Stoubydesign Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg spurgte Julie om hun kunne lave en specialopgave for mig, og det kunne hun, med det fineste resultat. Hun efterkom mine ønsker til den, og holdt mig løbende opdateret om projektet, også med billed... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har netop fået en skulptur fra Stoubydesign, og jeg kan ikke tage øjnene fra den. Jeg havde set den på hjemmesiden, og kunne naturligvis allerede der se, at den var noget ganske særligt. Bes... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ledte efter en figur af en skotte hund, og faldt over hjemmesiden Stouby design. Her fandt jeg den sødeste lille skotte hund i keramik. Virkelig flot udført og meget unik. En hjemmeside fuld af s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Artisanat
  2. Artiste
  3. Magasin de peintures
  4. Magasin de poteries

Écrit par l'entreprise

Håndlavet keramik figurer, ofte brændt efter speciel brændingsteknik kaldet RAKU. Keramik drivtømmerkunst og håndmalede farverige malerier. Alle værker er udført af kunstneren bag Stoubydesign: Julie Stouby

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

God service.
Bedste anbefaling

23 novembre 2024

Hej Mads

Mange tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse, den sætter jeg stor pris på 🙏🤩

Stoubydesign 🌸

Noté 5 sur 5 étoiles

Lærerigt kursus hos Stouby design ved…

Lærerigt kursus hos Stouby design ved Julie. Dygtig faglig undervisning, hyggelig stemning og god forplejning. Jeg kommer gerne igen.

17 novembre 2024

Hej Susanne

Tusind tak for anmeldelsen, hvor er det dejligt at høre at du hyggede dig og fik det ud af kurset du ønskede 🥰🤩

STOUBYDESIGN 🌸

Elsker hendes dyrefigurer

Elsker hendes dyrefigurer. Har købt flere og de er alle lige fine:-) Hurtig levering

2 novembre 2024

Hej Betina

Mange tak for din rigtig fine anmeldelse, jeg er glad for du kan lide mit håndværk 😍

Stoubydesign 🌸

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hurtig til at give svar tilbage

Altid hurtig til at give svar tilbage.
Utrolig venlig og smilende når du er på markederne rundt i landet

23 octobre 2024

Hej Gitte

Mange tak for dine rosende ord, dem sætter jeg stort pris på og vil tage mig 🥰

Stoubydesign

Rakukursus

En helt igennem god oplevelse med sjov, hygge og samvær
Der var god hjælp at hente på det afholdte kursus og Julie deler gerne ud af sin viden og giver guiding.
Jeg har meldt mig til igen 😉

25 mai 2024

Hej Birgit 🌸

Tusind tak fordi du tog dig tid til at lave denne fine anmeldelse af mit kursus 😍

Altid skønt med gengangere, jeg glæder mig meget til vi ses igen 😁

Kh Julie Stouby

Raku kursus hos Stouby design

Har deltaget i Raku kursus i de hyggelige lokaler i Jeksen. God stemning og jeg har som helt og aldeles nybegynder, fået nogle lødige figurer med hjem😉 Det har så absolut været pengene og timerne værd.

16 juin 2024

Hej Rikke 🌸

Mange tak for at tage dig tiden til at skrive denne fine anmeldelse, det var nogle hyggelige timer i godt selskab, så mange tak for hyggen og jeg håber vi ses igen en dag 😁😍

Kh Julie Stouby

Smukke sager

Ganske enkelt fantastisk

9 mai 2024

Hej Casper 🌸
Jeg er glad for du kunne lide dine nye sager 🤩
Mange tak for din anmeldelse, den er meget værdsat, god dag 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og smukke figurer

Har både købt i Julies fine butik og lavet en special-bestilling, som var helt perfekt - det er virkelig god service og så har hun nogle originale og smukke figurer, som passer til både forskellige anledninger og hjemme🙏

3 mai 2024

Hej Charlotte 🌸

Mange tak for din special bestilling, de var en fest at lave 🤩 især på så stram en deadline 🫣😬 (10 dage 💪)

Og mange tak for din anmeldelse, den er meget værdsat 😍🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, over alt forventning.

16 janvier 2024

Hej Lone 🌸
Mange tak for din anmeldelse 🤩

Er mere end tilfreds

Er mere end tilfreds.
Modtog 3 søjler kobber/raku brænding og hold da op de er smukke:-)
Hurtig levering og pakket rigtig godt ind.
God kommunikation med ejer:-) rigtig sød og man kan mærke hun brænder for det hun laver❤️
Mine bedste anbefalinger

4 janvier 2024

Hej Lotte 🌸

Tusind tak for dit uddybet og grundige anmeldelse, det sætter jeg stor pris på at du har taget dig tid til at skrive så sød en anmeldelse. Tusind tak for de rosende ord ❤️

/Stoubydesign

Sød og hjælpsom betjening

Sød og hjælpsom betjening. Smukt keramik. Kommer gerne igen.

8 novembre 2023

Hej Tina 🌸

Tusind mange tak for den fine anmeldelse 🙌 Vi ses forhåbentlig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super smuk og hyggelig butik i Jeksen

Super smuk og hyggelig butik i Jeksen, tæt på Skanderborg.
Sød og smilende personale og deres kunst er så smukt 🤗❤️ Varm anbefaling herfra 😍🥳🙏🏼

29 août 2023

Hej Oliver.

Mange tak fordi du tog dig tiden til at skrive denne fine anmeldelse 🤩

Dejligt at høre, jeg håber vi ses en anden dag i butikken 🌸

Flot arbejde.

Virkelig flot arbejde og hurtig ekspedition. Kan kun anbefales.

18 août 2023

Réponse de Stoubydesign

Tusind tak for din fine anmeldelse, den er meget værdsat 🙏

Positiv oplevelse

En hjemmeside fuld af smukke, sjove og anderledes produkter til rimelige priser. Fin levering.

11 août 2023

Hej Pia 🌸

Mange gange tak for alle de fine ord, det gør mig enormt glad 😍

Dejligt at høre at du er glad for din nye lille hund, det glæder mig når mine finurlige kreationer pynter og gør andre glade 🤩🌸

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har modtaget en ekstremt flot…

Jeg har modtaget en ekstremt flot bladskål, som jeg er meget glad for. Man kan mærke, at Julie lægger både sjæl og kærlighed i detaljerne i hvert eneste kreation.

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller noget fra hende☺️

12 juillet 2023

Hej Oliver 🌸

Mange gange tak for den fine anmeldelse, det rigtig betyder meget! 🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt var perfekt og min lille ræv var…

Alt var perfekt og min lille ræv var pakket super godt ind😁😁.

Hun laver de flotteste ting. Kigger allerede på mere 😛

28 juillet 2023

Hej Dennis.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og tusind tak for de fine ord, dem vil jeg tage med mig 🌸

Indehaver af Stoubydesign 🌸

Noté 5 sur 5 étoiles

Julie er en virkelig dygtig kunstner og…

Julie er en virkelig dygtig kunstner og har skabt noget helt unikt til os. Julie møder kunden og yder fantastisk service.

16 juillet 2023

Hej Mette

Tak fordi du tog dog tid til at skrive de pæne ord, det har været en fornøjelse at lave jeres special bestilling.
Det var en rigtig sjov opgave at kaste sig ud i (Gila øgle) 🤩

Skulle det være en anden gang 🤩😉

Indehaver af Stoubydesign. 🌸

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus