Heb een geweldige ervaring met dit bedrijf. Via ap gecommuniceerd, volgende dag in huis met een leuke verpakking en kaartje. Aanrader
L'entreprise a répondu
Ut waas gewoën aaf! Unne nieje verjeurdaags klender besteld, un pen d'r beej, en un blökske um alles op te sjrieve wat ich angers vergaet. Alles xwant verpak, un extra kaertje d'r been, leuke sticker... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij bestellen hier altijd kadootjes voor het personeel. De kadootjes zijn altijd erg leuk ingepakt en worden netjes op tijd bezorgd. Heel blij met dit bedrijf!
L'entreprise a répondu
Ik was blij verrast door de zorgvuldige en originele manier waarop mijn bestellingen waren ingepakt en verzonden! Er zaten geheel onverwacht en zo attent, zelfs leuke extraatjes bij! Waar vind je dit... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hey, wat leuk dat je er bent! Ik ontwerp met Studio Thoés de leukste kaartjes, invulboeken, papierwaren en houten items helemaal zelf. Een feestje in jouw brievenbus, daar ga ik persoonlijk voor zorgen! Wil je een brievenbusfeestje bij iemand anders laten bezorgen? Dat kan!
5981 TX, Panningen, Pays-Bas
Demande des avis aux clients

Réponse de Studio Thoés
Mooie kwaliteit en ontzettend leuk verpakt, echt een kadootje voor jezelf!!!

Réponse de Studio Thoés
Een hele fijne ervaring! Ik was op zoek naar iets wat door de brievenbus kon. En niet alleen een condoleance kaart. Dus zelf een klein pakketje samengesteld. Precies waar ik naar op zoek was gevonden!
En hoe mooi was dit ingepakt je kan zien dat het met liefde en aandacht wordt verpakt 😊
Echt een aanrader 😊

Website overzicht zeer goed
Contact via whatsapp zeer goed

Réponse de Studio Thoés
Prachtig cadeautje, nog mooier dan de foto. Heel zorgvuldig ingepakt, goede service. Als klapper op de vuurpijl, een klein, passende kaart gratis. Een persoonlijke boodschap.

Réponse de Studio Thoés
Super fijn geholpen met de ap!!
Heel snel en vakkundig advies ook fijn meegedacht!!!

Réponse de Studio Thoés
Heel mooi ingepakt. Met leuke dingen bij het pakket. Snelle levering. Goede communicatie. Echt om aan te bevelen.

Réponse de Studio Thoés
Prachtig gedenkplankje, snel geleverd, fijne communicatie (toen ik de persoonlijke tekst niet had ingevuld, deden ze nog even een dubbelcheck per app)

Réponse de Studio Thoés
Super behulpzaam, snelle reactie, mooi product voor een goede prijs en en snelle verzending.

Réponse de Studio Thoés
Deze bestelling was een feestje om uit te pakken. Kimmy steekt de nodige tijd in het personaliseren van de bestelling.

Réponse de Studio Thoés
Ik had een bijzondere bestelling en Kimmy heeft daar haar uiterste best voor gedaan. Haar medeleven en lieve woorden deden ons goed.

Réponse de Studio Thoés
Ik heb een foto laten afdrukken. Ik had gehoopt dat deze op dikker papier was afgedrukt zoals van een kaart zodat ie steviger zou staan in de kaarthouder

Réponse de Studio Thoés
Altijd mooie spullen! Heel leuk verpakt. Snelle verzending en goede service!

Réponse de Studio Thoés
Mooie producten en de bestelling is een cadeautje om uit te pakken. Alles mooi ingepakt en een extraatje erbij. Top!

Réponse de Studio Thoés
Wat een feestje om de bestelling te ontvangen. Super leuk ingepakt en een extra persoonlijk kaartje erbij. Los daarvan was de borrelplank ook heel goed gelukt, dat is natuurlijk ook heel belangrijk :)

Réponse de Studio Thoés
Al meerdere keren wat besteld, supermooie spullen, snel geleverd en altijd een persoonlijk tintje erbij. Echt een feestje om uit te pakken. Heel tevreden!

Réponse de Studio Thoés
Snelle levering en de persoonlijke handgeschreven boodschap en extra attenties maakte er een hartverwarmende ervaring van. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!