Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Stod i en butik og skulle finde min kvittering, hvilket ikke kunne lade sig gøre pga “tekniske problemer”. Måtte køre hjem uden at kunne bytte varen. Har prøvet flere gange i dag men får samme fe... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Storebox er blevet noget skrammel, ideen var ok, men nu kan den ikke bruges sammen med Android systemer og heller ikke med VISA og det vil jo sige at dem med Android mobiler og Dankort/VISA kan ikke l... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter at have opdateret mit betalingskort i Sotrebox modtog jeg pludselig ikke digitale kvitteringer. Tog kontakt til Storebox support som var meget grundig og ikke slap mig før problemet var løst.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg synes generelt at Storebox virker rigtig godt. Det fedt at man også kan søge i sine kvitteringer, hvis man fx vil undersøge hvor tit man køber Nescafe og hvad det har kostet i gennem tiden. OG bar... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service e-commerce

Écrit par l'entreprise

Download gratis Storebox appen og oplev fremtidens shopping med digitale kvitteringer! Sig farvel til overfyldte punge og tabte kvitteringer! Vores digitale kvittering-app giver dig ultimativ bekvemmelighed ved at sende dine kvitteringer direkte til din Storebox app. Nyd nemheden ved at spore dine køb, uden nogensinde at bekymre dig om forlagte papirkvitteringer. Vælg det grønne valg sammen med os. Ved at vælge digitale kvitteringer tager du et skridt mod miljøbevarelse, reducerer papirspild og bidrager til en sundere planet. Organiser nemt uden besvær. Vores digitale kvitteringer gør det enkelt at holde din shoppinghistorik samlet ét sted, tilgængelig når som helst, hvor som helst. Perfekt til budgettering og sporing af udgifter, vores system giver dig mulighed for at søge og hente dine købsoplysninger med blot et par tryk. Vær med os i at gøre shopping smartere & grønnere. Vælg digitale kvitteringer i dag og vær en del af bevægelsen mod en bæredygtig, organiseret og givende shopping-oplevelse. Din rejse mod bedre shopping starter nu!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin Service

Lidt lang ventetid på svar da jeg skulle have hjælp til min konto, men da der var først var hul igennem var det super god og hurtig service. Så alt i alt en god oplevelse herfra.

29 avril 2024

Super kundeservice

Super kundeservice
Der var en teknisk fejl i min app, den skulle blot slettet og installeres igen, og fik hurtig svar om at mine kvitteringer ikke ville blive slettet.
Tak for hurtig hjælp

22 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Melde KLART ud om de supporterer bla…

Melde KLART ud om de supporterer bla Google pay.
Siden mit Dk / Visa kort er blevet fornyet får jeg trods genregistrering af kort og kontakt til Sparekassen, ikke længere kviteringer i Storebox, hverken ved betaling med mobil eller kort. Er meldt til support for mere end ½ år siden. Eneste svar er kopi af bon forretning tidsp. mv. hvad jeg ikke forstår da det jo som jeg skrev tidligere er generelt og ikke butiks afh.

19 avril 2024

Kære Kurt,

Tak for din feedback og vi forstår din frustration. Vi beder normalt om et kvitterings-eksempel for at spore problemet. Problemet med Google Pay skyldes ofte bankernes konfiguration ved oprettelsen af dit betalingskort. Vi melder generelt ikke disse problemer ud, da de ikke påvirker alle vores brugere. Kontakt os gerne på support@storebox.com hvis du ønsker at vi skal forsøge at løse problemet.

Storebox-teamet

Hurtig hjælp fra Storebox Support

En ændring af min e-mail-adresse betød, at mine gemte kvitteringer forsvandt. En henvendelse til Storebox fik hurtigt flyttet mine kvitteringer over i den nye profil, så jeg igen havde adgang til gamle kvitteringer.

27 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Overskuelig app, og fremragende service!

Jeg har været bruger af appen i længe, og har altid elsket den da den er nem og overskuelig.
Jeg oplevede så at jeg pludseligt ikke kunne komme på, så jeg kontaktede deres support, og fik hjælp i verdensklasse! Ikke nok med at de svarede i påsken, så tog det kun to mails frem og tilbage og så var jeg tilbage på.
Kæmpe anbefaling herfra! :-)

31 mars 2024

Meget behjælpelig support.

Har fået ny mail nogle år siden, og dermed mistet adgangen til min Storebox bruger.
Supporten var meget behjælpelige med at få oprettet en ny bruger og desuden overføre mine gamle kvitteringer til den nye bruger.

5 mars 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Det var engang smart og noget værd

Svar jeg har haft kontakt med harald nyborg og de beskrev 3 butikker heriblandt dem hvor man ikke modtog storebox kvitteringer ved mobil betaling. Det virkede fint da det var under mobil pay og mega smart. Nu er det bare endnu en ubrugelig app
‐------------------------------------------
Det var engang smart og noget værd. Men nu kan man ikke bruge det til noget. Kvitteringer fra harald nyborg feks ryger ikke ind af sig selv fordi man betaler med sin mobil.

20 mars 2024

Hej Kristian,

Vi beklager at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.
Kontakt venligst vores support på support@storebox.com, så vi kan undersøge, hvorfor du ikke modtager kvitteringer, når du betaler med din mobil.

Storebox-teamet

Ringe apps

Ingen kvittering kun beløb 😩

14 mars 2024

Hej Allan,

Tak for din feedback, selvom det er ærgerligt at høre, at du ikke har modtaget kvitteringen.
Kontakt venligst vores support på support@storebox.com, så vi kan undersøge, hvad der er gået galt.

Storebox team

Noté 4 sur 5 étoiles

All is good now.

I downloaded Storebox some time ago, as I like to have my receipts stored online, and not in paper form.
At some point, my Storebox stopped working. I won't got into the inconvenience that that caused, but I should have checked. Anyway, I contacted Storebox Support, told them the problem, and they responded very quicky telling me what I could try to do to fix the it. I followed their advice and everything works fine now.

22 février 2024

5 stjerner herfra😊

5 stjerner herfra😊
Fik et meget hurtig og præcist svar fra Anne (Storebox) om hvad der kunne være galt.
Hun havde selvfølgelig ret😊så nu modtager jeg alle mine kvitteringer igen.

17 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Supersmart og ville ønske at flere…

Supersmart og ville ønske at flere supermarkeder og forretninger blev tilmeldt. Elsker søgefunktionen og brugte det for nylig, hvor jeg skulle dokumentere udgifter til varme. Søgte på briketter og fik samtlige bonner frem, da disse forretninger heldigvis er tilmeldt. Derefter blot downloadet. Søger også ind i mellem på specifikke varer for at se den enorme prisstigning, der har været. Alle forretninger burde tilmelde sig

25 janvier 2024

Tiptop kundeservice

Jeg stod og skulle bruge en kvittering, som jeg fik oplyst lå på Storebox. Da jeg ville oprette mig fik jeg oplyst, at jeg havde en profil tilknyttet på mit tlf.nr., men med en ældgammel mailadresse. Jeg kunne ikke logge på den gamle profil og heller ikke oprette en ny, så jeg kontaktede kundeservice i håb om hjælp. De løste problemerne for mig, så jeg kunne oprette en profil, og hvad mere er, de fik også overført alle mine gamle kvitteringer til min nye profil. DET kan man da kalde service!!!

13 février 2024

Engang var det smart...

Får ikke længere kvitteringer i Storebox med mit betalingskort i Google Pay. Åbenbart er det et alment problem, i hvert fald når man har en Android telefon kan jeg læse i anmeldelserne?. Det får man ikke oplyst, når kundeservice kontaktes. "Prøv det - og prøv det. " siger de. Nej tak, så meget tid skal jeg ikke bruge på noget, der engang var en smart løsning. - så hellere gemme papir kvitteringer i en kuvert

10 février 2024

Hej Lis

Tak for din feedback, og vi er virkelig kede af, at du har haft problemer med at modtage kvitteringer via Storebox, især når du bruger Google Pay. Vi arbejder hårdt på at løse dette komplekse problem og vender tilbage med en løsning så hurtigt som muligt.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse i denne proces. Hvis du har flere spørgsmål eller bekymringer, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus