1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. Fabricant de moquette

Old world craft, new world aesthetics. Bij Sukh & Bahja geloven we dat een huis pas echt tot rust komt wanneer het gevuld is met items die met aandacht, tijd en ziel zijn gemaakt. In een wereld die altijd maar sneller gaat, kiezen wij bewust voor de vertraging. Onze collectie handgemaakte Marokkaanse vloerkleden — van de zijdezachte Mrirt tot de iconische Beni Ouarain — vertelt het verhaal van eeuwenoud vakmanschap, vertaald naar het interieur van nu. Rechtstreeks van de makers zonder ruis Wij werken niet met tussenpersonen of grote groothandels. Onze makers zijn onze partners. Door deze directe verbinding garanderen we niet alleen een eerlijke prijs voor de ambachtslieden in Marokko, maar ook de allerhoogste kwaliteit voor jou. Elk kleed wordt geknoopt van ethisch gewonnen schapenwol en ondergaat een uniek proces van wassen, borstelen en nabewerken. Gemaakt voor een leven lang Bij ons vind je geen massavoorraden. Veel van onze kleden worden pas gemaakt zodra jij ze bestelt. Dit zorgt voor een uniek stuk met subtiele nuances dat speciaal voor jouw ruimte is gecreëerd. Of je nu kiest voor de tijdloze eenvoud van een vintage stuk of de luxe zachtheid van een op maat gemaakte Rima; een kleed van Sukh & Bahja is meer dan een interieuritem. Het is een erfstuk dat generaties lang meegaat.

4,0

Bien

4,0

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Ik ben zo blij met mijn vintage…

Ik ben zo blij met mijn vintage vloerkleed van sukh&bahja! Zoals hoort bij een vintage vloerkleed ziet het er deels geleefd uit, maar op alle vlakken nog steeds prachtig. Alle communicatie ging bij mij via Instagram en dat was hartstikke prima. Het enige nadeel: zorg dat je geen katten hebt die de geur onweerstaanbaar vinden en de nagels graag in het kleed zetten, daar kan het kleed niet zo goed tegen.

25 février 2026

Zo blij mee!

Heel blij met mijn aankoop! Ik heb twee vloerkleden besteld en ze zijn echt prachtig. De kwaliteit is uitstekend en ze voelen heerlijk zacht aan. Ze zorgen meteen voor een warme en gezellige sfeer in huis. De kinderen vinden het heerlijk om erop te spelen. De service en communicatie was ook top. Echt een aanrader!

29 novembre 2025

Prachtig kleed.

Blij met m'n unieke runner vloerkleed voor in de hal van Sukh & Bahja.
Prachtige kleuren en mooi afgewerkt.
Heerlijk zachte wol, iedere keer weer een genot om met m'n blote voeten overheen te lopen.

22 février 2026