mamma. Lurar på henne mobilabonemag och ett "säkerhetspaket " min mamma är fattig, inga pengar på banken och inte kreditvärdig. VAD ska man kunna kapa henne på? Otroligt otrevligt bemötande på kundtjänst kan inte säga upp i förtid och har mage att erbjuda en ny mobil via dom för × antal hundra. Nä fy skäms på er.

10 février 2026

Réponse : SST NET i Sverige AB

Tack för att du hör av dig. Det du beskriver låter inte bra, och vi ser allvarligt på den här typen av upplevelser.

Vi vill gärna titta närmare på ärendet och gå igenom vad som har hänt, så att vi kan reda ut det på ett korrekt sätt. För att kunna hjälpa vidare behöver vi dock vara i kontakt med abonnemangsinnehavaren.

Be därför gärna din mamma att kontakta oss direkt, så ser vi över detta skyndsamt och hjälper henne vidare.

Bra service och

Bra service och. bemötande av er personal på SST NET tack

2 avril 2026

Réponse : SST NET i Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både service och bemötande – det betyder mycket för oss.

Varmt välkommen att höra av dig igen om det är något vi kan hjälpa dig med framöver!

SST NET Kundservice

Jag är väldigt nöjd med allt hos P-O i…

Jag är väldigt nöjd med allt hos P-O i butiken!

1 avril 2026

Hej Kerstin,

Stort tack för ditt fina omdöme och de vänliga orden! Vi är väldigt glada att höra att du är så nöjd med både servicen och besöket hos P-O i butiken.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Tjänstvänliga

Tjänstvänliga! Förklarar så även vi som äldre kan förstå.Hjälper till med totala bytet

1 avril 2026

Réponse : SST NET i Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde oss som tjänstvänliga och att våra förklaringar var tydliga och enkla att förstå.

Det betyder mycket för oss att kunna hjälpa till genom hela bytet och göra det så smidigt som möjligt.

Varmt välkommen tillbaka!

SST NET Kundservice

Alldeles för ofta saknas täckning på…

Alldeles för ofta saknas täckning på min helt nya samsung s25. Krånglar konstant för både mig och min far. Skrattretande höga priser för mobildata och surf. Helt värdelös operatör igentligen.

30 mars 2026

Réponse : SST NET i Sverige AB

Hej Johan, tack för ditt omdöme och feedback.

Ang. din telefon finns det en rad åtgärder som kan testas och undersökas för att förbättra täckningen där just du befinner dig. Slå oss på SST NET kundtjänst en signal så hjälps vi åt att felsöka (0774-100 590). När det gäller mobildata och surf låter det som att du köper surf löpande vilket såklart blir dyrare.

Samtidigt som när du ringer in, fråga efter SST NET förmånliga surfpaket så är vi helt övertygade om att du kommer bli nöjd.

Mvh. SST NET
Kundservice

Låt er inte luras.

En telefon från er ringde och påstod att han var från 3 som är mitt nuvarande abbonemang. Sa att jag behövde förlänga avtalet med 3 för att hålla kostnaden nere. Skickade sen ett kontrakt på sms som jag skulle underteckna. Där fanns inget om 3 i kontraktet så jag förstod att det var en blåsning. Dom har skickat påminnelser och ringt många gånger tills jag blockat dom.

18 mars 2026

Réponse : SST NET i Sverige AB

Hej Börje, tack för ditt omdöme, uppskattas!

SST NET ser mycket allvarligt på uppgifter om att någon ev. utger sig för att representera oss eller andra operatörer. Våra medarbetare, återförsäljare och partners har tydliga direktiv vad som gäller vid kundkontakt. Vikten av vara övertydliga i samtal, vem man representerar, vart man ringer ifrån och av vilken anledning. Skulle mot förmodan missförstånd uppstå eller man önskar ångra ingånget avtal upplyses tydligt 14 dagars ångerrätt samt att man även får ta del av detta skriftligt.

Tack Börje för att du uppmärksammade detta och hörde av dig.

SST NET Kundtjänst ansvarig.
0774-100 590
kundservice@sstnet.se
www.sstnet.se

Bra service och bra kundbemötande hos…

Bra service och bra kundbemötande hos P-O i butiken

Réponse : SST NET i Sverige AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet – vi ska självklart hälsa P-O i butiken. Varmt välkommen tillbaka!

Kom snabbt fram och fick ett jättebra…

Kom snabbt fram och fick ett jättebra bemötande.Fick hjälp med en gång av duktig personal.Så bara plus rekommenderas varmt.Och stort tack för er hjälp på Sst Net

Réponse : SST NET i Sverige AB

Tack snälla för ditt fina omdöme!
Vad kul att höra att du snabbt fick hjälp och ett bra bemötande av vår personal. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och hoppas få hjälpa dig igen framöver. Varmt välkommen tillbaka!

Bästa kundbemötande som finns

Bästa kundbemötande som finns, vill alltid hjälpa till och jag har aldrig blivit besviken .Ville o ni andra 👍 🤗🤗

Réponse : SST NET i Sverige AB

Tack snälla för ditt fantastiska omdöme!
Det gläder oss verkligen att du alltid känner dig väl bemött och får den hjälp du behöver.

En trevlig försäljare

En trevlig försäljare som verkligen lyssnade och inte bara käftade emot som de andra jag pratat med.

25 mars 2026

Réponse : SST NET i Sverige AB

Tack Lisbeth för ditt fina omdöme!

Det betyder mycket att du upplevde att vår säljare tog sig tid att lyssna och bemöta dig på ett bra sätt – precis så vi vill att kontakten med oss ska kännas. Samtidigt tar vi med oss din feedback kring dina tidigare upplevelser, det är viktigt för oss att bli bättre.

Varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig vidare!

Kanonbra service och alltid trevliga

25 mars 2026

Hej Camila,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med både servicen och bemötandet – det betyder mycket för oss.

Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver!

SST NET Kundservice

En savoir plus sur les différents types d'avis.