Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Top bedrijf, goede service telefonisch. Ze zijn goed bereikbaar en heel netjes. Daarnaast werd er goed schoongemaakt, kleine dingen zoals wc papier altijd op orde, afval zakken die iedereen kon gebr... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Harde concurrentie. Voordat ik had geboekt werd ik veelvuldig benaderd via telefoon. Dat wekt irritatie. Gun iemand tijd om na te denken, zeker in een verhuisperiode. Wij boekten een ruimte voor een... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ondanks dat alles op afstand gaat, verliep het huren, gebruik en opzeggen soepeltjes. Nette ruimtes, handige karretjes. Goede lift. Netjes en schoon. Enige puntje van aandacht vond ik de telef... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Garde-meubles en libre-service

Écrit par l'entreprise

Bij Storage Share kun je zowel tijdelijke als permanente opslagruimtes huren. Storage Share garandeert schone, goed bereikbare en betaalbare opslaglocaties door heel Nederland. Huur je eigen privé opslagbox met je eigen sleutel en ben verzekerd van een veilige opslagruimte. Huur opslagruimte zonder gedoe met scherpe prijzen en zonder verborgen kosten voor onnodige services. Bij Storage Share zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (2 m2) tot XXL (12 m2), evenals grotere oppervlaktes. De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte en beginnen vanaf € 25 per maand voor een XS (2 m2 / 6 m3). Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt en de opslagovereenkomst is maandelijks opzegbaar.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 1 sur 5 étoiles

Oneerlijke prijsverhoging

Verhogen willekeurig de prijzen met 22%. Een prijs die hoger ligt dan de prijs die op de website staat.

1 octobre 2025

Bedankt voor je review, Robin

Het zou ons helpen als je contact met ons opneemt om je situatie eens te bekijken. Helaas kunnen we op basis van alleen je voornaam niets vinden. Neem eens contact met ons op.

Goed geregeld!

Goed geregeld en snel antwoord op vragen.

5 septembre 2025

Noté 4 sur 5 étoiles

Storage share snel en duidelijk!

De site geeft duidelijke informatie en prijzen. Het eerste telefonische contact verliep slecht want de verbinding viel steeds weg. Ze bellen wel snel terug. Tijdens de bezichtiging ook weer duidelijke informatie en dezelfde prijs als de site. De locatie is voor mij doorslaggevend en de prijs is gunstig.

9 octobre 2025

Réponse : Storage Share

Bedankt voor je eerlijke review, Yvonne.

Vervelend dat de verbinding tijdens je eerste telefonische contact steeds weg viel, hier gaan we naar kijken. Fijn dat alle informatie duidelijk was en je blij bent met de opslagruimte.

Prima voor elkaar

Meedenken
Snel reageren
Schone box
Duidelijke instructies

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een waardeloze ervaring met Storage…

Wat een waardeloze ervaring met Storage Store in Harderwijk. Er wordt totaal niet meegedacht en het contact is ronduit slecht. Iedere keer sprak ik weer met een ander persoon, niemand wist wat er eerder was afgesproken, en ik moest alles zelf uitzoeken. Er is geen enkel gevoel van verantwoordelijkheid of klantvriendelijkheid. Alles voelt chaotisch en onprofessioneel. Als je waarde hecht aan duidelijke communicatie en betrouwbare service – blijf hier ver vandaan.

14 octobre 2025

Réponse : Storage Share

Hi Lotte, Wat vervelend dat je dit hebt ervaren. Dit is uiteraard totaal niet de ervaring die we willen bieden en eerlijk gezegd herken ik mij ook niet in het beeld wat je schetst.

Als je er voor open staat zou ik graag persoonlijk met je in contact komen om te kijken hoe we van deze situatie kunnen leren om onszelf te verbeteren. Zou je ons willen bellen op 085-0607686 en willen vragen naar Niels of een mailtje willen sturen naar niels@storage-share.nl.

Niels van Eck
Mede-oprichter/eigenaar

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was op korte termijn op zoek naar…

Ik was op korte termijn op zoek naar opslagruimte voor de inboedel. Storage Share was herl behulpzaam en heeft voor mij twee ruimtes naast elkaar kunnen reserveren zodat ik geen stress meer had. Goede service.

5 octobre 2025

Réponse : Storage Share

Dank voor je review over onze opslaglocatie in Leeuwarden!

Op tijd

Op tijd, precies hetgeen besteld was.

30 août 2025

Réponse : Storage Share

Bedankt voor je positieve review over onze opslagruimte!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag voor het eerst geweest.

Vandaag voor het eerst geweest.. was netjes en goed.. netjes te woord gestaan.. en was snel geregeld.

Réponse : Storage Share

Fijn dat alles zo goed is bevallen! Veel succes met het opslaan van je spullen.

Ze zijn flexibel

Ze zijn flexibel, meedenkend! Persoonlijk contact en snelle service!

Réponse : Storage Share

Dank voor je mooie review over onze opslaglocatie in Zutphen!

Top !

Het contract van 12 maanden met een zelfde periode verlengd. Eerlijke prijs, nette omgeving en goede service !

6 octobre 2025

Réponse : Storage Share

Dank voor je review over onze opslaglocatie in Zwolle!

Echt een verademing

Echt een verademing! Ik heb al eens een review geschreven dat alles zo was verbeterd na overname door storage share en dat kan ik alleen nog maar een keer bevestigen. Snelle respons, duidelijke instructies, alles online regelen. Ook krijg je direct een mail als bijv de lift even niet werkt ofzo. Heel fijn dat je dan niet voor niks gaat en het is meestal ook weer snel verholpen. Kortom, hartstikke ok!

3 octobre 2025

Réponse : Storage Share

Hi Mieke, bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je onze snelle service en communicatie zo waardeert. We blijven ons best doen om het zo prettig mogelijk voor je te maken!

Na informatieaanvraag online

Na informatieaanvraag online, snel een offerte gekregen. Na ondertekenen was alles zo geregeld.
De box was ook snel beschikbaar, het gebouw is schoon, de box ook en goed bereikbaar

15 septembre 2025

Netjes en goede service

1 septembre 2025

Réponse : Storage Share

Bedankt voor je review Mandy! Fijn om te horen dat je tevreden bent :).

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus