Voordat ik begon aan het traject bij…
Voordat ik begon aan het traject bij Subject2Succes was ik eerlijk gezegd behoorlijk sceptisch. Je ziet tegenwoordig zoveel beloftes voorbij komen dat ik me afvroeg of dit echt anders zou zijn. Het is nooit het juiste moment om te beginnen, dit was voor mij ook het geval. Achteraf ben ik ontzettend blij dat ik die twijfels opzij heb gezet en toch de stap heb genomen.
Wat mij het meest opvalt, is de combinatie van kennis, begeleiding en motivatie. Het team beschikt over enorm veel praktijkervaring en weet die op een duidelijke en eerlijke manier over te brengen. Er wordt niet alleen uitgelegd wat je moet doen, maar vooral ook waarom en hoe je het in de praktijk toepast.
Daarnaast is de begeleiding echt een groot pluspunt. Je staat er niet alleen voor en er wordt actief met je meegedacht. De motivatie en het enthousiasme van het team werken aanstekelijk en zorgen ervoor dat je zelf ook gemotiveerd blijft, zelfs wanneer je tegen uitdagingen aanloopt.
Voor mij heeft dit traject ervoor gezorgd dat ik met veel meer vertrouwen en enthousiasme aan mijn vastgoeddoelen werk en blijf werken! Ik heb niet alleen waardevolle kennis opgedaan en doe nog steeds waardevolle kennis op, maar ook een duidelijke structuur en een netwerk van mensen die dezelfde ambitie delen.
Ik kan Subject2Succes dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die serieus aan de slag wil met vastgoed en bereid is om te investeren in zichzelf. Voor mij was het uiteindelijk één van de beste beslissingen die ik heb genomen en ben blij dat ik daar nog steeds deel van uit mag maken!