Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De eigenaar kwam na even een mail te sturen de Steps zelf aan huis brengen. Ook nog even gepraat en veel uitleg gekregen. Zeer goede indruk. De Steps werken prima. Ze zijn grotendeels al in elkaar g... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie degelijke step die ook nog eens probleemloos over straat mag rijden Hernia wel even wennen vanwege de achterwiel aandrijving en de stepondersteunig maar prima ding Ik geef 4 sterren omdat de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Pro's/ Het werkt prima nadat je uitvogeld hoe de versnellingen werken. Heerlijk om in de zomer te gebruiken, het is legaal zo je kan er geen boete voor krijgen. En het is heel chill om verlichting... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'équipement de mobilité

Écrit par l'entreprise

Zoals u wellicht al hebt vernomen is de elektrische step overal in de wereld een enorme hype, behalve in ons land. Het is namelijk niet toegestaan en zelfs strafbaar om met de elektrische step op de openbare weg te rijden. StapStep maakt elektrisch steppen mogelijk! Door elektrisch te steppen, met ondersteuning rijdt u legaal op de openbare weg.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 81 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Matige service en miskoop

Geweldige klantenservice zolang je iets koopt. Dashboard beschadigd bij levering en het stapbord ging kapot na het eerste keer gebruiken. Direct een retour aangevraagd en zit nu een halve maand vast aan de klanten service die mij aan het lijntje houd. Ik wacht nog steeds op mijn retourneren formulier.

UPDATE - het heeft nu een maand geduurt voor het retourneren en onderzoeken van "schuld" bij het product. Nog steeds geen bericht terug gekregen. Pas na een bericht op Trustpilot werd het duidelijk dat ik nog niet geholpen was. Ik hoop dat deze update resulteert in een snellere reactie.

20 septembre 2022
Logo de StapStep B.V.

Réponse de StapStep B.V.

Beste Nick,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten.

We vinden het erg vervelend om te horen dat je onze service als matig hebt ervaren. Daarnaast begrijpen we dat het vervelend is wanneer er snel een defect is ontstaan. Een verzendlabel kan u gelijk op onze website aanvragen. Hierdoor heeft u direct een verzendlabel uw mailbox. Verder hebben wij netjes binnen 2 werkdagen op alle mails gereageerd.

Mochten we toch in de toekomst vragen voor je kunnen beantwoorden over onze step, mag je ons altijd een bericht sturen.

Klantenservice StapStep.nl

Noté 3 sur 5 étoiles

Mooie step, maar dan

Mooie step, goeie snelheid werkt prima tot een maand lekker te steppen. Het achterspatbord breekt af... hoe? Omdat het niet goed vast zit ook nergens een extra beugel dat ze kunnen regelen. Service voor reparatie is helaas minder als verwacht.
Meeste andere steps hebben een extra beugel zodat het achterspatbord niet veert. Helaas is het nu dus al gebroken en een brok ellende om het weer goed te krijgen baal als de stekker!

16 septembre 2022
Logo de StapStep B.V.

Réponse de StapStep B.V.

Beste Sven,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten.

We vinden het erg vervelend om te horen dat je onze service als minder hebt ervaren, onze excuses daarvoor. Wij hebben gemerkt dat mocht er iets stuk gaan, klanten het juist fijn vinden om het spatbord even zelf te vervangen. Op deze manier is het probleem sneller verholpen en ben je de step niet een poosje kwijt. Mocht je dit niet willen en/of kunnen, dan kan de step altijd worden opgestuurd ter reparatie.

Mochten we nog vragen voor je kunnen beantwoorden over onze step, mag je ons altijd een bericht sturen.

Klantenservice StapStep.nl

Top helemaal blij mee

Top helemaal blij mee, goed verzorgd. Alleen om aan de praat te krijgen was wel even een gezoek. Bleek op de handrem dat je die 3 sec ingedrukt moet houden om te ontgrendelen zodat je kan steppen en rijden. Verder geen klachten. Hier zijn wij er erg blij mee. Al 2 x aangehouden door politie en zonder problemen ( na uitleg) konden we verder steppen. 😊

13 septembre 2022

Stalstep B.V

Stapstep B.V. doet het prima, echter vraag ik me af of de prijs voor wat je krijgt in balans is. Kortom: over de klantenservice valt weinig negatiefs te bedenken, dat zit wel snor. Of de step de prijs waard is; daar twijfel ik aan. In NL voorziet het in een behoefte, maar het blijft wat halfslachtig. Ik ben eigenlijk tegelijk ook weer gaan steppen op een Esla. Heel eerlijk vind ik dat leuker.

16 septembre 2022

Super fijne elektrische stapstep

Het is even wennen om een elektrische step te hebben die je ook moet aansteppen om de 8 seconden. Maar je went er snel aan. Ik vind de step mooi afgewerkt en gaat lekker snel. Alleen het jammere zijn de wielen, Anti-lek banden/wielen. Op asvalt merk je er niets van maar op een stenenweg tril je wel aardig met de step. Als je een elektrische step wil hebben die ook op de weg en stoep mag dan raad ik deze step zeker aan.

13 septembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

De levering ging super snel

De levering ging super snel. De step rijd zeer fijn. Wat hobbelig over klinker wegen maar voor de rest prima. Inelkaar zetten is kinderspel.

Prima service via hun chat en email. Als ik het geld had, had ik al mijn maten een step gegeven.

7 septembre 2022

Legale en sportieve step

Gedegen, mooie & opvallende step. Heb deze gekocht omdat hij legaal is en vanwege die stepondersteuning; zodat ik dan ook actief bezig ben. Wel is het regelmatig nodig 2 of 3x mee te steppen voordat de step accelereert. Verder is het heerlijk om hierop te steppen, voornamelijk op asfalt.
En last but not least; ik krijg regelmatig complimenten over mijn step.

6 septembre 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Fijn dat het legaal is

Fijn dat het legaal is, maar om 300 euro boven op het gebruikelijke bedrag voor een step van deze kwaliteit is naar mijn mening te veel. Er is een model die exact op de “stapstep” lijkt, met een paar kleine verschillen die de step illegaal maken voor de helft van de prijs. Dus je betaalt 300 euro extra alleen voor het feit dat de “stapstep” trap ondersteuning heeft en geen gashendel.

5 septembre 2022

Zeer goede step

Zeer goede step. Goede kwaliteit materialen en erg makkelijk in en uitklappen. Ideaal voor gebruik in samenwerking met ov. Het is even wennen, maar echt de moeite waard. Je moet alleen wel uitkijken met drempels of onevenheden op de weg. Het veroorzaakt geen schade maar op 20/20+ km/h wel schrikken

3 septembre 2022

Goeie prijs kwaliteit!

Pas geleden een step gekocht bij stapstep. Top step! Accu houdt het lang uit, zelfs op de hoogste stand. Step is makkelijk mee te nemen door het opvouw-systeem. Hij rijdt comfortabel met een prima snelheid! Alleen jammer dat ik af en toe moet steppen, maar anders is het niet legaal in Nederland.

Perfect!

Prima service! Vind het reizen met de step erg fijn. Fijn dat er eindelijk een legale versie van de elektrische step is!

Heerlijke step

Goed bereikbaar, snelle levering, vriendelijk.
Het enige wat ik nog had kunnen wensen is een iets uitgebreidere handleiding. De step werkt super! Wij gebruiken hem op parken. Enige is dat je op moet passen met hobbels. Die ziet de step soms zomaar als een “step” en dan schiet hij onbedoeld vooruit. Ik ben er blij mee.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel een gemakkelijk kunnen bestellen

Snel een gemakkelijk kunnen bestellen. Voor 17.00 uur besteld en de ochtend erna al geleverd. Als je via de chat een vraag stelt dan reageren ze snel. Helemaal dikke prima.
Leuke step en goed gevoel dat alles legaal is.

11 août 2022

Tevreden stepper

Stapstep wordt keurig netjes een dag na bestellen geleverd. Het stuur moet je zelf monteren; geen probleem, maar het loshangende stuur met display had wel enkele beschadigingen op de stuurstang veroorzaakt. Beter inpakken en beschermen dus. Step werkt verder prima; 25 km/h is nog best hard! Step lijkt voorvering te hebben, maar veren doet hij niet erg; op een klinkerweg rammel je uit elkaar. Op asfalt rijdt hij prima.

27 juillet 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus