1. Service d'esthétique automobile
  2. aussi dans
  3. Station de lavage automobile
  4. Traiteur mobile

Écrit par l'entreprise

Hos SteamLion brænder vi for at give biler den behandling, de fortjener. Vi tilbyder professionel bilpleje og rengøring med fokus på kvalitet, grundighed og et flot resultat – både indvendigt og udvendigt. Vi ved, at en bil ikke bare er et transportmiddel. For mange er bilen en vigtig del af hverdagen, og derfor går vi op i, at hver eneste bil bliver behandlet med omhu. Vi arbejder grundigt og effektivt og har fokus på selv de små detaljer, som gør den store forskel. SteamLion benytter moderne udstyr og professionelle metoder til bilrengøring, så vi kan komme effektivt i dybden med snavs, støv, pletter og andre urenheder. Vi tilbyder blandt andet grundig indvendig rengøring, damprensning og professionel klargøring af biler og varevogne. Det vigtigste for os er vores kunder. Derfor lægger vi stor vægt på god service, fleksibilitet og en høj standard hver gang. Vi ønsker ikke bare, at bilen skal se ren ud, når vi er færdige – vores mål er, at kunden skal kunne mærke forskellen og være glad for resultatet. Hos SteamLion får du en personlig og professionel service, hvor vi tager os tid til opgaven og gør vores bedste for at levere et resultat, vi selv kan stå inde for.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

4,5

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Jeg bestilte den helt store tur

Jeg bestilte den helt store tur. Ekstra rengøring og dyrehår. Jeg bor på en gård med meget mudder og har haft hund der har hoppet ind og ud af bilen i årevis. Jeg var dybt imponeret over hvor ren den kunne blive. De kom 2 mennesker, det tog en time og bilen står næsten som ny. Jeg er yderst tilfreds!

7 octobre 2026

Super fin service og godt arbejde.

Flinke folk der kom og gik i gang med det aftalte. Havde bestilt en sølvpakke i forbindelse med tilbagelevering af en leasingbil, og bilen var bare SÅ fin bagefter. Det tog cirka en time. Det hele foregik meget professionelt fra start til slut. Det bliver ikke sidste gang, at jeg kontakter dem for rens af bil.

28 septembre 2026

Min bil føles helt ny

Min bil føles helt ny! ⭐⭐⭐⭐⭐
Tusind tak for et fantastisk stykke arbejde. De to personer var meget professionelle, og bilen er blevet super ren. Jeg har tidligere prøvet andre firmaer, men SteamLion er bare meget bedre. Kan helt klart anbefale dem, og jeg vil bestemt bruge dem igen!

Vh
Christina

3 octobre 2026

Godt arbejdet og god service

Jeg har fået klargjordt min bil hos dem. Jeg valgte sølv-pakken. Med et vidunderligt resulstat. Jeg tøver ikke med at ringe til dem næste gang bilen skal rengøres. Tak for godt arbejde og god service.

2 octobre 2026

Perfekt resultat og fantastisk service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har nu fået ordnet begge mine biler hos Steamlion, og jeg er virkelig imponeret over resultatet. Begge biler er blevet ordnet til perfektion og stod simpelthen så flotte bagefter – der bliver virkelig kælet for detaljerne.

Det er samtidig en kæmpe luksus, at de kommer hjem til én og klarer det hele, og personalet er både søde, imødekommende og virkelig servicemindede.

Super god service fra start til slut og et resultat, der taler for sig selv. Steamlion får klart 5 stjerner og mine varmeste anbefalinger – det bliver helt sikkert ikke sidste gang 😊🚗✨

2 octobre 2026

Tilfreds

De kom, så bilen og sagde hvad der var med og ikke med i den pakke jeg havde købt, kom med en meget fordelagtigt pris på lidt ekstra sæde rens.
Bilen står flot og resultatet er rigtigt tilfredsstillende og god service er god

1 octobre 2026

Riktig god rengøring og kontakt

Riktig god rengøring og kontakt. Børnesæde skulle tas væk for rengøring under, men det lykkedes ikke. Jeg hade dog forventet at de måske kan bede om hjælp, hvis det er problemer.
Riktig søde mennesker som laver et godt stykke arbejde! Min mand blev vildt begejstret når ham kom hjem 🤩

24 septembre 2026

Virkelig godt arbejde. Bilerne funkler!

Et virkelig godt arbejde med indvendig rengøring i begge vores biler, som virkelig trængte. De funkler nu!
Oven i det skønne resultatet var det en rigtig god og behagelig service, med fleksibilitet, da vi havde brug for at rykke en tid.

2 septembre 2026

Vi har lige haft besøg af Steamlion.

Vi har lige haft besøg af Steamlion.
Vores bil trængte meget til rengøring, og det fik den i den grad. Et fantastisk flot resultat, det er dem vi sender bud efter næste gang.
Dem kan vi kun afbefale👌
Og tak til Maja og Co.
Mvh Annette Villumsen

13 septembre 2026

Steamlion de levere der hvor andre…

Steamlion de levere der hvor andre springer over , de går i ned i mindste detalje også steder du slet ikke viste at bilen var beskidt 🙏🏻 Det er virkelig som at få en ny bil hvergang de er forbi og rengøre vores to biler 🙏🏻🙏🏻🤩🤩

5 août 2026

Vi har i dag fået begge vores biler…

Vi har i dag fået begge vores biler gjort rent. Altså jeg må bare sige, hold op et flot arbejde de laver. Vi har jo 2 nye biler igen. Meget professionelt og gennemført. Jeg bliver fast kunde fremover. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 août 2026