Ik probeer al 2 maanden contact op te nemen. Ze zitten momenteel in een "overname" periode. Maar krijg geen antwoord meer. Heb betaald voor een driefasige aansluiting en is niet uitgevoerd. Waardoor m... Voir plus
Lisez les avis des autres
Beste, helaas heb ik dit gevonden over dit bedrijf: Sunlogics te Dilsen-Stokkem (Limburg) is door de rechtbank in Antwerpen op 8/7/2025 failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 897509623. De (... Voir plus
Heldere informatie, afspraken worden nagekomen. Wegens slechte weersomstandigheden moest de installatie een paar dagen verzet worden, we hoefden niet enkele weken te wachten op een nieuwe openi... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Sunlogics, staat voor duidelijke informatie over groene energievormen. Daarom gaan we samen met u onderzoeken hoe u het beste met duurzame energie om kan gaan en welk vorm het meest geschikt is. Het leveren van maatwerk staat bij ons centraal. Wij stellen u het optimale energieverbruik voor, na een uitgebreide analyse van uw situatie. Op basis van een vragenlijst en een persoonlijk gesprek bij u thuis analyseren wij uw woonsituatie, uw huidige en toekomstige verbruik, uw behoeften en verwachtingen. Geen algemene schattingen dus: u krijgt persoonlijk advies zodat u samen met ons kiest voor de beste installaties met het hoogste rendement. Je krijgt bovendien een schematische overzicht, een tot in de puntjes uitgewerkt financieel plan waarin staat wat het kost en vooral wat het opbrengt en een state-of-the-art installatie aan een marktconforme prijs die bovendien het meest ecologisch, economisch en duurzaam is. Met meer dan 25 jaar ervaring in elektriciteitswerken en 15 jaar ervaring in het installeren van hernieuwbare energie, waarborgen wij de beste kwaliteit op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en nog veel meer! Doordat wij werken met de meest innovatieve producten op de markt, bieden wij een uitgebreide garantie van 10 tot zelfs 40 jaar! Beschikbare merken Sunpower, Canadian Solar, Trina Solar, Huawei, Enphase, Solar Edge, SMA, Goodwe
Coordonnées de contact
IQ Parklaan 2D, 3650, Dilsen-Stokkem, Belgique
- +32 89 55 98 94
- info@sunlogics.be
- sunlogics.be
N'a pas répondu aux avis négatifs

Een echte aanrader.
Alles werd goed uitgelegd en uitgeteld zodat we goed op de hoogte waren wat er zou gaan gebeuren en wat het ons zou kosten .
Alles is ook vlot verlopen.
Er werd zeer vlot en proper gewerkt .
Een echte aanrader.

Réponse de Sunlogics
Vanaf ons eerste kontakt met verkoper…
Vanaf ons eerste kontakt met verkoper Milo,tot de plaatsing verliep alles vlekkeloos.Vakmensen tot in de puntjes afgewerkt en nog eens erbovenop hulp bij het aanmelden.Ik heb deze week 547;eu ontvangen,lekkere premie.

Correcte service.
Correcte service.
Snelle afhandeling.
Nest met klanten heel t project bespreken : verkoper - technische expertise - leggen vd zonnepanelen - aansluiting + keuring. In totaal 5 verschillende afspraken.

Ervaring installatie sunlogics…
Alle afspraken werden correct nageleefd en de uitvoering was ook prima.

Aagerade Firma
Wij werden geholpen met alles en ook alles wat erbij komt met het nodige Bijstaan,

Top prestatie
Ondanks het slechte weer heeft men het aanleggen van de zonnepanelen goed uitgevoerd. Alles werkt tot op heden nog prima. Top prestatie

Réponse de Sunlogics
Flexibel, to the point , goed resultaat
Flexibel, to the point, aandacht voor wensen van de klant. Professionele aanleg en goed resultaat.

Réponse de Sunlogics
Heel proces vlot, duidelijk verlopen met kennis van zaken..
Duidelijke uitleg bij opmaak offerte.
Duidelijke opmetingen.
Plaatsing zonnepanelen zeer vlot en proper verlopen.
Elektriciteit koppeling was minder goed verlopen, na contact met bedrijf werd er iemand anders gestuurd die het allemaal opgelost heeft en mooi afgewerkt heeft.
Hele proces duidelijk en vlot verlopen.

Réponse de Sunlogics
alles verliep vlot en heel proper en…
Alles verliep vlot en heel proper en correct afgewerkt

Réponse de Sunlogics
Bij het indienen van onze premie voor…
Bij het indienen van onze premie voor zonnepanelen wordt je niet geholpen en moet je alles zelf doen,voor de rest hebben ze hun planning gewaardeerd

Réponse de Sunlogics
En savoir plus sur les différents types d'avis.