Supertłumacz - Biuro Tłumaczeń Avis

TrustScore 5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Świetne tłumaczenie, bez uwag, profesjonalnie, szybka wysyłka na e-mail i dosłownie w tej samej chwili informacja o wysyłce oryginału z firmy kurierskiej, do tego bardzo miła obsługa. O braku konieczn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Biurem Tłumaczeń Supertłumacz. Mimo że zwróciłam się do biura z prośbą o możliwość pilnego tłumaczenia w piątek popołudniu, kontakt z Biurem był szybki nawet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Supertłumacz.PL bardzo dziękuję za MEGA szybkie tłumaczenie. Kontakt z Państwem na '5, a tlumaczenie zgodnie z moimi wytycznym . Wersja PDF po kilku godzinach, wersja "papierowa" z dostawą do domu n... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Biurem Tłumaczeń Supertłumacz. Zwróciłam się do biura z prośbą o tłumaczenie dokumentów do rejestracji auta, Biuro błyskawicznie się ze mną skontaktowało i prz... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Traducteur

Écrit par l'entreprise

Wykonujemy tłumaczenia pisemne tekstów zwykłych i specjalistycznych, z następujących dziedzin: technika i inżynieria, medycyna, prawo, biznes i finanse, literatura i sztuka. Tłumaczymy teksty marketingowe, naukowe, dokumenty firmowe i inne. Obsługujemy ponad 40 języków obcych. Działamy zdalnie na terenie całej Polski - Sprawdź wycenę tłumaczenia za darmo - odpowiadamy do 30 min. od poniedziałku do piątku w godz. 8:00-18:00.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo szybka i sprawna usługa

Bardzo szybka i sprawna usługa, w ciągu kilku minut jeden z pracowników biura omówił ze mną wszystkie szczegóły bardzo pilnej mi sprawy, a tłumaczenie z polskiego na niderlandzki zostało wysłane w ciągu bodajże 2-3 dni e-mailem i pocztą. Polecam!

17 décembre 2024

Gorąco polecam!

Z całą pewnością na pochwałę zasługuje możliwość złożenia prośby o korektę/wskazania innej interpretacji. Kontakt mailowy z firmą jest bardzo sprawny co również jest OGROMNYM plusem. Tłumaczenie jest realizowane w bardzo szybkim tempie oraz w niskiej (w porównaniu z konkurencją) cenie. Bezpłatna wysyłka również na plus.

14 novembre 2024

Polecam!!!

Nie mam zastrzeżeń. Koszt tłumaczenia, czas realizacji, kontakt, wszystko się zgadza. Polecam biuro tłumaczeń każdemu niezdecydowanemu:)

13 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Szybko i dobrze wykonana usługa

Jestem bardzo zadowolona z szybkości wyceny tłumaczenia oraz szybkości i jakości realizacji usługi. Dokumenty w wersji papierowej również zostały wysłane od razu, plus za darmową dostawę :) Dziękuję :)

28 novembre 2024
Avis spontané

Szybkie tłumaczenie Nl-Pl

Polecam jeśli szukacie szybkiego tłumaczenia dokumentów. Bardzo sprawnie poszło wraz z dostawą. Bardzo odpowiedzialni oraz słowni ludzie.

2 octobre 2024

Rzetelna Praca

Swietne tlumaczenie bardzo dokladne wraz , przypisami tlumacza. Bardzo rzetelnie wykonana prac

24 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Oszukują ludzi

Na stronie internetowej konsultant napisał, że wykonują tłumaczenie. Skontaktowałam się mailowo, Pani Izabela potrzebowała zgody na wysłanie dokumentów do tłumacza. Po 3 dniach miałam brak odpowiedzi więc sama do nich napisałam, konsultatka mi podziekowała za wysłane dokumenty lecz nie przetłumaczą mi ich ze względu na "wyczerpane moce przerobowe". To po co kłamią ludzi jak i na stronie internetowej przez konsultacje na chat online i przez maila zarzekają się, że przetłumaczają dokumenty????

11 octobre 2024
Avis spontané
Logo de Supertłumacz - Biuro Tłumaczeń

Réponse de Supertłumacz - Biuro Tłumaczeń

Szanowna Pani Nikolo,

Dziękujemy za Pani opinię i za czas poświęcony na wyrażenie swoich uwag. Z przykrością przyjęliśmy informację, że Pani doświadczenie z naszą firmą nie spełniło oczekiwań. Chcielibyśmy jednak przedstawić wyjaśnienie dotyczące zaistniałej sytuacji.

Po pierwszym kontakcie potwierdziliśmy, że wykonujemy tłumaczenia medyczne, a Pani dokumenty zostały skierowane do wyceny. Z uwagi na specyfikę i złożoność tłumaczeń medycznych, które wymagają wysokiej jakości i precyzji, nasze moce przerobowe są często ograniczone, szczególnie przy tłumaczeniach na mniej popularne języki, takie jak niderlandzki. Dlatego po przesłaniu dokumentów z przykrością musieliśmy poinformować, że w tamtym momencie nie mieliśmy możliwości realizacji zlecenia, co wynikło z nadmiernego obciążenia naszych tłumaczy specjalistycznych.

Zdajemy sobie sprawę, że mogło to być dla Pani frustrujące i za wszelkie niedogodności serdecznie przepraszamy. Chcemy jednocześnie zapewnić, że takie sytuacje są wyjątkiem, a tłumaczenia specjalistyczne z/na języki rzadsze z ostrożności są zawsze konsultowane z tłumaczami w celu zagwarantowania najwyższej jakości. Postaramy się usprawnić nasze procesy komunikacyjne, aby unikać opóźnień w odpowiedziach i zapewnić lepszą obsługę klienta.

Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałą sytuację i mamy nadzieję, że rozważy Pani ponowne skorzystanie z naszych usług w przyszłości.

Tomasz Muszyński (właściciel)

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus