Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat jullie heel goed doen is luisteren en schakelen op de klant met alle geduld die er nodig is. Begrijp voor het feit dat het een behoorlijke keuze is (qua geld). Verder complimenten over het assorti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We werden goed geïnformeerd over de gang van zaken tijdens de reparatie van onze stoel. We kregen een prijsopgave die klopte met de nota. De stoel werd netjes hersteld binnen de afgesproken termijn.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Als je bij de meubelstoffeerderij van Marion binnen stapt wordt je hebberig. Zoveel mooie stoffen zoveel mooie kleuren. We gingen naar Marion toe om nieuwe kussens in een oude rokersstoel te laten ma... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben onze stoel Charly opnieuw laten stofferen. In plaats van een aubergine kleurige leren bekleding is er nu een blauwgroene velours bekleding op gekomen. We hebben een nieuwe stoel! Wede... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation de meubles
  2. Artisan créateur de meubles
  3. Tapissier décorateur
  4. Magasin de meubles d'occasion
  5. Magasin de garnitures de portes et fenêtres

Écrit par l'entreprise

Meubelstoffering Stoffering gaat zoveel verder dan het stofje, het kleurtje. Het gaat om gevoel, uitstraling, comfort. Maar nog belangrijker, de juiste stof op de juiste plek, het juiste binnenwerk bij het juiste meubel en het perfecte schuim daar waar gewenst. Het gaat om de daadwerkele ziel van je huis. De plek waar jij uren doorbrengt. Maar wat als die ziel verloren is gegaan door de tand des tijds. Jij niet meer in je favoriete hoekje kunt zitten. Die fauteuil zijn beste tijd heeft gehad. Zoek contact met ons en wij maken je meubel weer als nieuw. Marion Olthuis Oprichter Studio Artiture

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn goed geholpen bij het kiezen…

We zijn goed geholpen bij het kiezen van de juiste stoffen en het resultaat is prachtig geworden.

27 novembre 2024

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor jullie mooie review. En geniet!

Zoek niet verder!

Mijn vintage stoeltje ziet er weer mooi uit. Dankzij de uitgebreide collectie aan stoffen en de suggesties heb ik gekozen voor een neutraal stofje met een klein werkje. Het teak hout komt nu mooier uit dan eerder. De stoel zit ook veel beter. Al met al ben ik zeer tevreden en kan ik Studio Artiture aanbevelen!

11 octobre 2024

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Heel erg bedankt voor deze mooie review en hij is inderdaad prachtig!

aandacht, liefde en vakmanschap

Studio Artiture heeft voor ons twee oude maar bijzondere stoelen voorzien van nieuw binnenwerk en volledig opnieuw bekleed. Dit is met aandacht, liefde en vakmanschap gedaan. Vooraf kregen we een goed advies over de mogelijkheden en hebben we samen bekeken welke keuzes het best recht deden aan hun historische waarde. Ze zijn prachtig geworden en intussen is Studio Artiture voor ons aan een nieuw project bezig!

31 octobre 2024

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor jullie hele mooie review. 🥰

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed advies gekregen over het bekleden…

Goed advies gekregen over het bekleden van onze stoel. Erg mooi geworden!

18 octobre 2024

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor jullie mooie review en de wave staat er weer prachtig op!

Noté 5 sur 5 étoiles

De moeite waard, Dit bedrijf geeft waar voor het geld. Is duidelijk, vriendelijk en kennis van zaken. Was knetter goed om zaken te doen.

Fijne eerlijke behandeling. Met kennis van zaken, prachtige stoffen. Artikel in perfecte staat. Een bedrijf om naar terugvte gaan.

16 octobre 2024

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dankjewel Lenneke voor jullie mooie review. Het was zeer prettig om met jullie zaken te doen. En altijd welkom!

Noté 5 sur 5 étoiles

Versleten bank beter als nieuw

Piet Boon bank, comfortabel, zijn eraan gehecht, maar tot op de draad versleten. Nieuwe bank kopen? Of toch herstofferen? Dat laatste dus. Nu weer als nieuw? Nee, beter zelfs!. Zitting iets verhoogd, mooiere stof (wat een keuze). Goed advies, prettige communicatie en meer dan uitstekend werk van Artiture.

14 octobre 2024
Avis spontané

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank jullie wel voor deze prachtige review en zo fijn dat jullie er zo van genieten!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben een stoel laten restaureren…

Wij hebben een stoel laten restaureren en stofferen. De stoel is weer prachtig geworden, echt vakwerk wat er geleverd wordt. Zeer tevreden.

3 octobre 2024

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dankjewel Ida voor jullie prachtige review! Geniet van jullie erfstuk.

Warm en mooi onthaal

Warm en mooi onthaal, er wordt goed gekeken naar wat de klant wil en men wordt steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Kortom zeker aan te raden hier heen te gaan voor huis, kantoor, bedrijf of boot ze is overal in thuis met de prachtigste stoffen!

2 octobre 2024

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor jullie mooie review!

Mooie samenwerking

Samen tot een mooie keus gekomen voor de vervanging van hele oude kussens van onze rookstoel.

16 septembre 2024

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor jullie hele fijne review!

Professioneel begeleid

Super begeleid in het proces van volledig nieuwe kussens/stoffering van onze camper. Het is zeer professioneel gemaakt en zijn er mega blij mee.

4 septembre 2024

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank jullie wel voor jullie hele mooie review en het is prachtig geworden. Lekker van genieten en een hele fijne reis.

Stoelen opnieuw gestoffeerd

Twee oude stoelen zijn opnieuw gestoffeerd. Na goed overleg stof uitgezocht en het resultaat is prachtig.

27 août 2024

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor de mooie review Annie!

Keurig werk!

Keurig werk!
Snelle reactie op mail berichten.
Complimenten en veel succes!!

2 août 2024

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor jullie mooie review! En wat was het leuk om jullie parasol te stofferen. Nogmaals dank!

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze bank is werkelijk weer als nieuw

Onze bank is werkelijk weer als nieuw! Goed informatie vooraf, tijdens het proces word je goed op de hoogte gehouden.Marion is zeer vakkundig en geeft uitstekende service, een vakvrouw die je ook uitstekend adviseert Kortom ik beveel studio Artiture van harte aan.

3 juillet 2024

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank Monique voor deze prachtige review en jullie Artifort Mare was het meer dan waard. Nu weer jaren genieten!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vindingrijk in het creatief denken om iets van oud naar nieuw te veranderen. Is gewoonweg prachtig!

Als je de zaak binnenkomt zie en voel ik de bubbel van kleur en creativiteit. Marion heeft ons onwijs goed geholpen met het uitzoeken van behang en de bijpassende kleur verf. Ons huis krijgt een metamorfose van oud naar nieuw❤️ Er zit gedeeltelijk laminaat, best druk.. tegen de muur aan. Verwijderen wilden we eigenlijk niet....Kun je ook verven, zegt Marion dan .. dit heb ik dus gedaan. De mooie olijfgroen kleurige verf. Het is prachtig geworden. Zo'n blij ei gevoel. Ik,wij zijn nog aan het klussen en kan niet wachten tot we het behang kunnen gaan plakken.
Super bedankt Marion en Co

Warme groet van Trees en Jack

14 juin 2024

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dankjewel Trees en Jack voor jullie prachtige review en voor wat ik tot nu toe gezien heb wordt het echt schitterend!

Noté 5 sur 5 étoiles

Grote keuze aan stoffen die uitstekend…

Grote keuze aan stoffen die uitstekend verwerkt worden. En dat met liefde en vakmanschap.

13 juin 2024

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

De stoeltjes zijn prachtig geworden en dank voor het grote compliment!

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, Marion denkt mee, is oplossingsgericht. Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat !
Wij komen graag terug.

Rob en Jolanda

11 juin 2024
Avis spontané

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dankjewel voor deze mooie review! Jullie Montis Kubik meubelen zijn prachtig geworden, al zeg ik het zelf 🤗. Tot de volgende keer.

Hele prettige samenwerking

Hele prettige samenwerking. Bespreken mogelijk.

19 avril 2024

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dankjewel en wij vinden het ook altijd fijn om werk voor jou te mogen stofferen. Geniet er weer van!

Zeer tevreden

Net werk geleverd en heel vriendelijke mensen.

29 mars 2024

Dank je wel :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Open minded en oplossingsgericht.

Hier is een echte vakvrouw aan het werk, dat merk ik aan alles. Open-minded en bereid om mee te denken. Belangstellend en leergierig. En heel geduldig. Alleen maar positief dus.

27 mars 2024

Réponse de Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dankjewel Wilma, wat een mooie review. Hier zijn wij enorm blijk mee.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus