Een paar keer via staffyou gewerkt, dat ging altijd prima. Nu is mijn account zonder duidelijke reden al een tijdje geblokkeerd. Heb op diverse manier contact proberen op te nemen maar geen reactie ge... Voir plus
Lisez les avis des autres
Werken via Staffyou is super fijn, je kan zelf kiezen welke en wanneer jij diensten wilt aannemen. Je hebt diverse soorten diensten die worden uitgezonden en dat maakt Staffyou bijzonder. De werkgev... Voir plus
L'entreprise a répondu
Prima diensten worden aangeboden en dat werkt prima alleen zodra er iets is met je account is dit uitzendbureau niet te bereiken. Van alles hebben we geprobeerd maar helaas. Telefoonnummer doet het oo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Staffyou biedt een toegankelijke app om jouw mogelijkheden om te werken te koppelen aan één of meerdere werkgevers. Het biedt flexibiliteit en veelzijdigheid (als je voor meerdere werkgevers wil werke... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Welkom, wij zijn Staffyou De huidige jonge generatie is de eerste welke volledig met het internet is opgegroeid. Het internet heeft transparantie en keuzevrijheid gebracht in veel branches. Nu ook in de bemiddelings- en uitzendbranche, wij zijn Staffyou, een data gedreven platform voor klussen in horeca, logistiek, retail en meer! Missie Als je van je hobby je werk maakt, hoef je niet meer te werken. Wij vinden dat iedereen een fijne baan verdient en het is onze missie om dit maximaal te faciliteren. Een gelukkige medewerker gaat enthousiast aan de slag!
Coordonnées de contact
Wilhelminakade, 99B, 3072 AP, Rotterdam, Pays-Bas
- 010 - 411 51 41
- pavle@staffyou.nl
- staffyou.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 63 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Les gens ont aussi consulté
Staffyou.nl kan beter
Het concept van Staffyou is niet slecht, maar kan beter.
Betaling is snel en duidelijk. App zelf indeling is rommelig en niet duidelijk. Sommige info bij de vacatures is verouderd en het aanbod voor werk is heel beperkt. Bij het uurloon staat niet duidelijk of het incl is of ex. Sommige banen hebben wel reisvergoeding en andere niet.
Door het beperkte aanbod van werk zie je veel ZZPers,Uitzendkrachten op 1 Like Vacature reageren en vragen of ze uitgenodigd kunt worden wat dan niet gebeurt en men dan eindigt bij de UWV.
Het is jammer want er kan nog meer uit deze app concept.

Bizar raar
Bizar raar, Staff you doet aan leeftijdsdiscriminatie en staat je vervolgens niet te woord. Werkverzoeken zijn 'afgekeurd' terwijl ik niet eens in het verleden heb gevraagd om er te werken (nù leek mij deze dienst wel leuk dus probeerde ik te 'liken' zodat je een uitnodiging ontvangt,). Je wordt nergens meer uitgenodigd als je over de 23 bent. Sommige vriendinnen van mij, ervaren dezelfde hekelingen. Ik zou zeker bij een andere uitzendorganisatie werken als je opzoek bent naar een bedrijf die met je meebeweegt als starter!

Ik ben geholpen door Grey
Ik ben geholpen door Grey, echt een topper 5 sterren :)

Greg echt een topper!!!
Ik heb al een week geleden gevraagd bij andere werknemers van staffyou, om een uitnodiging waar ze nogsteeds niet terug waren opgekomen, en me steeds lieten wachten, maar tuurlijk was er weer een redder in nood en zijn naam is GREG. Ik ga niet liegen staffyou jullie hebben een hele grote aanwinst kunnen bemachtigen jullie gaan niet zomaar zon super vriendelijke toppertje vinden, hoop dat jullie een lang contract hebben afgesloten!!!

Onterecht geblokkeerd worden..
Ik ben onterecht geblokkeerd voor bepaalde diensten op een bepaalde locatie. Ze belde me in de middag om te vragen of ik kon werken. Ik zei stoor mij maar een uitnodiging, dan bekijk ik de details. Later kwam ik erachter dat ik het niet zou halen, dus heb ik één van hun nummer geappt met sorry ik haal het niet. Nu zie ik dat ik geblokkeerd ben, omdat ze me al ingepland had, terwijl ik nooit geaccepteerd had of telefonisch bevestigd had dat ik zou komen met zekerheid… erg teleurstellend en vervelend. Ik heb dit door klachten vaker bij mij vriendinnen gehoord, dat Staffyou vaak onterecht blokkeert.

Réponse de staffyou.nl
Voor de flexibele werker!
Ik werk al langere tijd op 'freelance' basis bij staffyou. Hier heb ik al gave dingen mogen doen op plekken waar je normaal nooit komt!

Réponse de staffyou.nl
Het was makkelijk shifts in te voeren…
Het was makkelijk shifts in te voeren en werden snel gevuld. Fijn dat ik zelf invloed had op wie kwam.

StaffYou & Johan Cruijff ArenA
Vanuit de Johan Cruijff ArenA werken we heel graag met StaffYou. Niet alleen leveren zij goed getraind en leuk personeel, ook staan zij altijd klaar mee te denken en een stapje extra te zetten om ons te helpen als dat nodig is. Een fijne samenwerking!

Waar te beginnen??
Waar te beginnen??? Per 29/7 is STAFFYOU telefonisch NIET bereikbaar voor medewerkers. Enkel per whatsapp. 2 jaar geleden kon je via STAFFYOU bij ieder leuk festival werken. Maar tegenwoordig willen al deze opdrachtgevers NIET meer met hun samenwerken. Als UZK krijg je te maken met regels over tijdig melden in eigen tijd wachten dus ONBETAALT etc en je wordt ook beoordeeld. Deze sterren staan openlijk in je profiel. Maar bij genoeg 5 sterren en dan ineens een 1 ster doen ze niet aan hoor en wederhoor. En je hebt bij deze opdrachtgever ook geen mogelijkheid om dan een beoordeling terug te geven. Dat is oneerlijk. Het begon ooit veel belovend. Ik werd zelfs benaderd of ik een positieve review wilde achterlaten ( zo nodig overleg ik dit verzoek zwart op wit ) maar nu twee jaar later is er weinig over van dit ooit veelbelovende platform. We zullen zien wat er na 1/1/2025 gebeurt als de belastingdienst het schijn ZZP ook gaat handhaven. Je behoort dan 33 euro per uur te verdienen en niet de zeer royale 14 euro voor een klus in Zandvoort voor diensten van 12 uur zonder reiskosten en eetvergoeding amper mogelijkheid om daar te geraken ivm de grandprix. Dit is dus een uitstervend platform die steeds meer opdrachtgevers verliest en enkel nog de functies aan de onderkant van de arbeidsmarkt heeft. Runnen, schoonmaken, productiewerk bij kleinere bedrijven.
Ik zou er niet voor gaan werken en ik zou ze ook niet inhuren. En bijdeze heb ik graag aan jullie verzoek gedaan om een review te schrijven.
Update : de reactie van SY is exact wat er mis is. Veel tekst en geen inhoud. En geen reactie op het feit dat ze al hun opdrachtgevers aan het kwijtraken zijn. Gelukkig kon ik direct bij de opdrachtgever in dienst buiten SY om. Ze houden geen goed personeel over en de leuke opdrachtgevers zijn ook weg. En er komt amper iets bij.

Réponse de staffyou.nl
Hassan heeft mij geweldig geholpen
Hassan heeft mij geweldig geholpen! Hij nam goed de tijd om mijn vragen te beantwoorden en mij te helpen. Fantastische gozer en werknemer!!!
Erg goede service
Ik word altijd erg goed geholpen bij vragen en deze worden snel behandeld. Nogmaals bedankt Hassan voor de goede en snelle hulp. Fijn platform
Perfect
Staffyou is een goed bedrijf, goed betaald goed werk en goede service. Makkelijk wekelijks uitbetaald. Wat wil je nog meer? Met hulp bij iets moet je echt bij Hassan zijn. Altijd behulpzaam, antwoord snel en communiceert goed binnen het bedrijf en met de klant.
Altijd goed
Staffyou
Goeie bedrijf en goeie gesprekken met Hassan hij kan je altijd helpen
Goed bedrijf met veel diensten
Goed bedrijf met veel diensten. Word vrij vaak uitgenodigd voor een dienst dus snel beginnen met werk hier is niet moeilijk. Klantenservice reageert vrij snel en helpt ook graag. Krijg voornamelijk Hassan op mijn chat en ben tot nu toe altijd binnen een dag geholpen met mijn problemen.
Diensten worden voor de rest bijna altijd lekker optijd uitbetaald (met feestdagen kunnen er problemen zijn met uitbetalingen en toeslag) maar dit was vooral in 2023 en dit jaar heb ik nog niks geks meegemaakt met de betalingen gelukkig.
Lekker elke vrijdag op je rekening en als je wilt kan je bij de meeste diensten snel betaling aanvragen als je ZZP'er bent en dan krijg je het de volgende dag al tegen een kleine persentage (~4,-)
Omdat er altijd alles verloopt zaols…
Omdat er altijd alles verloopt zaols het hoort
Best Freelancing Platform
The Best platform for work. So flexible and the staff's from staff you they are super friendly and they help a lot. Good wages and good types of work.