Het is mij niet helemaal duidelijk waar ik nu een review over moet schrijven: 1. de dealer en levering ging uitstekend. 2. De stoel is echt fantastisch! 3. De plek voor de garantieregistratie op uw... Voir plus

Mijn vorige stoelen van Stessless heb ik na ruim 25 jaar gebruik vervangen door nieuwe stoelen. Mijn keuze om weer voor Stressless te kiezen is de uitstekende kwaliteit.

Ben goed geholpen in de winkel om de juiste keuze te maken. Ook de service van het bezorgen en de stoelen in elkaar zetten is op een zeer prettige manier verlopen. Vijf sterren voor alles en vooral... Voir plus

Mooie dining stoelen! Netjes afgeleverd. Jammer dat men de aankoopdatum een half jaar eerder (mei) vermeld dan de werkelijke leverdatum (november). Blijkbaar is dit moeilijk te corrigeren! (Ivm gara... Voir plus

1. Fabricant de meubles

Ervaar perfecte ontspanning: Al 50 jaar biedt het merk Stressless® het hoogste niveau van zitcomfort door intelligente en veelzijdige functies in Scandinavisch design. De fauteuils, banken en stoelen voor het eetgedeelte zijn uitgerust met ontspanningsfuncties die voor individueel comfort zorgen. Zelfs in het thuiskantoor hoeft u het populaire comfort van Stressless® niet te missen.

4,5

Top stoel, onduidelijke registratie

Het is mij niet helemaal duidelijk waar ik nu een review over moet schrijven:
1. de dealer en levering ging uitstekend.
2. De stoel is echt fantastisch!
3. De plek voor de garantieregistratie op uw site is lastig te vinden en de onderhoudsset kwam pas na 4 weken. Wat laat als je de stoel vóór gebruik met het middel moet insmeren. Ik had de set direct bij de aankoopmakelaar de stoel gekocht, waarom de set niet gelijk met de levering bij leveren?

25 février 2026

Trouw aan uitstekende kwaliteit!

13 décembre 2025

Ben goed geholpen in de winkel om de…

Vijf sterren voor alles en vooral de klantvriendelijkheid,
die was perfect.

8 novembre 2025

Erg behulpzame medewerkers

Erg behulpzame medewerkers. Eerst een andere feautuil geprobeerd, maar toch weer terug naar het vertrouwde Stressless. Beter is er m.i. voor mij niet.

10 octobre 2025

Stressless Tokyo....perfect.

Jaren van plan geweest een
goede stoel aan te schaffen en tot inzicht gekomen dat de stressless Tokyo de beste keus is. Die is er dus gekomen incl. de hocker.
Prima dealer en stoel het wachten waard. Top !

8 octobre 2025

stoelen stressless consul kraakte en…

stoelen stressless consul kraakte en piepte voor andere stoelen moest men 30procent toe geven dus in plaats van 1799betaald kreeg ik maar 1250euro terug voel me belazerd door de firma sijben in eindhoen door stressless is na reparatie gezecht stoelen woorden door srtessless niet terug genomen volgens bericht van sijben

28 août 2025

prima relaxfauteuils

Prima relaxfauteuils in de juiste configuratie binnen de afgesproken tijd geleverd. Geen problemen ondervonden. en geregistreerd voor extra garantie.

8 avril 2025

Uitstekende kwaliteit

De winkel waar wij de stoel gekocht hebben heeft ons goed voorgelicht en geholpen met de keuze van stof, onderstel e.d. Zeer tevreden.

27 février 2025

Sunrise M

Het model en het comfort van Stressless fauteuils is goed maar de afwerking van de bekleding is matig

29 janvier 2025