Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

2 søde og hjælpsomme unge mennesker leverede vores nye sofaer (meget tunge). De gav besked før de kom (ellers mellem 8 og 21). Tingene i fin stand. Det kan jo ikke gøres bedre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god leveranceoplevelse. Det var rigtig fint, at man kunne følge ordren via SMS-linket undervejs, så man hele tiden vidste, hvornår leveringen nærmede sig. Chaufføren ringede desuden cirka fem mi... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service logistique
  2. Services de déménagement et de stockage
  3. Déménageur
  4. Service de transport

Écrit par l'entreprise

Where Every Delivery Tells A Story – We Deliver More.

Coordonnées de contact

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Skod firma

Hej jeg betalte 39 kr for i skulle ringe inden levering
Fik en sms da vognmanden fra BRING kom
Fint firma contra jeres

For sent😡😡😡

Meget fin betjening fra BRING😊😊😊
Som hjalp med at slæbe varen ind UDEN BETAlING hvor i skulle have
Over 1200 kr

SKAM JER

Alt i alt kan I se jer selv i spejlet og sige vi er et godt
Firma

20 avril 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

God service men fejl i intern kommunikation omkring levering

Venlig chauffør som desværre ikke vidste at jeg havde booket og betalt for at han skulle ringe mig op 30 min før ankomst. Da han var alene var det derfor udfordrende at få et meget tungt spisebord ud af vognen, da den person der skulle assistere hos os ikke var tilstede.
Det lykkedes og vi var glade for at det ikke regnede.

Hej Karin,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores chauffør – det sætter vi stor pris på.

Vi beklager samtidig, at informationen om opkald før levering ikke var nået frem til chaufføren. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt, at det har gjort leveringen mere besværlig for jer.

Vi tager din feedback med videre internt, så vi kan forbedre vores kommunikation og sikre, at sådanne aftaler bliver fulgt fremadrettet.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det, og vi er glade for at høre, at det trods alt lykkedes.

Step Transport

Venlig og professionel levering

Venlig og professionel levering

16 avril 2026

Hej Hanne,
Tusind tak for din flotte feedback 🤗
Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse, og at både levering og information levede op til dine forventninger.
Vi giver din ros videre til chaufføren – det vil helt sikkert blive værdsat!

Du er altid velkommen igen 🚛

Noté 1 sur 5 étoiles

Har lige fået en besked om at min sofa…

Har lige fået en besked om at min sofa er leveret, uden den er det.

16 avril 2026

Hej Marie,

Det beklager vi virkelig – sofaen er ikke leveret endnu.

Den er desværre fejlagtigt blevet registreret som leveret af chaufføren. Vi kan se, at der tidligere er forsøgt levering uden held, og den er derfor ikke afleveret.

Du vil snarest modtage en ny SMS med en opdateret leveringsdato.

Sig endelig til, hvis du har spørgsmål i mellemtiden.

Step Transport

Noté 2 sur 5 étoiles

Rodet forløb

Rodet forløb, 4 telefonopkald fra det første hold der efterlod varen i opgangen uden at bære den op til gene for resten af beboerne. Varen stod der 2 timer før hold 2 mødte og var den op. Hold havde ikke ordre oplysninger, og var først i tvivl om der var købt indbæring, da det var afklaret havde den på holdet dårlig ryg

Hej Asger,

Det fremgår af deres app, så det tyder på, at der blot har været lidt forvirring hos chaufførerne.

Vi blev opmærksomme på situationen og fik heldigvis sendt et andet hold ud inden for kort tid, som kunne løse opgaven. Det var den bedste løsning, vi kunne finde i situationen.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Bedste hilsner

Service = 0

Først vil jeg sige at levering var ok MEN som kunde føler jeg mig totalt til grin. Jeg måtte tage en fridag fordi jeg da jeg bestilte min vare ku. Kunne få et tidsinterval der hed 8-21.
Dagen før jeg skulle have min levering, fik jeg så en sms hvor jeg kunne betale ekstra for at få besked 30 min før. Det blev jeg træt af eftersom jeg så kunne have brugt min dag helt anderledes, hvis jeg havde vidst på forhånd d at dette var en mulighed. Jeg valgte så i arrigskab ikke at få et opkald for jeg havde jo alligevel taget en fridag, så hvorfor skulle jeg så betale for et opkald. Jeg endte så med på dagen både at få tracking af bilen på sms plus et opkald fra chaufføren. Som kunde føler man sig til grin og at det er latterligt at det skulle koste noget når i gør det alligevel. Jeg vil anbefale at FDB møbler finder en anden samarbejdspartner.
Jeg kunne ikke vælge med indbæring den dag jeg bestilte. Men det kunne jeg så også vælge at tilkøbe dagen før. Får en helt urimelig pris. Så det var bare en kantstenslevering. Chaufføren bad mig dog selv om at løfte mine stole ned fra ladet af lastvognen fordi jeg pænt stod på gaden og ventede da han kom.

Hej Mette,

Vi er kede af at høre, at du føler dig til grin – det er bestemt ikke vores intention.

Via vores kundeguide (Som fremgår i SMS-link) fremgår det, at der sendes live tracking ca. 1 time før ankomst.

Det er selvfølgelig dejligt at høre, at chaufføren har ringet til dig før ankomst. Det er dog noget, han har gjort på eget initiativ og ikke et krav fra vores side, da denne service ikke er tilvalgt og derfor heller ikke fremgår i hans app.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Bedste hilsner

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg undgår helst STEP fremover

Jeg købte et Sony TV, med levering af STEP.

Fra Sony fik jeg denne leveringsinformation, der er som sådan noget skal være:
• Standard leveringsvindue er kl. 8.00-18.00.
• Du modtager en SMS og e-mail med et leveringsvindue på 4 timer dagen før levering (inden kl. 13.00 dagen før).
• Du kan stadig ændre leveringsdatoen indtil kl. 6.00 på leveringsdagen.
• Chaufføren ringer til dig ca. 30 minutter før den planlagte levering.
• Du kan ændre leveringsdatoen gratis i op til 2 uger.
• STEP opkræver et ekstra gebyr, hvis leveringen ikke kan finde sted inden for de 2 uger.
• Live sporing af køretøjet cirka 1 time før levering.

Men det var ikke helt sådan det var.
Leveringsvinduet var 8-21. Hvis man ville have det kortere, skulle der betales. Og man fik kun SMS, ingen email. Hvis man ville ringes op en halv time før, skulle der betales. Ikke alle kan være hjemme i 13 timer, og de må så bare betale.

Derudover lå kassen med TV'et bare og flød skråt oven på nogle andre kasser, uden at være fastgjort. Det er ikke en ordentlig måde at transportere et TV.

Men nu har jeg erfaringen, og en anden gang vil jeg nok undgå at købe hos firmaer der benytter STEP til levering.

2 stjerner fordi live sporingen virkede fint, og jeg blev ringet op af chaufføren 12 minutter før han ankom.

Og dette er ikke en uopfordret anmeldelse. STEP bad om anmeldelse via SMS.

Tilføjet efter STEP's svar 16/4:
Det er ikke kun leveringsinformation fra afsender, der ikke stemte. Jeg har heller ikke kunnet finde noget på StepTransports Kundeguide om ekstra betaling.
Så at STEP mener "Det skal være tydeligt og gennemskueligt, hvad man kan forvente, uden ekstra overraskelser undervejs", er vist ikke helt seriøst.

Hej Jens,
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og jeg forstår godt din frustration – især når leveringsinformationen fra afsender ikke stemmer overens med det, du faktisk oplevede. Det skal være tydeligt og gennemskueligt, hvad man kan forvente, uden ekstra overraskelser undervejs.

Vi tager også din kommentar om håndteringen af TV’et meget alvorligt. Den slags skal naturligvis transporteres forsvarligt, og det er noget, vi følger op på internt.

Det er dog godt at høre, at live-sporingen fungerede, og at chaufføren trods alt kontaktede dig inden ankomst – men vi er helt enige i, at det samlede forløb ikke har levet op til forventningerne.

Tak igen for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Perfekt levering

Perfekt levering. Meget hjelpsomt chaufør. God info. om levering. 🤗

Hej Jens,
Tusind tak for din flotte feedback 🤗
Vi giver din ros videre til chaufføren – det vil helt sikkert blive værdsat!

Du er altid velkommen igen 🚛

Tryghed og nærvær

Virkelig dejlig oplevelse i butikken, vi følte os trykke da Caroline viste os de forskellige modeller og der var ingen pres i forhold til at vælge vores nye sofa. Samtidig var kundeservice en god oplevelse da vi blev ringet op i forhold til levering da der var lidt problemer med adressen, men den klarede Lise med det samme og vi fik endda vores sofa en dag før, fordi fragtfirmaet var i vores område alligevel. Vi er så tilfredse med vores køb hos Make Nordic og kan varmt anbefale det til andre.

Hej Pernille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling – det betyder rigtig meget for os.

Vi håber, I bliver rigtig glade for jeres nye sofa.

Noté 1 sur 5 étoiles

Meget dårlig oplevelse og ansvarsfralæggelse.

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med STEP Transport i forbindelse med levering af en seng.
Der opstod skader i mit hjem under leveringen og ikke bare én gang, men over flere omgange med forskellige hold, som blev sendt ud. Forløbet var kaotisk, og det virkede som om, der ikke var styr på opgaven fra start.
Efterfølgende har håndteringen været endnu mere frustrerende. Jeg blev henvist til mit eget forsikringsselskab, som fik skaderne vurderet. Da beløbet lå under min selvrisiko, blev jeg henvist videre til den udførende part.
Her har STEP Transport valgt at frasige sig ansvaret og henvise mig videre til en underleverandør, som ikke svarer på henvendelser.
Jeg står derfor som kunde tilbage med skader i mit hjem, uden reel hjælp til at få sagen løst.
Det mest skuffende er ikke kun selve skaderne, men måden sagen er blevet håndteret på. Der mangler ansvar, opfølgning og reel kundeservice.
Jeg kan desværre ikke anbefale at bruge STEP, hvis noget går galt i forbindelse med leveringen.

Hej Hjørdis-Maria,

Tak for din uddybende besked.

Vi er selvfølgelig kede af at høre om din oplevelse i forbindelse med leveringen samt de skader, der er opstået. Det er bestemt ikke den oplelse, vi ønsker at give vores kunder.

Som tidligere nævnt følger vi den gældende procedure, hvor skader på indbo skal anmeldes via egen indboforsikring. Denne proces er beskrevet i vores kundeguide og er standard i branchen. Når en sag herefter falder under selvrisikoen, vil den som udgangspunkt skulle håndteres mellem kunden og den udførende part.

Vi har forståelse for, at det kan være frustrerende, hvis du ikke modtager svar fra den pågældende underleverandør. Vi vil derfor tage kontakt til dem igen og bede dem følge op på din henvendelse.

Du er allerede i dialog med os via vores servicemail, hvor sagen fortsat håndteres. For at sikre et samlet og korrekt forløb, henviser vi til, at den videre kommunikation fortsætter der.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik besked både nogle dage før de kom

Fik besked både nogle dage før de kom. Besked i løbet af dagen om hvornår. De var høflige og venlige.

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at kommunikationen op til leveringen fungerede godt, og at vores chauffører oplevedes som høflige og venlige – det er noget, vi vægter højt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus