Strong Eagle Gymwear Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Verkeerde maat werd echt super fijn opgelost! Pakketje ook heel netjes binnen gekregen. Hele fijne kleding super goeie stof en zit zo mega comfortabel! Ik voel me een stuk zelfverzekerder en heb einde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Inmiddels mijn vijfde bestelling geplaatst. 2 jaar geleden voor het eerst shorts besteld, en die draag ik nog steeds super vaak! Super lekkere stofjes, en hele fijne kwaliteit! Nu in de laatste weken... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle verzending, super fijn contact je wordt snel geholpen bij een vraag. Goede en snelle service gekregen nadat er een verkeerd product geleverd was en ik producten die ik had besteld miste in... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb leggings, een sport bh en sokken gekocht en ze zitten allemaal fantastisch. Heerlijke rekbare stof, valt mooi op maat en de scrunch bij de legging achter valt niet super op (daar was ik een bee... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements de sport
  2. Magasin de vêtements
  3. Magasin de vêtements de sport (activewear)

Écrit par l'entreprise

Sportkleding voor man en vrouw. Voor een gegarandeerde confidence boost. Ben jij opzoek naar squatproof- sweatproof sportleggings, tops, shorts en oversized t-shirts? Bij Strong Eagle Gymwear ben je aan het juiste adres! Al onze leggings zijn squat & sweatproof zodat jij met een fijn gevoel kunt shinen in de gym. Wij zijn niet alleen een sportkledingmerk, maar met al meer dan 6000 klanten vormen wij een echte community! JOIN THE CLUB. Volg ons ook op Instagram & TikTok voor meer content.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

48 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Heel goed

Snel verzonden en mega mooie en fijn zittende shorts :)

26 avril 2024

Réponse de Strong Eagle Gymwear

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de shorts! Ik wens je heel erg veel plezier met sporten in je nieuwe gymwear en hopelijk tot snel in de webshop Eileen! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tevreden met het product

Super tevreden met het product! Zit prachtig en stof is mooi dik! Schijnt ook niet door. Ook de levering was super.

28 avril 2024

Réponse de Strong Eagle Gymwear

Bedankt voor je mooie en positieve review! Ik wens je heel erg veel plezier met sporten in je nieuwe gymwear!

Lange benen, no problem!

Getwijfeld of de broek wel zou passen met mijn 1.85 cm, maar deze vraag op de mail gesteld. Keurig en snel werd deze beantwoord en hup besteld. Wat een heerlijk fit en niks te kort. Welke kleur zal ik hierna gaan bestellen?

Réponse de Strong Eagle Gymwear

Wauw! Bedankt voor je mooie review Fleur! Fijn om te lezen dat mijn leggings ook lang genoeg zijn voor de lange dames :) Tot snel in de webshop!

Mijn eerste bestelling

Voor het eerst besteld bij Strong Eagle Gymwear en ik denk dat ik zeker vaker ga bestellen. Ik heb de Cherry Red short gekocht en die zit echt superfijn, echt een hele fijne stof! Ook had ik een zwarte sport bh gekocht, die is mij nu nog iets te klein, maar ik ben toch nog bezig met afvallen dus hopelijk past die binnenkort wel. Ik ben echt benieuwd naar de zomercollectie en ik ga zeker vaker bestellen 😍

30 avril 2024

Réponse de Strong Eagle Gymwear

Bedankt voor je positieve review Anoek! Ik wens je heel erg veel succes met je afval journey, you can do it! Nog even geduld voor de zomer collectie, zo spannend!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb vrijdag voor de eerste keer…

Ik heb vrijdag voor de eerste keer bestelt en zaterdag had ik het al aangekregen :), kwaliteit van de shortjes zijn zo goed en zo mooi ik heb er al mee gaan sporten en ze zitten super :)

26 avril 2024

Réponse de Strong Eagle Gymwear

Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je shorts Eline! Heel veel plezier met sporten in je nieuwe gymwear :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Echt de fijnste meest stretchy legging…

Echt de fijnste meest stretchy legging ooit ! Nooit meer een ander merk🤩

22 avril 2024

Réponse de Strong Eagle Gymwear

Bedankt voor je mooie review Maudy en wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je legging! :) Hopelijk tot snel in de webshop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Enorm tevreden met mijn bestelling

Enorm tevreden met mijn bestelling! Gister avond besteld en vanmorgen al in huis. Ik sta veel zelfverzekerder in de sportschool. Eindelijk een goede gym legging gevonden.
Zojuist weer een besteld!
Dank je wel voor de service, iedereen moet bij jou shoppen 😍

20 avril 2024

Réponse de Strong Eagle Gymwear

Wauw! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe gymwear en dat je alweer hebt besteld! Ik waardeer je support echt enorm en je helpt aan het waarmaken van dromen :)

Fijn en duidelijk

Retour is makkelijk, had 2 x iets verkeerd besteld. Nu heb ik de juiste legging en de bezorgtijd is snel, ook kan je van te voren kiezen wanneer je het wilt laten bezorgen.

De legging zit fantastisch

14 avril 2024

Réponse de Strong Eagle Gymwear

Wat fijn dat je nu de juiste legging hebt en dat je zo te spreken bent over de levering hiervan :) Ik wens je dan ook heel erg veel plezier met sporten in je nieuwe legging!

Zit fantastisch snelle levering

Zit fantastisch snelle levering

10 avril 2024

Réponse de Strong Eagle Gymwear

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe gymwear Stacey! Ik wens je heel erg veel sportplezier :)

Love it!

Erg blij mee! De leggings zitten heerlijk en de verzending was zo snel! Ik weet waar ik mijn volgende Gym outfitjes ga bestellen :)

Réponse de Strong Eagle Gymwear

Wat super om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe leggings! Ik waardeer je support enorm, want je support een droom! Ik wens je heel erg veel sportplezier in je gymwear en hopelijk tot snel in de webshop :)

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Réponse de Strong Eagle Gymwear

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en de kwaliteit! Heel veel plezier met sporten in je nieuwe gymwear Kayleigh :)

Goede aankoop

Snelle levering, goede producten. Voor het eerst een legging gevonden die blijft zitten!

Réponse de Strong Eagle Gymwear

Wat fijn dat je zo blij bent met je legging! Niks is vervelender dan een legging die afzakt! Ik wens je veel plezier met sporten in je nieuwe gymwear en hopelijk tot snel in de webshop:)

Noté 5 sur 5 étoiles

Al mijn andere gym kleding is al…

Al mijn andere gym kleding is al maanden de deur uit. De hele gym la ligt vol met Strongeagle! Nooooit meer andere kleren, en zelfs op de rustdagen loop ik nog in strongeagle💪🏼

Réponse de Strong Eagle Gymwear

WAUW! Wat een fantastisch mooie review Kelsey! Dankjewel voor je support, it means the world :)

Super tevreden

Ik ben altijd tevreden met de sport kleding, het zit lekker en heb het bijna altijd aan ook al ben ik nog een fulltime student die aan het studeren is

Réponse de Strong Eagle Gymwear

Dankjewel voor je support Quinty! Super om te lezen dat je zo blij bent met je aankopen! Ik wens je veel plezier met sporten in je nieuwe gymwear.

Favoriete leggings!

Heb intussen al 4 leggings van Strong Eagle en ik kan dan ook beamen dat als je een goede legging zoekt, je dit merk ABSOLUUT een kans moet geven. Ik heb echt tientallen soorten leggings van diverse merken, maar de kwaliteit en de fit van deze is by far het beste. Ze zitten precies als een tweede huidje, ik zou er zo de hele dag in kunnen rondlopen. Binnenkort ook maar eens een element bra aanschaffen en ik kan alvast niet wachten tot de shorts er zijn (en de nieuwe zomer collectie ofcourse)! Dus mocht je bij deze twijfelen om te bestellen, this is your sign 🤩

11 avril 2024

Réponse de Strong Eagle Gymwear

WAUW!! Wat een mooie review! Bedankt voor je vertrouwen, en support. Je helpt mij enorm met het waarmaken van mijn droom! Nog even geduld voor de shorts & nieuwe collectie, maar je zult ze fantastisch vinden!!

Topp!

Top kwaliteit, leggings zitten echt heerlijk en schijnen niet door. Larissa herft hart voor haar zaak en reageert altijd netjes op berichten als je vragen hebt! Ga zo door 🫶🏻

18 février 2024

Réponse de Strong Eagle Gymwear

Dankjewel voor je mooie review Janneke! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je leggings :) Veel plezier met sporten in je nieuwe gymwear!

Super gave leggings

Super gave leggings! Zitten heel fijn, zakken niet af en ideaal om in te sporten. Omdat ik aan het afvallen ben meteen nog een bestelling gedaan met een maat kleiner zodat ik die alvast in huis heb. Helemaal top! Ik ga zeker ook de shorts proberen.

5 janvier 2024

Réponse de Strong Eagle Gymwear

Wat een mooie review Sandy, bedankt daarvoor! Ik wens je heel veel succes met je afvaljourney, you can do it!!

Echt geweldige spullen

Echt geweldige spullen. De sportBH was niet helemaal maar wens maar deze feedback werd direct toegepast op een nieuwere versie dus daar werd top op gereageerd.

25 mars 2024

Réponse de Strong Eagle Gymwear

Bedankt voor je mooie en positieve review Kim! Feedback waardeer ik enorm, nogmaals bedankt daarvoor!

Super!

Snelle levering, persoonlijk contact en super kwaliteit. Deze gymwear zorgt er echt voor dat je vol zelfvertrouwen in de gym staat.

3 avril 2024

Réponse de Strong Eagle Gymwear

Bedankt voor je positieve review Lynn, dat helpt mij enorm :) En de legging staat je prach-tig!! Leuk dat je even een foto stuurde, dat waardeer ik! Veel sportplezier.
-Larissa

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus