Een paar keer via staffyou gewerkt, dat ging altijd prima. Nu is mijn account zonder duidelijke reden al een tijdje geblokkeerd. Heb op diverse manier contact proberen op te nemen maar geen reactie ge... Voir plus
Lisez les avis des autres
Werken via Staffyou is super fijn, je kan zelf kiezen welke en wanneer jij diensten wilt aannemen. Je hebt diverse soorten diensten die worden uitgezonden en dat maakt Staffyou bijzonder. De werkgev... Voir plus
L'entreprise a répondu
Prima diensten worden aangeboden en dat werkt prima alleen zodra er iets is met je account is dit uitzendbureau niet te bereiken. Van alles hebben we geprobeerd maar helaas. Telefoonnummer doet het oo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Staffyou biedt een toegankelijke app om jouw mogelijkheden om te werken te koppelen aan één of meerdere werkgevers. Het biedt flexibiliteit en veelzijdigheid (als je voor meerdere werkgevers wil werke... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Welkom, wij zijn Staffyou De huidige jonge generatie is de eerste welke volledig met het internet is opgegroeid. Het internet heeft transparantie en keuzevrijheid gebracht in veel branches. Nu ook in de bemiddelings- en uitzendbranche, wij zijn Staffyou, een data gedreven platform voor klussen in horeca, logistiek, retail en meer! Missie Als je van je hobby je werk maakt, hoef je niet meer te werken. Wij vinden dat iedereen een fijne baan verdient en het is onze missie om dit maximaal te faciliteren. Een gelukkige medewerker gaat enthousiast aan de slag!
Coordonnées de contact
Wilhelminakade, 99B, 3072 AP, Rotterdam, Pays-Bas
- 010 - 411 51 41
- pavle@staffyou.nl
- staffyou.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 58 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Les gens ont aussi consulté
Het werk was leuk
Het werk was leuk. Ik heb met veel mensen gepraat en met leuke collega’s gewerkt

Réponse de staffyou.nl
Heel erge fijne werksfeer en erg goeie…
Heel erge fijne werksfeer en erg goeie ondersteuning vanuit de organisatie.

Hele fijne samenwerking!
Hele fijne samenwerking!! Je kan werken waar en waarneer je wilt en als je hulp nodig hebt staan ze altijd klaar!
goed
Je werd vriendelijk en warm ontvangen! Het werd duidelijk uitgelegd wat je moest doen en er werd drinken voor ons geregeld en het was erg fijn!

Réponse de staffyou.nl
Heb vandaag af gewassen bij Allianz
Heb vandaag af gewassen bij Allianz. En luke de diensten vaak. Voelt sls thuis komen. De chefkok is vriendelijk en collega's zijn collegiaal. Het lijkt alsof ik daar in dienst ben. Ze maken je weg wijs als je spullen niet kan vinden. En ja ik verheugde om velen weer te zien. Het bedrijf is top

Réponse de staffyou.nl
Leuke collega’s gehad bij Feyenoord…
Leuke collega’s gehad bij Feyenoord gehad gisteren tijdens de wedstrijd tussen Nederland Spanje. Ik zou zeker weer willen werken met ze!

Taalontwikkeling…
Ik heb mijn taalontwikkeling kunnen verbeteren. Ik heb mezelf kunnen dwingen een andere taal te spreken. Daarbij heb ik het naar mijn zin gehad met m’n collega’s. Die ik heb leren kennen.

Niet top
Service wisselt heel erg. Staffyou is lastig te bereiken (geen nummer, enkel te bereiken via WhatsApp...) maar had altijd goede ervaringen waar ik snel, vriendelijk en goed geholpen werd bij vragen, problemen met salarisbetaling etc.
Recent heb ik geprobeerd contact te zoeken ivm een fout mbt salaris, maar kreeg steeds geen reactie, werd gevraagd mijn probleem uit te leggen om vervolgens niet binnen 24 uur geholpen te worden waardoor ik keer op keer weer opnieuw gevraagd werd om mijn informatie op te sturen omdat ze de oude berichten niet meer konden lezen na 24 uur.
Het onderwerp was een conflict waarbij ik na telefonisch contact misleidende informatie/een valse belofte heb gekregen. Uiteindelijk is het geëindigd met dat het het woord van Staffyou tegen het mijne was, in het nadeel van mij. Ben zeer teleurgesteld over hoe Staffyou dit heeft afgehandeld.

Hele fijne uitzendbureau!
Hele fijne uitzendbureau!
Heel erg flexibel, je kan werken wanneer je wilt, zeker een aanrader!

Communicatie
Communicatie met de planners kan beter. Klantenservice kan beter
De AI bot kan duidelijker

veel vrijheid
Geven je veel vrijheid. Fijne pauzeruimte. Goed betaald voor het werk dat je moet doen

Staffyou het bedrijf is eerlijk:
Staffyou het bedrijf is eerlijk:
Oprecht met je:
Helpt je met alle vragen & beantwoord ze nauwkeurig.
Geeft alles eerlijk aan, kijkt mee naar je minpunten & pluspunten.

Réponse de staffyou.nl
De app is vaak traag en geeft vaak…
De app is vaak traag en geeft vaak errors. Het is erg irritant dat ik steeds lang moet wachten voordat een pagina laad. Ook wil ik vaak het adres zoeken om naar werk te gaan maar soms duurde het laden zo lang dit is vervelend want het kost me veel tijd. Ook als je diensten hebt geliked kleurt het hartje niet altijd gelijk wat het verwarrend maakt. Het zou Fein zijn als er verbetering komt in de app.

Réponse de staffyou.nl
Twee keer voor niks naar…
Mijn dochter twee keer voor niks naar een opdracht gegaan en kon na het op tijd melden weer onverrichte zaken naar huis omdat er toch geen werk was of haar broek niet zwart genoeg was.

Geweldig!!
Staffyou is echt ideal!!!
Goeie communicatie en uitbetaling.
Echt ideaal voor wanneer je tijdelijk aan de slag wilt!

Réponse de staffyou.nl
Destijds (2021) werd ik last-minute op…
Destijds (2021) werd ik last-minute op de dag van de klus zelf gecanceld. Het was voor de Albert Heijn en was de eerste opdracht. Ik vond dit niet netjes van zowel Staffyou als van AH en heb daar terecht een klacht over ingediend. Bij de aanvraag voor her-activering van mijn account wordt er vervolgens gejankt over onvrede, onvrede die zij zelf hebben veroorzaakt met hun onprofessionele gedrag. Te lachwekkend voor woorden voor een dom slechtbetaald bijbaantje 🤣. Ik wens jullie veel succes met jullie oneerlijke praktijken.
Ik heb gewoon een baan, dus ik zoek geen nieuwe positie.
Jullie zijn niet netjes geweest en erkennen dit niet, kwalijke zaak.

Zeer teleurgesteld in Staffyou
Zeer teleurgesteld in Staffyou. Op 1 november miste ik één telefoontje, belde direct terug, maar kreeg niemand te pakken. Later werd me een dienst aangeboden die ik niet volledig kon werken. Er werd beloofd dit na te vragen, maar ik heb daarna niets meer gehoord. Ondanks meerdere mails en bewijsstukken sinds 6 november blijft het stil. Bovendien werd onterecht beweerd dat ik meerdere keren gebeld zou zijn, wat niet klopt. Onprofessioneel en onbetrouwbaar.

Réponse de staffyou.nl
Raad staffyou aan niemand aan… Je werkt…
Raad staffyou aan niemand aan… Je werkt 4 dagen maar word maar voor 1 betaald……..???? Bellen naar hun heeft geen zin, ze nemen toch niet op. Appen heeft geen zin niemand reageert, echt een hele slechte communicatie service. Heel jammer! Lijkt hun niks te kunnen schelen

L’expérience Trustpilot