Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel fijn online compleet plan waar we echt veel aan hebben gehad. Onze kleine luierpoeper is nu een echte superpoeper 😉 en dus een veel happier kind en wij happy ouders. Duidelijke aanpak, praktisc... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Van met moeite poepen in de luier naar vrolijk op de wc. Hadden we dit maar eerder gedaan! Hadassa heeft de juiste kennis om je te helpen. Super plan en je mag altijd vragen stellen als je vastloopt.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het superpoeper programma heeft ons enorm geholpen bij het poepprobleem van onze zoon van 4 jaar. We liepen al vanaf dat hij 3,5 jaar was er tegenaan dat we hem niet goed zindelijk kregen vooral met p... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn enorm geholpen door de goede informatie die zowel het psychische, lichamelijke en onze rol als ouders duidelijk heeft gemaakt. Dit is de eerst hulp die alles integreert wat voor ons heeft gema... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Psychothérapeute
  2. Conseiller
  3. Conseiller familial
  4. Assistance à la jeunesse

Écrit par l'entreprise

SuperPoeper biedt dé oplossing voor kinderen met poepproblemen en hun ouders. Hadassa Voet - ontwikkelaar en integratief kindertherapeut - heeft duizenden kinderen en hun ouders uit de 'shit' (letterlijk en figuurlijk) geholpen met haar methode. Het SuperPoeperPlan voor ouders van kids van 2 - 7 is een compleet online plan met video’s, e-lesboeken, de SuperPoeperApp en het SuperPoeperBoek en een unieke laxeercalculator. Inbegrepen zijn ook een kennisbank, downloads, zoals kleurplaten, wc-oefening, poepdagboek, poepdiploma en nog veel meer.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede hulp bij de zindelijkheidstraining

Fijne training die ons goed heeft geholpen bij de zindelijkheidstraining.

Réponse de SuperPoeper

Dank je wel Laura voor je vertrouwen in mijn methode en je review; blij te lezen dat het goed heeft geholpen. Succes verder

Noté 1 sur 5 étoiles

Het hielp totaal niet

Het hielp totaal niet bij het zindelijk worden! Een boek en spelletje over poepen en plassen zorgt er bij mijn kind niet voor dat het naar de pot gaat.

Réponse de SuperPoeper

Beste, vervelend om jullie ervaring te lezen en vooral vervelend voor jullie en jullie kind. Voor alle duidelijkheid; mijn online programma is gericht op bestaande poepproblematiek en kinderen die in de luier willen blijven poepen (en heeft vaak als bijkomend voordeel dat eventuele plasproblematiek veroorzaakt door poepproblemen ook wordt aangepakt) en bevat videotutorials, een digitaal werkboek, het SuperPoeperBoek en de SuperPoeperApp. Het boek en de app op zich zijn vooral bedoeld als aanvulling, om een kind uit te leggen en te leren hoe de buik werkt en hoe belangrijk het is om op tijd naar de buik te luisteren. Met als achterliggend doel praten over poep gemakkelijker te maken, zodat het kind meer ontspanning gaat voelen over poepen en gaat durven, kunnen of willen loslaten. Mocht je nog aanvullend support willen, dan denk ik natuurlijk graag met je mee.

Noté 2 sur 5 étoiles

Niet dat ik de producten niet goed vind…

Niet dat ik de producten niet goed vind of de website, maar ik had moeten vertrouwen op de rijping van van kind. Het tijd geven en relativeren. Ze is nu 5 en doet het hartstikke goed met poepen en plassen. Door mijn onzekerheid, letten op een snellere ontwikkeling van andere kinderen voelde ik haast. Ik dacht NU moet mijn kind het ook allemaal kunnen. Nouja die gedachtes zijn natuurlijk poep.

Réponse de SuperPoeper

Beste , dank voor je feedback die ik niet helemaal goed begrijp, omdat het niet zo zeer over mijn online programma/website gaat, maar meer - als ik het goed lees en begrijp - over jouw eigen vertrouwen op de rijping van je kind en dat je dit meer de tijd had moeten geven. Ik snap overigens heel goed je gevoel hierover, omdat ouders (helaas) vaak hun eigen situatie en de ontwikkeling van hun kind vergelijken met andere. Elk kind is uniek, zo ook de rijping dat is zeker waar. In ieder geval ben ik blij dat jij een superpoeper in huis hebt, want dat blijft natuurlijk altijd mijn missie. Veel succes verder.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus