Supply Lab Avis

4,9

Nu am achiziționat niciun parfum care să nu aibă performanța așteptată. De cele mai multe ori, produsele chiar ne-au depășit așteptările. Descrierile au fost foarte utile în alegerea potrivită, iar co... Voir plus

Tare mult îmi place. De la felul în care sunt împachetate coletele, cu multă grijă și protecție. Și recipientele de parfum sunt de calitate, bine sigilate, nu se scurg. Culoarea ambalajului închi... Voir plus

Dau 5 ⭐️ pentru promptitudine si customer service dar si pentru produsele de pe site si descrierile acestora ceea ce duce la o decizie mai simpla si sigura in ceea ce cumpar. Imi pare rau ca nu pot... Voir plus

1. Magasin d'aromathérapie

Materie prima pentru productia lumanarilor: ceara, ulei parfumat, fitile, culori, recipiente

4,9

Demande des avis aux clients

53 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nagyon hamar kézhez kaptam a csomagot…

Nagyon hamar kézhez kaptam a csomagot ami nagyon pozitív dolog.
Az egyik rendelésnél máshova szállították ki a csomagot de hamar megoldódott az is szóval nagyon meg vagyok elégedve. Csak így tovább 🤗

30 octobre 2024

Réponse de Supply Lab

Multumim pentru feedback! Spor la lumanarit!

Firma serioasa

Firma serioasa, comanda rapida Recomand!

10 octobre 2024

Excelent!

Vase frumoase, uleiuri de calitate superioara, what more can you ask for? :-D

3 octobre 2024

Réponse de Supply Lab

Multumim pentru feedback Ioana si speram sa te vedem din ce in ce mai des la noi in magazin! Spor la lumanarit

Livrare rapida

Livrare rapidă, produse selecte

Multumim pentru feedback! Spor la lumanarit

Ma intorc mereu sa fac comanda de pe…

Ma intorc mereu sa fac comanda de pe supply Lab. Sunt super profesionali, disponibili pentru orice clarificare, au produse de calitate care sadisfac nevoile mele. Au devenit furnizorul meu de i credere.

Multumim pentru feedback! Spor la lumanarit

Dau 5 ⭐️ pentru promptitudine si…

Imi pare rau ca nu pot achizitiona chiar tot ce mi-as dorii pentru ca preturile se umfla la parfumurile de sezon chiar in apropierea acestuia.

9 septembre 2024

Réponse de Supply Lab

Multumim, Crina, pentru cuvinteletale! Ne bucuram ca apreciezi serviciile noastre.
Preturile la parfumantii nostri nu sunt variabili in functie de sezon, avem aceleasi preturi de cand am deschis magazinul online in Sept 2023.
Speram ca micile noastre campanii de reduceri pe care le mai practicam ad hoc in apropierea sezonului rece sa faca pentru tine mai accesibile produsele noastre.
Spor la lumanarit!

Produse minunate

Produse minunate, recomand cu mult drag. De cand am inceput sa fac lumanari, comand de la ei si niciodata nu am fost dezamagita.

24 septembre 2024

Réponse de Supply Lab

Multumim, Brigitta, pentru gandurile tale! Spor la lumanarit!

Excelent

Am plasat comanda si am primit-o a doua zi. Recomand din toata inima acest site. De aici iau cele mai faine uleiuri parfumate, iar despre ceara am numai cuvinte de lauda. Lumanarile ies perfecte si nu se rup deloc. In plus, de fiecare data am primit cadou mini tablete parfumate.

6 septembre 2024

Réponse de Supply Lab

Multumim, Diana, pentru gandurile tale! Spor la lumanarit!

Comandă ajunge foarte repede

Comandă ajunge foarte repede
Iubesc ceara pentru matrițe și parfumul banana milkshake…e criminallll!!!

Mulțumesc

13 septembre 2024

Réponse de Supply Lab

Multumim Crina si te mai asteptam la noi in magazin! Spor la lumanarit!

Profesionalism

Profesionalism, calitate a produselor și rapiditate în procesarea comenzilor!

Réponse de Supply Lab

Multumim, Mihaela! Spor la lumanarit!

Best experience 💖

Since I started this small business I tested a lot of producers and fragrances. Still from some months now I bought all from supply-lab. I love the fragrances and the thing I love the most is that they give you the opportunity to buy wax melts to try the perfume before you buy a big quantity. Also the wax and the containers are perfect for my small business. + they are packing very good and they are so understanding and nice people (sometimes I forgot to order some things and they helped me).

18 septembre 2024

Réponse de Supply Lab

Multumim, Roxana, pentru gandurile tale! Speram mereu sa ne pastram flexibilitatea. Spor la lumanarit!

Their products are soo good

Their products are soo good. The fragrances i love the most . Banana milkshake and witches truffel it was the best for me . The personal is so nice . I will make an order very soon 🤗

31 juillet 2024

Réponse de Supply Lab

Multumim, Otilia, pentru gandurile tale! Spor la lumanarit!

Lumânărit de calitate

Mereu a fost o plăcere să comand de pe acest site. Furnizori foarte atenti, deschisi cu clientii, dornici de ajutor si de a oferi sfaturi. Produsele de calitate superioara❤️

18 septembre 2024

Réponse de Supply Lab

Multumim, Iustina, pentru gandurile tale! Spor la lumanarit!

Recomand

Livrare rapidă, produse de calitate!!

13 septembre 2024

Réponse de Supply Lab

Multumim, Oana, pentru gandurile tale!

great

great collab every time

22 juillet 2024

Thanks Denisa for your kind words! Hugs

Excelent

Parfumurile sunt minunate, absolut minunate. Eu le folosesc la sapunuri si gelurile de dus. Sunt foarte concentrate si cel mai mult imi place ca nu este acel miros chimic care te face sa strambi din nas.
Minunat!!!!

2 août 2024