Banner for Strømlinet

Strømlinet Avis

1 525
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået hjælp af kundeservice til at få vores ladeboks på netværket efter at vi har fået ny router. Fik en meget venlig, imødekommende og tålmodig medarbejder i røret som hjalp og guidede mig gennem... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Blev tvunget over på deres selvskab. Fik selfølgelig den dyreste aftale, afmeldte mig på dagen og kunne ikke blive rykket før 14 dage senere. Grundet et mærkeligt system blev de 14 dage lige så dyre s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej Strømlinet Den info og service jeg forventede blev leveret til UG+ 😅 og jeg ved ikke lige nu hvad der kan forbedres. Der ser det lidt anderledes ud med Elnet ejerne. 🥲 Jeg håber og kan få... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse, men forundret over at man ikke kan melde fraflytning elektroniske sk når man skifter selskab i forbindelse med man flytter.

À propos de l'entreprise

1. Production d'électricité
  2. aussi dans
  3. Borne de recharge pour véhicules électriques
  4. Fournisseur d'électricité
  5. Fournisseur de connexion internet

À propos de Strømlinet

Écrit par l'entreprise

Som kunde hos Strømlinet er du garanteret:
✔ Hurtig hjælp - vi har kort ventetid på telefonen.
✔ Kompetente rådgiver, der sidder klar til at hjælpe dig, når du har spørgsmål.
✔ Ingen binding på din elaftale.
✔ Gratis oprettelse på alle vores produkter.
✔ Levering i hele Danmark.
✔ Mulighed for at samle dine aftaler ét sted.
✔ Fordelagtige kundetilbud.
✔ Lynhurtigt 5G-internet med ubegrænset data og dækning i hele Danmark.
✔ Ladeløsninger, der er tilpasset dine ønsker og behov.
✔ Overblik over dit forbrug, aktuelle elpriser og dine aftaler med vores app.

Vores åbningstider på telefonen:
Mandag - Torsdag: kl 9:00 - 15:30
Fredag: kl 9:00-15:00

⚡Hos Strømlinet er det menneskene, der udgør virksomheden, og på vores kontor i Århus sidder vi et stærkt team, der hver dag arbejder for, at alle vores kunder er trygge og tilfredse - det kan ses på vores anmeldelser, og det er vi stolte af.

Vores professionelle rådgivere sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi er eksperter på elmarkedet og kan vejlede dig om alt fra din elregning og elaftale til ladeløsninger eller internet.

⚡Vores mission:
Vi vil tilbyde aftaler og produkter, som giver dig ro i maven og får hverdagen til at køre ubesværet - om det er internet, el, gas eller ladeløsninger, så kan vi hjælpe. Vi arbejder hver dag på at tilbyde den bedste kundeservice, så du kan føle dig i trygge hænder.

⚡Vores produkter:
Køb, lej og sammensæt den løsning, der passer til dine ønsker og behov. Vores kompetente rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning, og de hjælper dig også godt i gang, når du bliver kunde hos os. Vores produkter omfatter el, gas, 5G-internet, ladeløsninger og overskudsproduktion.

Hurtig og personlig kundeservice

Écrit par l'entreprise

Vores dygtige rådgivere sidder klar til at svare på dine spørgsmål
Hos os er du garanteret personlig kundeservice og kort ventetid på telefonen. Vores vigtigste ambition er at være der for vores kunder, så de ved, at de er i trygge hænder hos Strømlinet. Derfor tilbyder vi kyndig hjælp og vejledning, hvis der skulle opstå tvivl eller problemer.

Altid gratis oprettelse - uanset produkt

Kom nemt i gang, og slip for oprettelsesgebyr

Det skal ikke koste noget at vælge Strømlinet. Derfor er der gratis oprettelse på alle vores produkter - fra ladebokse og serviceaftaler til internet, el og gas.

Coordonnées de contact

Promotion box for Strømlinet

Vi strømliner din hverdag

Saml internet, ladeløsning, el, gas og overskudsstrøm hos os.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 76 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 525)

337 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fuldstændig elendigt internet!

Fuldstændig elendigt internet!

Jeg har fulgt guiden som siger at routeren skal stå i midten af boligen. Det virkede ikke. Så har de sagt den skal stå i mit køkkenvinduet. Det virker heller ikke.

Snakkede med dem en dag hvor det var helt galt hvor de sagde de ville vende tilbage. De vendte tilbage efter 30 min at mast var nede men det hjalp mig jo ikke synderligt. Så ringede jeg igen dagen efter som var en torsdag hvor de lovede at vende tilbage. De vendte ikke tilbage og det er nu søndag aften og jeg sidder helt uden net. Jeg har brugt sammenlagt5 timer på at snakke med dem og forsøge at få internettet til at blive stabilt men det er det stadig ikke. Meget meget skuffet. Jeg er ked af jeg skiftede.

19 juillet 2026
Avis spontané

Hej Emma,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er rigtig ærgerlige over at høre, hvor frustrerende forløbet har været, og vi forstår godt, at det er meget utilfredsstillende at stå uden en stabil internetforbindelse – særligt når du har brugt så meget tid på at forsøge at få det til at fungere.

Vi forsøger selvfølgelig så vidt muligt at hjælpe vores kunder med at finde den bedst mulige placering af routeren. Jeg kan se, at vi har været i kontakt med dig flere gange og blandt andet har guidet dig i forhold til placeringen. Mobilt bredbånd kan være meget følsomt over for routerens placering, da signalet blandt andet påvirkes af bygningens materialer, vinduer og afstanden til masten.

Vi vil meget gerne fortsætte med at forsøge at nå i mål, så vi forhåbentlig kan finde en løsning og få en mere stabil forbindelse. Så kontakt os endelig hvis det ikke er blevet bedre.

Hjælpsom medarbejder

Jeg fik hjælp til de ting jeg var i tvivl om af en meget hjælpsom medarbejder

17 juillet 2026

Hej Peder,

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at din oplevelse har været positiv, og at du har følt dig godt behandlet.

Tusind tak fordi du valgte at dele din oplevelse med andre.

Hav en rigtig dejlig sommer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt blev i skønneste orden

Den herre jeg talte med, lyttede til min anke - kikkede på skærmen og med gav mig, at jeg havde ret.
Få timer efter, modtog jeg en ny faktura, med det rette beløb.

15 juillet 2026

Hej Gert,

Sikke nogle dejlige ord – tusind tak for dem. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og følt dig godt taget hånd om.

Tak fordi du delte din oplevelse på Trustpilot. Det betyder meget for os.

Rigtig god sommer!

Kort ventetid

Kort ventetid. Fik svar på mit spørgsmål

13 juillet 2026

Hej Kaj,

Mange tak for de fine ord. Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

10 juillet 2026

Hej Bjørn,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig godt behandlet, og at din oplevelse med os har været positiv.

Rigtig god sensommer :)

Noté 2 sur 5 étoiles

I svarer ikke på mine spørgsmål

I svarer ikke på mine spørgsmål - kommer bare med spørgsmål om hvorfor vinhandler at blive og prisen kan blive billigere.

Hej Solveig,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at du ikke har haft den oplevelse, du havde håbet på. Ud fra din anmeldelse er vi ikke sikre på, hvad der er sket, men vi vil meget gerne hjælpe og sikre, at du får svar på alle spørgsmål. Så hvis du har lyst, skal du endelig give os et kald.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en særdeles positiv og meget…

Jeg fik en særdeles positiv og meget fin behandling og svar på mine spørgsmål.
Meget venlig person der tog sig tid til at besvare en ældre mands mange spørgsmål.
Anbefaler Strømlinet med et 10 tal.
Vh
Michael

10 juillet 2026

Hej Michael,

Sikke en dejlig tilbagemelding!
Mange tak og rigtig god sommer til dig.

Hej Kristen,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi arbejder hver dag på at gøre det nemt og trygt at være kunde hos os, så det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse.

Rigtig god sommer til dig.

Good service

Really good

Hi Sudarsan,

Thank you so much for your wonderful 5-star review.

We're delighted to hear that you had a positive experience and that our customer service was able to help you. It means a lot to us that you took the time to share your feedback.

Have a fantastic summer!

Kind regards,

Noté 4 sur 5 étoiles

Fik hurtigt løst problemet.

Fik hurtigt løst problemet men der var lang ventetid inden jeg kom igennem. Men måske ferie for noget af personalet så ok.

8 juillet 2026

Hej Ivan,

Det glæder os, at vi kunne få løst dit problem, da du først kom igennem. Samtidig sætter vi stor pris på din forståelse for den lidt længere ventetid i ferieperioden. Vi gør vores bedste for at hjælpe alle kunder så hurtigt som muligt – også hen over sommeren.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Nemt og ligetil

Nemt og ligetil, og fik svar på det jeg spurgte til

Så nu går jeg i gang med at udforske mit nye aftale med strømlinet.

Tommy.

Hej Tommy,

Det er dejligt at høre, at du oplevede det som nemt og ligetil, og at du fik svar på dine spørgsmål. Vi håber, du bliver glad for din nye aftale hos Strømlinet, og skulle der dukke spørgsmål op undervejs, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kære Thomas

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med en hurtig og enkel betjening. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Venlighed og professionalitet

En meget venlig og professionel pige gav mig de svar jeg havde brug for. Fortrinligt

Hej Steen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en venlig og professionel betjening, og at du fik de svar, du havde brug for. Vi bliver altid glade, når vores medarbejderes indsats bliver bemærket og værdsat.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super professionel betjening,fik svar…

Super professionel betjening,fik svar på alt på ingen tid.

Hej Bjørn,

Sikke en dejlig anmeldelse at modtage.

Det er altid rart at høre, når vores kunder føler sig godt behandlet, og vi er glade for, at det også har været din oplevelse.

Tak fordi du delte den med andre.

God sommer!

Noté 1 sur 5 étoiles

Synes det for dårligt man hænger på…

Synes det for dårligt man hænger på regninger for en lejlighed man er fraflyttet

1 juillet 2026

Kære Lonnie,

Vi kan godt forstå, at det kan være frustrerende at modtage regninger efter en fraflytning. Hvornår man ophører med at hæfte for forbruget, afhænger dog af forholdet mellem lejer og udlejer samt de aftaler, der er indgået i lejekontrakten.

Vi anbefaler derfor, at du tager kontakt til din udlejer, hvis du er i tvivl om, hvornår din hæftelse ophører.

En venlig medarbejder

En venlig medarbejder, der vidste hvad der skulle gøres.

3 juillet 2026

Kære Kirsten

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du blev mødt af en venlig og kompetent medarbejder, som kunne hjælpe dig. Vi sætter stor pris på din feedback.

Klar og forståelig betjening

Klar og forståelig betjening. Meget hjælpsom.

2 juillet 2026

Hej Annie,

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du er gået fra os med en god oplevelse. Tak fordi du tog dig tid til at skrive et par ord om os.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg kender dem ikke så godt i nu jeg er…

Jeg kender dem ikke så godt i nu jeg er ny kunde hos dem jeg håber at det bliver godt 🌞🌞Pia taylor

3 juillet 2026

Kære Pia

Tusind tak for din anmeldelse og velkommen som kunde hos os.

Skulle du få spørgsmål eller have brug for hjælp undervejs, er du altid meget velkommen til at kontakte os – vi står klar til at hjælpe.

Hurtig svar

29 juin 2026

Kære Susanne

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os, at vores kunder får en god oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde et spørgsmål til min faktura

Jeg havde et spørgsmål til min faktura, som blev besvaret hurtigt og venligt.

2 juillet 2026

Hej Pia,

Tusind tak for de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både hjælpen og den service, du har fået.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Rigtig god sommer til dig.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus