Studio Spreekwoord Avis

1. Circuit de randonnée
  2. Fournisseur d'excursions culturelles
  3. Promenade

Écrit par l'entreprise

Wij, Debbie & Yvette, zijn fan van spreekwoorden. Er valt namelijk veel te leren ván en óver spreekwoorden, maar minstens zo veel plezier aan te beleven. Je kan er op een geweldige manier verhalen mee vertellen. Voor onze spreekwoordenroutes koppelen we spreekwoorden aan interessante plekken en mooie verhalen. Door er een spelelement én humor aan toe te voegen, worden de routes fantastisch om te lopen voor jong en oud. Op dit moment zijn er door Nederland 8 unieke Spreekwoordenroutes te lopen: Berg en Dal, Eersel, Geertruidenberg, Heusden, Hoonhorst, Kaatsheuvel, Waalwijk en Winterswijk. De routes zijn speciaal gemaakt voor gezinnen met kinderen tussen 6 en 12 jaar. De route in Geertruidenberg is uniek: die is mét Augmented Reality en geschikt voor 10 jaar en ouder. Welke route ga jij lopen?

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Studio Spreekwoord

De wandeling door de stad leverde me veel nieuwe inzichten op. Ik kwam op plekken waar ik wel honderd keer langs ben gelopen, maar dat nooit eerder opgemerkt is. Heel leuk gedaan met ook een aantal doe-opdrachten. Aanrader om te doen.

1 octobre 2025

Réponse de Studio Spreekwoord

Wat leuk om te lezen dat je zelfs als Nijmegenkenner nog nieuwe dingen hebt ontdekt! Precies dat hopen we te bereiken 😊. Dank voor je mooie woorden en fijn dat je genoten hebt van de doe-opdrachten!

Prachtige route op de Duivelsberg

Vandaag hebben wij met onze meiden van 11 en 7 de spreekwoordenroute op de Duivelsberg in Berg en Dal gedaan. Ontzettend mooie route met leuke opdrachten tussendoor! Zelfs de jongste, die een wandeling nogal snel te lang vindt, heeft met veel enthousiasme de route gelopen.
En na de spreekwoordenroute is een drankje of pannenkoek perfect.
Echt de moeite waard!

29 juillet 2025

Réponse de Studio Spreekwoord

Dankjewel Linda voor je leuke review. Goed om te lezen dat de meiden het zo leuk hebben gevonden. En die pannenkoeken bij de Duivelsberg zijn ook altijd om je vingers bij af te likken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Op eerste paasdag werd de historische…

Op eerste paasdag werd de historische vestingstad Heusden omgetoverd tot een levend spreekwoordenboek!
We hebben de Spreekwoordenroute gewandeld en onderweg op allerlei verrassende plekken bekende én minder bekende spreekwoorden ontdekt.

Een superleuke en leerzame activiteit voor jong en oud! Perfect voor een frisse voorjaarswandeling met het gezin, met vrienden of gewoon lekker in je eentje. En je steekt er nog iets van op ook!

De route is gratis verkrijgbaar bij het Toeristisch Informatiepunt in het Stadhuis van Heusden-vesting. Zeker een aanrader als je in de buurt bent!

20 avril 2025

Réponse de Studio Spreekwoord

Dank je Maaike voor deze enthousiaste woorden! Heel leuk om te lezen dat je verrassende plekken én spreekwoorden hebt leren kennen in het prachtige Heusden.

Spreekwoordenroute landgoed Kernhem

We hebben met ons gezin (2 kids van 6 en 8 jaar en puppy Coco van 8 maanden) de spreekwoordenroute gelopen bij Landgoed Kernhem in Ede. Super leuk om te doen! De kids waren heel gemotiveerd om de kluis te kraken (en wij eigenlijk ook wel;). Mooie route en leuke opdrachten. Het spannende verhaal over de 'witte wieven' maakte het helemaal een avontuur. En na afloop lekker in de speeltuin gespeeld en heerlijke pannenkoeken gegeten. Mooi dagje uit!

29 mars 2025

Réponse de Studio Spreekwoord

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn te horen dat jullie een leuke dagje uit hebben gehad met het hele gezin, inclusief de hond!

Plezier voor jong & oud op Landgoed Kernhem

Afgelopen zaterdag waren we bij de officiële opening van de Spreekwoordenroute op Landgoed Kernhem in Ede. Wat een prachtige plek! Wij kenden het nog niet en waren erg verrast.

We waren met jong en oud op pad, de jongste 6 en de oudste 80 😉 De start was al goed met een kop koffie en taartje op het heerlijke terras van pannenkoekenboerderij Kernhem. De kinderen leefden zich flink uit in de leuke speeltuin.

Toen was het tijd voor de Spreekwoordenroute. Met een houten tas vol spannende attributen en natuurlijk het opdrachtenboekje, gingen we op pad. De kleinkinderen waren fanatiek, maar de opa’s en oma’s minstens evenveel! Druk werd er gepuzzeld en gezocht. We leerden van alles over de spreekwoorden én genoten ondertussen van de mooie route ☀️

Toen we dan ook nog de code goed hadden en de schatkist konden openen, was het feest compleet. Wat een hit! Iedereen was erg enthousiast. Heel leuk om dit met de hele familie te beleven.

We komen zeker nog eens terug om de pannenkoeken te proeven 🥞😋

29 mars 2025

Réponse de Studio Spreekwoord

Dankjewel Sandra voor deze enthousiaste review! We vonden het erg leuk dat je er was tijdens de lancering en met je hele familie als één van de eersten de route op het prachtige landgoed Kernhem hebt gelopen. Superleuk dat je op deze manier je verjaardag hebt gevierd (dikke tip voor anderen ;))

Superleuk!!

Net terug van de spreekwoordenroute in Heusden samen met onze kinderen van 10 en 5 jaar. Het was echt heel erg leuk, leerzaam en ook heel leuk dat er een spel element in zit met het kraken van de kluis. Al heel vaak in Heusden geweest, maar met de route op heel veel verrassende plekjes geweest waar we nooit eerder waren geweest. Ook complimenten aan de vrouw bij Berg en Braam, heel vriendelijk en lief ook voor kinderen.

Kortom, een hele leuke ervaring en we gaan zeker nog meer routes lopen!

24 octobre 2024

Réponse de Studio Spreekwoord

Dank voor je mooie review. Heel leuk om te horen dat je zo veel nieuwe plekjes en weetjes hebt ontdekt, ondanks dat je al zo vaak in het mooie Heusden bent geweest.

De complimenten aan Berg & Braam zijn doorgegeven.

En heel leuk als jullie meerdere spreekwoordenroutes gaan lopen! De komende periode is daar helemaal perfect voor: veel vrije dagen en hopelijk lekker buitenweer. Veel plezier!

Noté 4 sur 5 étoiles

Spreekwoordenspel bibliotheek Best

Onze kinderen hebben meegedaan met het spreekwoordenspel bij de bibliotheek in Best. Erg leuke spelletjes, heel toegankelijk en ze leren er ook nog wat van. Het was echt een schot in de roos en de tijd vloog voorbij 😃

6 octobre 2024

Réponse de Studio Spreekwoord

Superleuk dat je kinderen hebben meegedaan met de spreekwoordenworkshop en dat jullie het zo leuk hebben gehad! Dank voor je mooie review.

Superleuke speurtocht

Ik vond het een toegankelijke, originele en hele leuke speurtocht. De raadsels waren superleuk (ook voor de iets oudere kinderen), de wandeling was qua lengte goed (niet te lang/niet te kort). Enige feedback: als ik het goed begrijp kon je aan het einde van de nog een kluis kraken, misschien goed om erbij te zetten tot hoe laat dat kan.

29 septembre 2024

Réponse de Studio Spreekwoord

Dank voor je fijne review Hanneke. Goed te lezen dat jullie het leuk hebben gehad in Waalwijk en de opdrachten konden waarderen! Jammer dat jullie de route niet helemaal konden afronden.

Wat betreft de openingstijden: dank voor je tip! We gaan op onze website verwijzen naar de websites van de locaties waar de kluizen te vinden zijn. Zo zullen de openingstijden altijd accuraat zijn.

Tip: als je toch voor een gesloten deur staat, is er onze digitale kluis. Als je de QR-code scant die op de codepagina staat in het boekje, dan ga je naar de digitale kluis van die specifieke route. Als je de digitale kluis opent, zit daar in Waalwijk hetzelfde in als in de fysieke kluis: een aantal leuke kortingsacties van lokale ondernemers. Als je de ingevulde boekjes laat zien, dan kun je daar alsnog gebruik van maken als je dat zou willen!

Spreekwoorden route Geertruidenberg

Op 26 augustus deden we met 8 vrienden de spreekwoordenroute in Geertruidenberg. Hiermee kwamen we op mooie, bijzondere en historische plekken van de stad. De AR in de route was erg verrassend: het zorgde ervoor dat de geschiedenis en achtergrond van het verhaal op een hele leuke wijze werd gebracht. Het boekje is erg mooi van opzet en biedt veel leuke weetjes. De koppeling naar spreekwoorden is creatief en geeft onderweg ook de nodige stof tot praten. Door de opdrachten werd het een echte ‘experience’: wij werden er zelfs licht competitief van (we hadden ons in 2 groepjes verdeeld).

Wij vonden het leuk dat het niet té inspannend was, maar dat we toch samen iets actiefs deden. We hebben er van genoten en kunnen de spreekwoordenroute zeker aanraden!

25 août 2024

Réponse de Studio Spreekwoord

Dankjewel Patrick voor je positieve review. Wat ontzettend leuk dat je de route met je vriendengroep hebt gelopen.

Spreekwoordenroute Duivelsberg

Wij hebben de spreekwoordenroute bij pannenkoekenhuis de Duivelsberg gedaan. Echt heel leuk en leerzaam. Onderweg hebben we vooral gespeculeerd over de inhoud van de kluis......wil jij ook weten wat er in de kluis zit? Trek je wandelschoenen aan en kom er achter.

8 août 2024

Réponse de Studio Spreekwoord

Dankjewel voor de positieve review. Leuk dat jullie het zo leuk en leerzaam vonden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Leuk en leerzaam voor het hele gezin

De materialen zaten in een leuke houten tas en zagen er erg aantrekkelijk uit. De inhoud van het boekje/ de opdrachten was leerzaam, mooi vormgegeven en de opdrachten geschikt en leuk voor het hele gezin. Wij hebben de spreekwoorden route gedaan met een kinderfeestje (groep 8 kinderen) en zij konden eigenlijk alles zelfstandig doen. Aanrader om te doen 👍🏻

7 septembre 2024

Réponse de Studio Spreekwoord

Dankjewel voor je enthousiaste reactie Nadine. Wat leuk dat je de route met een kinderfeestje hebt gelopen.

spreekwoordenroute Duivelsberg

Op 7 juli hebben we de spreekwoorden route gelopen bij de Duivelsberg. Wat een avontuur en ludieke manier om spreekwoorden te leren kennen! Onze dochters van 8 en 10 jaar oud vonden de puzzels uitdagend en het heel leuk om op basis van herkenningspunten de route te zoeken.

7 juillet 2024

Réponse de Studio Spreekwoord

Wat leuk om te lezen, dankjewel Paul en Nienke! Geweldig dat jullie dochters het ook leuk vonden en ook nog nieuwe spreekwoorden hebben geleerd!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus