Strong Eagle Gymwear Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Verkeerde maat werd echt super fijn opgelost! Pakketje ook heel netjes binnen gekregen. Hele fijne kleding super goeie stof en zit zo mega comfortabel! Ik voel me een stuk zelfverzekerder en heb einde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Inmiddels mijn vijfde bestelling geplaatst. 2 jaar geleden voor het eerst shorts besteld, en die draag ik nog steeds super vaak! Super lekkere stofjes, en hele fijne kwaliteit! Nu in de laatste weken... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle verzending, super fijn contact je wordt snel geholpen bij een vraag. Goede en snelle service gekregen nadat er een verkeerd product geleverd was en ik producten die ik had besteld miste in... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements de sport
  2. Magasin de vêtements
  3. Magasin de vêtements de sport (activewear)

Écrit par l'entreprise

Sportkleding voor man en vrouw. Voor een gegarandeerde confidence boost. Ben jij opzoek naar squatproof- sweatproof sportleggings, tops, shorts en oversized t-shirts? Bij Strong Eagle Gymwear ben je aan het juiste adres! Al onze leggings zijn squat & sweatproof zodat jij met een fijn gevoel kunt shinen in de gym. Wij zijn niet alleen een sportkledingmerk, maar met al meer dan 6000 klanten vormen wij een echte community! JOIN THE CLUB. Volg ons ook op Instagram & TikTok voor meer content.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

48 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit en snelle levering top…

Goede kwaliteit en snelle levering top gedaan

24 décembre 2024

Hey Anouk,

Heel erg bedankt voor je positieve review en bedankt voor je support! Dit betekent echt ontzettend veel voor mij!

Droom outfit

Zeer tevreden. Snelle reactie op instagram. Snelle verzending. Is mooi verpakt in ziplock zakjes. En de kleding. Dit is echt de kleding waar ik naar gezocht heb. Ze maken alles waar. Boter zachte stof, hele mooie fit. Én zeer squat proof!
De sport top zit super fijn en mooi en geeft goede support.
Ik ga er meer bestellen!

14 décembre 2024

Hey Deirde,

Wauw! Heel erg bedankt voor je positieve review en bedankt voor je support! Dit betekent echt ontzettend veel voor de groei van mijn bedrijf!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle verzending en goede kwaliteit!

Wat een enorm snelle verzending en levering! De kwaliteit is echt super goed en ik ben er dan ook echt blij mee! Ik zal sowieso in de toekomst weer iets bestellen☺️.

12 décembre 2024

Hey Veerle,

Fantastisch🤩🤩

Ik heb de nieuwe pastel legging gekocht, en de elevate sportsbra en ze zitten zo fijn!!
Ik twijfelde met de maat, maar het zit geweldig. De legging zakt niet af en schijnt absoluut niet door😍 echt super gedaan Larissa❤️❤️

11 décembre 2024

Hey Laura,

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en een waanzinnig setje…

Snelle levering en een waanzinnig setje waar ik al heel lang op zat te wachten! Top service en kwaliteit. Heel tevreden!

6 décembre 2024

Hey Ina,

Heel erg bedankt voor je positieve review, bedankt voor al je bestellingen die je al hebt geplaatst bij Strong Eagle. Je support betekent echt ontzettend veel voor mij!

Noté 5 sur 5 étoiles

Top kan niet anders zeggen

Gewoon super goede, fijnzittende gymkleding, ik wil niets anders meer… ondertussen al 5 bestellingen gedaan en zullen echt niet de laatste zijn 🤩

25 novembre 2024

Hey!

Heel erg bedankt voor je positieve review. Wauw! Wat een support, bedankt!
Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over al je bestellingen. Ik wens je ontzettend veel sportplezier in je nieuwe gymwear en hopelijk tot snel in de webshop.

Ze is een topper 💖

Ze is een topper 💖

En haar producten zijn geweldig en zitten onwijs lekker ga zeker nog vaker bij haar bestellen

26 novembre 2024

Hey Valerie,

Heel erg bedankt voor je positieve en lieve review. Daar doe ik het voor! Ik wens je ontzettend veel sportplezier in je nieuwe gymwear en hopelijk tot snel in de webshop.

Fijne sportoutfit, snel verzonden

Ik heb leggings, een sport bh en sokken gekocht en ze zitten allemaal fantastisch. Heerlijke rekbare stof, valt mooi op maat en de scrunch bij de legging achter valt niet super op (daar was ik een beetje bang voor). Kleding die ik wil blijven dragen, ook als ik niet naar de gym ga ❤️ de verzending was ook super snel, wat heel knap is tijdens Black Friday en deze algemeen drukke periode. Will buy again!

26 novembre 2024

Hey Marloes,

Heel erg bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over niet alleen je nieuwe gymwear, maar ook de snelle verzending! Ik wens je ontzettend veel sportplezier in je nieuwe gymwear en hopelijk tot snel in de webshop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel fijn materiaal voor de…

Heel fijn materiaal voor de sportleggings!

19 novembre 2024

Hey,

Heel erg bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je weer zo blij bent met je nieuwe legging! Ik wens je ontzettend veel sportplezier in je nieuwe gymwear en hopelijk tot snel in de webshop.

Fijne stof/snelle verzending

Het was heel snel binnen.
Het is een fijne stof, en het is precies hetzelfde op de foto heel fijn

21 novembre 2024

Hey Anouk,

Heel erg bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de levering en je nieuwe legging! Ik wens je ontzettend veel sportplezier in je nieuwe gymwear en hopelijk tot snel in de webshop.

Snelle levering.

Pakje was er snel en je werd goed op de hoogte gehouden met de track en trace.
Ook met retourneren is het goed geregeld mocht iets niet passen.

17 novembre 2024

Hey Kathy,

Heel erg bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Ik wens je ontzettend veel sportplezier in je nieuwe gymwear en hopelijk tot snel in de webshop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een fijne legging is dit ook weer.

Wat een fijne legging is dit ook weer.

1 novembre 2024

Hey Michelle,

Noté 5 sur 5 étoiles

Helemaal verliefd op dit merk

Helemaal verliefd op dit merk, heb meerdere leggings en shirts en het is echt mijn favoriete sport merk

28 octobre 2024

Hey Janie,

Heel erg bedankt voor je fantastisch mooie review! Daar doe ik het voor! Ik wens je ontzettend veel sportplezier in je nieuwe gymwear en hopelijk tot snel in de webshop.

Zalige broeken

Zalige broeken. Blijven goed zitten tijdens legday. Ze zijn zacht en je merkt niet dat je ze aan hebt. Aanrader

31 octobre 2024

Hey Kelly,

Heel erg bedankt voor je positieve review, wat fijn om te lezen dat je zo ontzettend blij bent met je leggings! Daar doe ik het voor! Ik wens je ontzettend veel sportplezier in je nieuwe gymwear en hopelijk tot snel in de webshop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Supersnelle levering en goeie mooie…

Supersnelle levering en goeie mooie kwaliteit

28 octobre 2024

Hey Niek,

Heel erg bedankt voor je positieve review, daar doe ik het voor! Ik wens je ontzettend veel sportplezier in je nieuwe gymwear en hopelijk tot snel in de webshop.

Top service!

Snelle verzending en leuke fijne sportkleding !!

24 octobre 2024

Hey Desiree,

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle verzending en super klantenservice

Bestelling gedaan omdat de leggings van Strong eagle mooie kleuren hebben. Eerst wat onzeker omdat de leggings een accent op de billen geven en ik een maatje meer heb. Maar het zit fantastisch! Fijne stof, heerlijk. Helaas is de legging die ik kocht niet geschikt voor crossfit en begon hij te pluizen. Geen probleem dit lost Strong Eagle (Larissa) ook zo op!
Super service en snelle verzending! Komt er in de toekomst meer kleding voor de vrouw met een maatje meer?

29 octobre 2024
Avis spontané

Hey Loes,

Heel erg bedankt voor je mooie en positieve review, dat waardeer ik enorm. Het is direct aangepast bij de beschrijvingen, om dit in de toekomst te kunnen voorkomen.
Vanaf 2025 zullen er steeds meer collecties komen t/m XL, met uitzicht op XXL. Ik hoop dit uiteraard bij de meeste items toe te kunnen passen. Meer groei voor Strong Eagle, betekend ook meer uitbreiding! Zo kan ik steeds meer dames blij maken met mooie setjes.

Perfecte legging

Zelfvertrouwen is wat het bedrijf uitstraalt. En dat merk je wanneer je deze leggings draagt! Hele fijne stof, zit comfortabel met een extra band bij de buik. Ik draag geen andere merken meer sinds ik de leggings van Strong Eagle heb ontdekt!

5 septembre 2024
Avis spontané

Hey Isabelle,

Heel erg bedankt voor je mooie en positieve review, daar doe ik het voor! Zo fantastisch om te horen dat Strong Eagle nu behoord tot je favorieten, een eer! Ik wens je ontzettend veel sportplezier in je nieuwe gymwear en hopelijk tot snel in de webshop.

Goede kwaliteit

Snelle verzending. Maatvoering komt overeen met tabel op de website. Kleding voelt van goede kwaliteit en zit heel erg mooi.

13 octobre 2024

Hey Suzanne,

Heel erg bedankt voor je mooie en positieve review, daar doe ik het voor! Ik wens je ontzettend veel sportplezier in je nieuwe gymwear en hopelijk tot snel in de webshop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het zit werkelijk prachtig.

Als eigenaresse van Fitnessreizen heb ik met Strong Eagle dezelfde doelstelling. Namelijk vrouwen zeker van zichtzelf laten voelen in de sportschool. Daarom wilde ik graag wat bestellen van dit merk. Het zit erg mooi en de kleur is prachtig.

15 octobre 2024

Hey Petra,

Heel erg bedankt voor je mooie en positieve review, daar doe ik het voor! Wat ontzettend leuk om te lezen dat je ook voor deze visie staat! Ik wens je ontzettend veel sportplezier in je nieuwe gymwear en hopelijk tot snel in de webshop.

STRONG EAGLE GYMWEAR

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus