Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Een paar keer via staffyou gewerkt, dat ging altijd prima. Nu is mijn account zonder duidelijke reden al een tijdje geblokkeerd. Heb op diverse manier contact proberen op te nemen maar geen reactie ge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Werken via Staffyou is super fijn, je kan zelf kiezen welke en wanneer jij diensten wilt aannemen. Je hebt diverse soorten diensten die worden uitgezonden en dat maakt Staffyou bijzonder. De werkgev... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Prima diensten worden aangeboden en dat werkt prima alleen zodra er iets is met je account is dit uitzendbureau niet te bereiken. Van alles hebben we geprobeerd maar helaas. Telefoonnummer doet het oo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Staffyou biedt een toegankelijke app om jouw mogelijkheden om te werken te koppelen aan één of meerdere werkgevers. Het biedt flexibiliteit en veelzijdigheid (als je voor meerdere werkgevers wil werke... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Plateforme de collaboration en ligne

Écrit par l'entreprise

Welkom, wij zijn Staffyou De huidige jonge generatie is de eerste welke volledig met het internet is opgegroeid. Het internet heeft transparantie en keuzevrijheid gebracht in veel branches. Nu ook in de bemiddelings- en uitzendbranche, wij zijn Staffyou, een data gedreven platform voor klussen in horeca, logistiek, retail en meer! Missie Als je van je hobby je werk maakt, hoef je niet meer te werken. Wij vinden dat iedereen een fijne baan verdient en het is onze missie om dit maximaal te faciliteren. Een gelukkige medewerker gaat enthousiast aan de slag!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 58 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

3,6

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Voldoet aan alle verwachtingen

Ik krijg gewoon werk van staffyou, heel eenvoudig en voldoet aan mijn verwachtingen.

30 novembre 2025

Hi Yigit,

Bedankt voor je positieve review! Super dat je blij bent met Staffyou 😄

Duidelijk en Simpel

Goed contact met staffyou, duidelijke klussen en het is een simpel platform wat toegangkelijk is voor veel mensen.

29 novembre 2025

Hi Jop,

Dank je wel! We zijn blij dat je tevreden bent.

Noté 3 sur 5 étoiles

Laadt + details tips

De hoeveelheid informatie wordt gegeven is goed. Wel laadt de app vaak niet en ontbreken er belangrijke details. ook zou het leuker zijn als er meer diensten in de buurt van Amsterdam zouden komen.

9 novembre 2025

Hi Linde,

Dank voor je review! We waarderen je feedback en nemen deze mee om onze service te verbeteren.

Noté 4 sur 5 étoiles

Aanpassingen tijd/ duidelijkheid ivm met betaling

Tot nu toe heb ik geen echte problemen of klachten. Het enigste wat ik vind is dat er beter/ duidelijker moet worden uitgelegd rond hoe laat de uitbetaling is. En dat tijden niet telkens paar uur/ minuten van te voren wordt aangepast. Dit zou dan beter zijn voor de staffer om zekerheid te hebben ivm met reistijd enzovoort.

1 novembre 2025

Hi Mari,

Bedankt voor je review! We waarderen je feedback en nemen dit mee om onze service verder te verbeteren. Wat betreft de uitbetaling: wij communiceren de uitbetalingsdag, omdat het exacte tijdstip afhankelijk is van de bank. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen via de Staffyou Assist (https://assist.staffyou.nl/).

Goede ervaringen

Goede ervaringen, geven genoeg shifts indien je het aanvraagt, en communicatie is sterk!!

27 octobre 2025

Hi,

Wat goed om te horen dat je zulke fijne ervaringen hebt. Veel succes en werkplezier gewenst!

heel duidelijk

Alles is heel duidelijk en kan mezelf makkelijk inplannen

26 octobre 2025

Hi,

Bedankt voor je positieve review!

Noté 2 sur 5 étoiles

Ze zijn heel moeilijk bereikbaar en…

Ze zijn heel moeilijk bereikbaar en betalen best weinig uit en stoppen meer in hun eigen zakken , ik had een dienst waardoor ik helaas niet kon komen door een auto ongeluk, ik netjes bellen dat ik wat flink wat later ben maar toen zei meneer : nee is al goed je hoeft niet meer te komen kom maar morgen weer waardoor ik zei oke, krijg ik opeens een no show en geen toegang meer tot niks , jammer hoe ze werken!

30 septembre 2025

Hi Ilker,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat dit zo is verlopen, zeker gezien de omstandigheden. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We zoeken dit graag voor je uit. Zou je contact met ons willen opnemen via de Staffyou Assist (https://assist.staffyou.nl/), zodat we dit samen kunnen oplossen? We helpen je graag verder.

Top!

Ik ben super tevreden met Staff You. Er zijn variërende diensten waar je aan de slag kan. De uitbetaling is top (in sommige gevallen veel eerder) Het is zeker aan te raden!

5 octobre 2025

Bedankt voor je positieve review! Super dat je blij bent met Staffyou 😄

Noté 5 sur 5 étoiles

Niet kan kans arm maar kans rijk

Kansen om ervaring op te doen in verschillende sectoren

5 octobre 2025

Hi Jamal,

Fijn om te zien dat je zo positief bent, dank je wel!

Service en app

De app werkt vaak niet en probeer contact op te nemen met klantenservice maar dat lukt niet ook niet via de ai chatbot

3 octobre 2025

Hi Yusuf,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ervaren. Onze ondersteuning verloopt vooral via de Staffyou Assist. Neem gerust contact met ons op via https://assist.staffyou.nl/ zodat we je direct kunnen helpen.

Leuk bijverdienen

Staffyou zorgt voor een leuke bijverdienste. Verschillende diensten die uit staan , genoeg keuze om uit te kiezen

25 septembre 2025

Hi Anna,

Bedankt voor je positieve review!

De beste is Staffyou

Ik heb snel hulp gekregen en de kans gekregen om via staffyou te werk te kunnen. Alles ging soepel en snel. De volgende dag kon ik al te werk. Sneller efficient en leuke diensten. Staffyou gaf me een kans om geld te verdienen om mijn doelen te behallen.

24 septembre 2025

Hi Migaela,

Geweldig om te zien dat je zo tevreden bent! Bedankt voor de 5 sterren. 🙌

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle handelingen alsin snel aan de…

Snelle handelingen alsin snel aan de slag kunnen goede betalingen gezellige teams waar je terecht in komt ze houden goed rekening met je en klantenservice is goed bereikbaar en helpt graag kort om zwaar tevreden over deze app

22 septembre 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus