Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ondanks dat alles op afstand gaat, verliep het huren, gebruik en opzeggen soepeltjes. Nette ruimtes, handige karretjes. Goede lift. Netjes en schoon. Enige puntje van aandacht vond ik de telef... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

De site geeft duidelijke informatie en prijzen. Het eerste telefonische contact verliep slecht want de verbinding viel steeds weg. Ze bellen wel snel terug. Tijdens de bezichtiging ook weer duidelijke... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Garde-meubles en libre-service

Écrit par l'entreprise

Bij Storage Share kun je zowel tijdelijke als permanente opslagruimtes huren. Storage Share garandeert schone, goed bereikbare en betaalbare opslaglocaties door heel Nederland. Huur je eigen privé opslagbox met je eigen sleutel en ben verzekerd van een veilige opslagruimte. Huur opslagruimte zonder gedoe met scherpe prijzen en zonder verborgen kosten voor onnodige services. Bij Storage Share zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (2 m2) tot XXL (12 m2), evenals grotere oppervlaktes. De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte en beginnen vanaf € 25 per maand voor een XS (2 m2 / 6 m3). Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt en de opslagovereenkomst is maandelijks opzegbaar.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Een locker gehuurd

Lift klein leeuwarden lange Marktstraat

16 février 2026

Réponse : Storage Share

Wat jammer om te horen dat het niet duidelijk is dat de lift wat kleiner dan gebruikelijk is!

Ik bel je morgen even om te kijken hoe we het weer goed kunnen maken.

Wist je trouwens dat we ook een andere opslaglocatie in Leeuwarden hebben, daar zijn alle ruimtes op de begane grond :)

Nagenoeg een nieuwe ruimte

Nagenoeg een nieuwe ruimte, communicatie is zeer goed te noemen 👍

2 octobre 2025

Réponse : Storage Share

Bedankt voor je mooie review!

In wezen goed

Harde concurrentie. Voordat ik had geboekt werd ik veelvuldig benaderd via telefoon. Dat wekt irritatie. Gun iemand tijd om na te denken, zeker in een verhuisperiode. Wij boekten een ruimte voor een korte tijd tijdens een verhuizing.
Communicatie na de boeking was heel helder, de instructies ook. De ruimte in Geleen is nieuw, schoon en overzichtelijk. Minpuntje is de krappe ingangsdeur met de naar binnen zwaaiende deuren. Karretjes komen niet langs de open deur.
Een slechte verkooptruc is achteraf het aanbieden van een ruimte "dichtbij" de ingang. Dat is onzin, we zitten nu nog halverwege het complex. Stop met die aanbieding als die ruimten bij de ingang bezet zijn.

3 janvier 2026

Réponse : Storage Share

Dank voor je review en je feedback over de locatie en onze benadering. Wij zitten als bedrjf kort op de bal om teleurstelling te voorkomen. Onze ervaring leert dat de meeste locaties vrij snel vol zitten.

Er is denk ik wat fout gegaan omtrent de ruimte dichtbij de ingang. Het systeem selecteert automatisch een ruimte en heeft per ongeluk een ruimte halverwege het pand geselecteerd.

Ik heb dit zojuist voor je aangepast.
Je kan dit terug zien in de klantomgeving!

Noté 1 sur 5 étoiles

Veel te duur.......

Veel te duur.......
Huurprijs in één keer van €100 naar €122,50............
Zo wordt je dubbel genaaid bij langdurige woningnood!

12 décembre 2025

Bedankt voor je review.

Wil je contact met ons opnemen op huur@storage-share.nl? Dan kijken we waarom de prijs van €100 naar €122,50 is aangepast.

Noté 2 sur 5 étoiles

Onvriendelijk en onveilig

Toen ik vanmorgen mijn opslagruimte leeg wilde maken kon ik niet meer naar binnen. Ik belde het nummer van storage share en werd uiterst onvriendelijk te woord gestaan door een dame. Er was een nieuw systeem in gebruik genomen, ik had daar helaas geen bericht over ontvangen. Ze liet mij weten dat ze een mail ging sturen en dat ik een app kon installeren en een account kon aanmaken zodat ik weer naar binnen kan. Echter kwam ik om de ruimte leeg te maken, dus best veel werk terwijl iemand ook op afstand de deur kan openen voor mijn laatste bezoek aldaar. Tevens ben ik regelmatig aangekomen terwijl ik een open deur aantrof, niet echt prettig als je spullen daar opgeslagen liggen.

11 décembre 2025

Réponse : Storage Share

Wat vervelend om te horen dat je niet correct te woord bent gestaan. Dat mag natuurlijk niet voorkomen.

We hebben elkaar inmiddels gesproken en hopelijk is het onweer nu weer uit de lucht.

Top bedrijf

Top bedrijf, goede service telefonisch. Ze zijn goed bereikbaar en heel netjes. Daarnaast werd er goed schoongemaakt, kleine dingen zoals wc papier altijd op orde, afval zakken die iedereen kon gebruiken, karren, bezem, toilet echt alles was goed over nagedacht. Simpel weg echt een goed bedrijf en die kom je niet meer zo snel tegen.

Helaas is het pand en de zaak overgenomen door shurguard. En dat merk je laat ik het zo zeggen, hoe tevreden ik ove Storage share ben zo ontevreden ben ik over shurguard.

25 novembre 2025

Réponse : Storage Share

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bij Storage Share tevreden was!

Fijne ervaring

De communicatie verliep goed en ik was tevreden met de ruimte die ik huurde. Aan te raden!

12 novembre 2025

Réponse : Storage Share

Dank voor je review over onze opslaglocatie in Amsterdam!

Topslag! Niet zomaar een opslag☺️

Gebeld en kon vrij snel een bezichtiging inplannen. Ook wilde ik nog een andere locatie checken. Dit kon binnen een half uur. Snel
Alles kon op afstand geregeld worden.
effectief en zeer vriendelijk. Ook de prijs is goed tot vergelijking met andere opslaglocatie
Een aanrader!

22 novembre 2025

Réponse : Storage Share

Bedankt voor je review Lianne! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik kan dit bedrijf niet aanbevelen.

Helaas heb ik een slechte ervaring gehad met Storage Share. De manier waarop er met klanten wordt omgegaan voelt onvriendelijk en onzorgvuldig. Problemen worden niet serieus genomen en de service is ver onder de maat. Ik kan dit bedrijf niet aanbevelen.

23 novembre 2025

Bedankt voor je review, Alexandra

We lezen dat je ontevreden bent over onze geautomatiseerde communicatie en dat is jammer om te horen. We zien dat we de huur helaas twee keer niet konden incasseren waardoor de automatische herinneringen zijn verzonden. Omdat we niet alles handmatig kunnen verwerken neemt het systeem dit in zulke gevallen over. Het kan zijn dat de toon wat hard overkomt en dat is uiteraard niet onze bedoeling.

Het is jammer dat je om deze reden de huur opzegt maar uiteraard respecteren we je keuze. Je ontvangt binnenkort een bevestiging van de opzegging. We wensen je veel succes.

Aanrader

Enige puntje van aandacht vond ik de telefonische bereikbaarheid van de medewerkers. We zouden om 20 uur 's avonds een box bekijken en hebben 20 minuten moeten wachten voor de medewerker eindelijk klaar was met de vorige klant; terwijl we een afspraak hadden gemaakt.

Ook is parkeren met een aanhanger niet heel makkelijk. Al snel blokkeer je de toegang voor anderen. Wat in ons geval een scheldkannonade van een gefrustreerde medehuurder opleverde. Had ongetwijfeld een kort lontje door de warmte op dat moment ;-).

Zeker een aanrader als je korter of langer je spullen veilig en schoon wilt opbergen.

5 juin 2025

Réponse : Storage Share

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de opslaglocatie in Zwolle!

We hebben binnenkort een tweede ingang in Zwolle, daarmee zou je elkaar nooit meer in de weg hoeven te staan ;)

Noté 4 sur 5 étoiles

Alles goed en netjes geregeld

Alles goed en netjes geregeld, kunnen alleen meer karretjes staan.

17 novembre 2025

Réponse : Storage Share

Dank voor je review over onze opslaglocatie in Doetinchem!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb al een review geschreven

Ik heb al een review geschreven. Ik ben zeer tevreden. De verhuizers zijn kundig, sympathiek, denken mee en communicatief vaardig. Gewoon prettige jongens om mee te werken.

7 novembre 2025

Réponse : Storage Share

Dank voor je review en compliment over onze locatie in Leeuwarden!

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima, alleen de mails zijn verwarrend

Aanmelden en ingebruik nemen van de opslagruimte ging vlekkeloos. Alleen de incheckmail is niet meer up to date, want daar staat in dat je een telefoonnummer moet bellen om de deur te openen. Dat blijkt tegenwoordig volledig via de app te gaan.

3 novembre 2025

Réponse : Storage Share

Dank voor je review en feedback over onze mails. Wij zullen dit meenemen in de toekomst!

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik ben redelijk snel geholpen om van de…

Ik ben redelijk snel geholpen om van de ene naar de andere opslag box over te stappen dat vond ik zeer fijn dat dit op dezelfde dag kon.

3 novembre 2025

Réponse : Storage Share

Dank voor je review over onze opslaglocatie in Oud-Beijerland!

Goed systeem

Goed geholpen toen wij er niet uit kwamen, oa met het binnen komen.

5 novembre 2025

Réponse : Storage Share

Bedankt voor de 5-sterren!

Noté 5 sur 5 étoiles

We waren op zoek naar opslag van onze spullen en hebben voor Storage Share gekozen omdat :
1. De reactiesnelheid van Anthony meer dan 5 sterren verdient. Vraag insturen en per kerende post antwoord krijgen
2. Anthony denkt met je mee
3. De prijs (in Zwolle) dik in orde is.
Het is een aanrader.

9 octobre 2025

Réponse : Storage Share

Bedankt voor je uitgebreide review Wim!
Fijn dat alles goed bevalt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle reactie en afhandeling opdracht

Snelle reactie en afhandeling, Duidelijke offerte, snel in orde maken van contract en toegang. Binnen halve dag alles in orde gemaakt. Nette betaalbare prijs.

2 novembre 2025

Réponse : Storage Share

Bedankt voor je review Rene! Super fijn om te horen dat je tevreden bent.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus