Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Handlede EN eneste gang hos stofkiosken. beholdte service mail men afmeldte den for få år tilbage. Fik her d.21.5.2026 et TRUSSEL mail. Ordret "videregivelse af dine data til SewIY GmbH" INGEN... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte fra Norge, og det står på nettsiden at moms var inkludert i betalingen. Nå har jeg fått melding om å betale moms på nytt gjennom posten, og når jeg forsøkte å få hjelp ang. saken så svares de... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer langt væk!! Ligesom Anita Lehmann Pier fik vi også annulleret vores ordre med en flot Halloween rabat. Uden begrundelse andet end at varerne ikke var på lager - mystisk, når man fortsat ka... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte mellem jul og nytår, og kan den 2. Januar afhente pakken, ingen unødig ophold i forsendelse eller andre irritationsmomenter - er faktisk overrasket over det er gået så hurtigt, nu de... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de loisirs
  2. Décorateur d'intérieur

Écrit par l'entreprise

Hjertelig velkommen hos stofkiosken.dk – din online-shop for både stoffer, metervarer og meget mere. Stoffer til alle syprojekter ... og det passende sytilbehør.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Ingen ordrebekræftelse eller mailadresse

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse og kan ikke finde en mailadresse til firmaet.
Det er lidt utrygt.
Jeg kan ikke se status på levering, når jeg ikke har modtaget et ordrenummer

12 septembre 2023

Hej!
Vi har desvörre pt. problemer med sendingen af ordrebekræftelse til nogle emailadr.
Venligst send mig dit ordre/- eller kundenummer retur her er til vores kundeservice emailen, så tjekker jeg op på det med det samme.

Ordrebekræftigelse ikke modtaget

Jeg har i dag bestilt noget stof gennem hjemmesiden, men har endnu ikke modtaget en ordrebekræftigelse, hverken i indbakke eller spam….

30 août 2023

Hej!
Tak for din anmeldelse her.
Vi har modtaget din ordre. Vedhæftet, i en email jeg sender til din private adr. nu her efter, finder du den tilsvarende ordrebekræftelse.
Desværre har vi i øjeblikket problemer med gmail-adresser og til disse bliver ordrebekræftelsen desværre pt. ikke sendt til.

Hvis du gemmer
vores e-mailadresse som en kontakt, bør du modtage alle e-mails fra os igen i
fremtiden.

Vi beklager ulejligheden.

Jeg bestiller noget stof

Jeg bestiller noget stof, ca d.15 august, modtager ingen ordrerbekræftelse over mail, selvom der står på hjemmesiden den burde være kommet. Jeg skriver derfor til deres kundeservice på mail, hvor jeg så får at vide de har ferie indtil d. 31/8, så nu skal jeg måske vente 2 uger med overhovedet at få et svar. Men de har selvfølgelig trukket pengene. Meget skuffende.

18 août 2023

Hej!
Jeg beklager meget ventetiden og nu er jeg kalr til at hjælpe.
Venligst send dit bestillings/ - eller kundenummer retur her, så tjekekr jeg op med det samme.

Manglende ordrebekræftelse…

Jeg venter stadig på ordrebekræftelse på ordre nr. 30246282 af 15/8. Hvornår kommer den mon???

Tak for hurtig respons - efter mit opslag herinde...

15 août 2023

Hej!

Vi har sendt ordrebekræftelsen til din e-mail, som du bestilte med. Så snart pakken er afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelse.
Tjek venligst altid din spam-mappe. Nogle gange ender e-mails der.

dit stofkiosken.dk-team

Noté 1 sur 5 étoiles

Min bekymring er at ser ik er adresse…

Min bekymring er at ser ik er adresse eller telefonnummer, kun mail kontakt og jeg har ik fået kvittering på mit køb, heller ikke i spam. Manglende adresse og telefonnummer er en advarsel om fup-firma.

14 août 2023

Hej!

Du kan kontakte os på følgende e-mailadresse:

kundeservice@stofkiosken.dk

Tjek venligst dine e-mails. Vi har sendt dig en e-mail.

Manglende ordrebekræftelse

Bestilte i weekenden, men har intet modtaget af ordrebekræftelse... Pengene er dog trukket. Virkelig dårlig stil!

5 août 2023

Kære Kira,

Har du allerede kigget i din spam-mappe? Desværre ender e-mails nogle gange også der.
Kontakt os venligst på kundeservice@stofkiosken.dk, så finder vi din ordre.

Dit stofkiosken.dk-team

Noté 2 sur 5 étoiles

Få man ingen ordrebekræftelse!

Få man ingen ordrebekræftelse!? Jeg har bestilt en pakke i weekenden og den eneste grund til, at jeg har ordrenummer el. butikkens ordrereference er, fordi jeg har betalt med Klarna 🤬

6 août 2023

Hej, Martyna,

vi har lige sendt dig en e-mail med ordrebekræftelsen. Vi er meget kede af, at du ikke har modtaget den før. Tjek venligst altid din spam-mappe. Nogle gange havner e-mails desværre også der.

dit stofkiosken.dk-team

Modtog ordrebekræftelse

Modtog ordrebekræftelse, og trackingnummer så jeg kunne følge pakken. Pakken var hos mig præcis 1 uge efter bestilling, og er positivt overrasket over hvor flot stoffet er i virkeligheden.

2 août 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Lækker hjemmeside med stoffer til en…

Lækker hjemmeside med stoffer til en overkommelig pris. Ordrebekræftelse kom ikke i første omgang. Jeg skrev til kundeservice, og fik hurtigt tilsendt den. Nu venter jeg spændt på stoffet.

17 juillet 2023

Hej!
Mange tak for din anmeldelse.
Det er godt at øre, at du er tilfreds med vores ervice og at du synes, at vi har nogle lækre varer til en god pris.

Noté 3 sur 5 étoiles

En skam at det ikke bare køre.

Får ingen ordrebekræftigelse. Pengene bliver trukket inden pakken bliver afsendt.
I mellemtiden får de udsolgt af noget af det jeg har købt.
Der bliver ikke givet besked om det, før pakken er afsendt. Pengene for det bliver tilbagebetalt efter en uge.
Synd, at der skal være så meget bøvl og spekulationer undervejs, når de har så mange fine ting.
Kan muligvis finde på at bestille derfra igen, men kun hvis tingene ikke kan fåes andetsteds.

1 juillet 2023

Hej!
Tak for din konstruktive tilbagemelding.
Jeg forstår så godt din frustation og vi arbedjer på, at forbedre netop denne arbejdsgang.
God sommer!

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin oplevelse

Fin oplevelse, og god service fra kundeservice.
Jeg blev lidt nervøs da jeg ikke havde modtaget en ordrebekræftelse dagen efter bestilling, og jeg havde læst nogle dårlige anmeldelser. Men så skrev jeg til kundeservice, der sendte ordrebekræftelse, tracking og opfølgning her til sidst hvor ordren skulle være leveret. Da det leveres fra et andet land synes jeg en uges leveringstid er helt fint.

10 juillet 2023

Tusind tak!
Det er godt at høre, at du er tilfreds med vores service.

Hold dig væk fra Stofkiosken

Bestiller, får ingen bekræftigelse, pengene bliver trukket 😵
Du kan ikke ringe til dem. Skriver mail og får blot et link til pakken.
Den er stadig ikke kommet, nu er der gået 1 måned.

8 juin 2023

Hej!
Det er bestemt meget beklageligt, at du ikke har modtaget nogen for bekræftelse fra os.
Venligst send mig dit ordre/ eller kundenummer, så tjekker jeg op på din sag med det samme.
Du kan også sende dit info på:
kundeservice@stofkiosken.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

Pas på når du handler hos dette firma

Jeg blev dirigeret at godkende købet via Mit.Id flere gange, men ingen ordrebekræftelse. Det var som at betale det samme køb flere gange. Banken har heldigvis blokeret mit kort.
Update: Pengene var ikke trukket fra min konto, der var mistanke om snydt, så banken har spæret mit kort. Deres system blev ved med at kræve min godkendelse via mit.id flere gange for det samme køb.

2 juillet 2023

Hej!
Det lyder meget beklageligt.
Venligst send dit kundenummer retur her så tjekker jeg op på din sag.
Du er også velkommen til at skrive en email til mig via: kundeservice@stofkiosken.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt perfekt og fin service

Ja hvad kan jeg sige andet end super service og virkelig gode til at håndtere uheldige sager som min. I min første pakken med stoffarver i, var den ene gået i stykker så der var gul farve over alt. Jeg sendte så et billede af det. Og ja der går et par dage, men pyt ingen stress der og ved jo at Stofkiosken er hollandsk/tysk vist. Fik så en besked hvor jeg kunne vælge at få pengene retur eller vælge en ny vare. Jeg valgte så storfarve igen og den hentede jeg så i fredags og alt er perfekt. Kommunikationen har fungeret fint. Så tak for det.

9 juin 2023

Hej!
Mange tak for din anmeldelse og godt at du har haft en god oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ingen problemer og lækkert stof

Rigtig god oplevelse. Flot flot stof og det kom indenfor den angivne tid. Fin information med trackingnummer, så pakken kunne følges. Det er ikke sidste gang, jeg handler her 👍🏻

14 juin 2023

Hej!
Tusind tak for din positive anmeldelse og at du er tilfreds med vores varer og hurtig levering.

Noté 1 sur 5 étoiles

hvorfor skal man logge ind for at…

hvorfor skal man logge ind for at handle eller bare kigge på stoffer det plejer man ikke at skulle

14 juin 2023

Hej!
Stofkiosken.dk har fået nyt lay out og her og der er noget ændret for at gøre shoppen nemmere og bedre at finde rundt i.
Jeg har lige prøvet at søge på et stof. Jeg gik blot ind på: www.stofkiosken.dk, og skulle ikke først logge mig på.
Venligst prøv igen og venligst dobbelt tjek om du har nogle spærringer/ filtre på din computer. Det ved vi nemlig kan give problemer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Modtog efter 3 ugers ventetid mine…

Modtog efter 3 ugers ventetid mine stofprøver. Tænker det skylde at de kommer fra Holland og ikke Danmark, som navn og hjemmeside ellers indikere.
Jeg har ikke mod på at bestille ydeligere nu

12 juin 2023

Hej!
Tak for din anmeldelse og jeg beklager meget, at dine stofprøver var forsinket.
Jeg kan oplyse om, at fra 1. juni sender vi langt flere ordrer med GLS og trackingnummer efter ønske fra vores kunder.
Det er korrekt, at vores varer ikke sendes fra Danmark, men fra nord Tyskland, da vores moderselskab er placeret der. Dette fremgår også på vores hjemmeside:

Hjälp med rabattkod

Hade problem med att använd rabattkod vid beställning. Direkt efter lagt beställning skrev jag till kundservice_tyg.se
Fick snabbt svar att de skulle hjälpa mig manuellt.
Tack Signe för bra service!!
Tygerna fick jag efter 5 dagar, snabb leverans, som vanligt.

5 juin 2023

Hej!
Mange tak for din positive respons. Det er godt at høre, at du er tilfreds med vores service og leveringstid.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik fat i noget godt regntæt stof til…

Fik fat i noget godt regntæt stof til at sy dækken til mine cykelkurve.
Mine varer kom hurtigt.

6 mai 2023

Hej!
Mange tak for din positive anmeldelse. Det er godt at høre, at du er tilfreds.

Ekstrem langsom forsendelse.

Det er let at give skylden til PostNord når der er stofprøver som aldrig kommer. Men som professionel virksomhed bør man simpelthen ikke sende vareprøver eller vare med almindelig post.
Jeg bestilte stofprøver som efter tre uger endnu ikke var kommet. Beskeden fra Stofkiosken var at det tog 8-15 dage med PostNord standard post. Men hvorfor bruger I overhovedet stabdardpost. Alle andre sender så det ligger hos kunden max 3 dage senere og så man kan følge sin pakke. Og så at skyde skylden på PostNord. Det er så uprofessionelt det kan blive.
Jeg endte med at få gensendt prøverne men nu er det stof jeg drømte om udsolgt. Tak for det. Samtidigt modtager jeg reklame mails med rabatkoder, men det kan jeg ikke bruge til noget, når I ikke engang kan finde ud af at sende en stofprøve.
Kundeservice er også langsom og ikke særligt imødekommende. Uprofessionelt. Så kan man have nok så mange spændende produkter, men når logistikken og kundeservice efterlader skuffede kunder, så har man et fundamentalt problem som virksomhed.

13 avril 2023

Hej!
Vi arbejdet kraftigt på, at få ændret vores forsendelse af mindre ordrer, da ved vi at der kan være udfordringer som din, at stoffet så udsolgt når prøven når frem.
Jeg beklager meget det utilfredsstillende forløb og håber at de kommer til at se andreledes ud fremover.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus